TOP Oss-trainer: 'Ajax leidt op voor de Champions League'

TZwagerman, 08-12-2018 om 17:15, 5481 views, Brabants Dagblad |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

TOP Oss-trainer Klaas Wels is niet verrast door de nederlaag die hij vrijdagavond met zijn ploeg leed tegen Jong Ajax. De Amsterdamse talenten versloegen de nummer vijf van de Keuken Kampioen Divisie met 1-0, maar volgens Wels is dat helemaal niet zo raar.

TOP Oss presteert dit seizoen uitstekend in de Eerste Divisie, maar verloor vorige week wel met liefst 5-0 van Roda JC. De supporters van de club uit Oss hoopten dat TOP zich deze nederlaag herpakte op De Toekomst, maar dit gebeurde niet. Door een treffer van Kaj Sierhuis won Jong Ajax met 1-0. Voor aanvang van het duel gingen de TOP Oss-fans er echter vanuit dat Jong Ajax, dat acht punten onder Oss stond, zou worden verslagen.

Trainer Klaas Wels vindt dat een onrealistische gedachte: 'Hier leiden ze op voor de Eredivisie, en soms zelfs voor de Champions League', zo zei hij tegen het Brabants Dagblad. De trainer stipte verder aan dat het verschil tussen Jong Ajax en TOP Oss ieder jaar kleiner is geworden. Twee jaar geleden versloegen de Ajax-beloften Oss nog met 7-0, terwijl het vorig seizoen 2-0 werd. 

Scoor nu jouw Ajax-uittenue met twintig procent korting!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxinho
Met soms bedoelt hij Mazraoui ;)
0 0
Horrontelli
Prachtig toch weer. Hoe veeg ik mijn straatje schoon. Als Jong Ajax zoveel betere spelers heeft, hoe kunnen ze dan lager staan? En wie hebben er gespeeld die in het eerste zouden staan?

Opleiden voor de Champions League zegt niks, dat doen ze in de B1 ook. En daar zal TOP toch wel van winnen?
1 -1
Rik428
Je snapt het niet... Het doel van een jeugdopleiding en bijbehorend B-team is niet om zo veel mogelijk kampioenschappen te halen, maar om elk seizoen 2 of 3 talenten af te leveren. De rest is opvulling
2 0
Horrontelli
Zeg je dat nou tegen mij?
0 0
Jari_held
Ja jij kraamt toch onzin uit?
1 0
Ajax4life94
Jong Ajax staat zo laag, omdat ze vreselijk onstabiel zijn...
1 0