Owusu gaat shirtje ruilen: 'Straks veel geld waard'

BVeenstra, 15-12-2018 om 08:50, 5255 views, Algemeen Dagblad |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Voormalig Ajacied Leeroy Owusu vindt het mooi om te zien dat veel van zijn oud-teamgenoten het eerste elftal van Ajax hebben gehaald. Zo is hij zeer te spreken over de ontwikkeling die Frenkie de Jong op dit moment doormaakt.

'Het verbaast mij helemaal niets dat Frenkie nu in de belangstelling staat van Europese topclubs. Toen ik met hem samenspeelde, merkte ik al hoe goed hij was', zegt Owusu in gesprek met De Gelderlander. De rechtsback speelt zondag met De Graafschap tegen Ajax. 'Ik verwacht zondag een heel zware middag voor ons. Maar wij moeten het Ajax zo moeilijk mogelijk maken en loeren op enkele kansen in de omschakeling. We hebben niets te verliezen.'

Ook Owusu had voorheen de droom om het eerste elftal van Ajax te halen, maar inmiddels heeft hij zich erbij neergelegd dat niet is gelukt. 'Ik heb dicht tegen het eerste elftal aangezeten, maar heb de laatste stap helaas niet kunnen zetten. Natuurlijk heb ik daarvan gebaald. Maar op een gegeven heb ik dat gevoel losgelaten, ik moest verder. Het is leuk dat ik nu veel oude bekenden tegenkom. Ik heb nog regelmatig contact met Frenkie en heb met hem afgesproken dat we na afloop van shirt gaan ruilen. Zijn shirt is straks veel geld waard, haha. Maar het is ook gewoon een leuk aandenken.'

Verwacht jij dat Ajax een 4-0 overwinning boekt op De Graafschap? Zet in en krijg 7 keer je inzet terug!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Vierendertigste
Hahaha, shirtje ruilen???
Koop er maar een in de fanshop
0 -1
OntlastendeMiddenvelder
Altijd maar dat geld!!!!!

(Moet ik hier een knipoog aan toevoegen?)
0 0
MPAjax
nee doet teveel denken aan lyon zagreb
2 0
Adam24
Ik zou hem als trainer nu niet meer opstellen. Voor de wedstrijd al bezig zijn met shirtje ruilen, het is geen vriendschappelijke pot.
0 -6
Ajax_026
jij werd zeker als laatste gekozen bij een partijtje...
0 0
BobHaarms86
Holy shit...
6 0
CruijffiaansNouriaans
Ja geld is alles, pannekoek. So much for romance.
2 -4
AFCAMM
Hij sluit af met ‘Maar het is ook gewoon een leuk aandenken.’ Als je dat ene, laatste zinnetje had gelezen, dan had je je romantiek gevonden.
2 0
CruijffiaansNouriaans
Ik zie dat anders. Kijk, als je dat laatste zinnetje zou interpeteren zoals ik het doe, dan zou je het ook zo zien. Met dat laatste zinnetje relativeer hij. Hij zwakt het iets af. Maar van sarcasme is echt geen sprake.
0 0
AJAIXIXIXI
Sarcasme is moeilijk te begrijpen als je alleen de titel leest ja.
5 0