Ten Cate bedenkt zich; aan de slag in Emiraten

JesseTH, 07-12-2018 om 22:15, 3071 views, Voetbal International |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Henk ten Cate gaat tóch weer aan de slag als hoofdtrainer, zo weet Voetbal International te melden. Volgens het medium gaat de voormalig trainer van Ajax namelijk aan de slag in de Verenigde Arabische Emiraten bij de club Al Wahda.

In mei van het huidige jaar stelde de oefenmeester nog klaar te zijn met het trainerschap na zijn dienstverband bij Al-Jazira. Toch besloot Ten Cate zijn mening honderdtachtig graden om te draaien en gaat hij volgende week weer aan de slag.

In het verleden was Ten Cate nog actief als hoofdtrainer bij Ajax. Van 2006 tot 2007 stond hij aan het roer en liep hij het kampioenschap in Amsterdam ternauwernood mis tijdens het seizoen 2006/2007. Aan het begin van 2007/2008 won hij nog de Johan Cruijff Schaal, maar na onvrede over de resultaten werd hij de laan uitgestuurd.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bazenvan95
Wat een geklungel AS, hij werd helemaal niet de laan uitgestuurd. Hij is weggegaan voor een klus als assistent bij Chelsea vanwege zijn moeizame relatie met technisch directeur Martin van Geel en het feit dat van Geel Perez opgesteld wilde hebben in plaats van Sneijder.
1 0
Ajax27
idd, slecht stukje AS.
0 0
3*stars*3
Hij werd idd niet weggestuurd en dat moet een grote Ajax nieuwssite wel weten...
Weet niet of hij wegging omdat hij zo’n moeizame relatie had met v Geel.
Volgens mij ging hij gewoon ordinair cashen bij Abramovic.
0 0
Bjorn
Nog even een zakje geld ophalen. Prima toch.
1 0