Tete en Traoré hebben 'vrij' door 'gele hesjes'

BVeenstra, 06-12-2018 om 14:15, 2870 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacieden Kenny Tete, Bertrand Traoré en Oranje-international Memphis Depay zullen dit weekend niet in actie komen namens Olympique Lyon. Het competitieduel met Toulouse FC, de club waar Yaya Sanogo speelt, gaat niet door. De aanhoudende protesten in Frankrijk zorgen ervoor dat de wedstrijd moet worden uitgesteld, zo meldt Voetbal International.

De 'gele hesjes' hebben het plan om aankomende zaterdag opnieuw te gaan protesteren. In Frankrijk zijn om die reden nog meer duels uitgesteld. Zo gaat het treffen tussen koploper Paris Saint-Germain en nummer twee Montpellier ook niet door.

Van een ontmoeting tussen coaches Patrick Vieira en Thierry Henry, die beiden als speler glorietijden beleefden bij Arsenal, komt het voorlopig ook niet. OGC Nice en AS Monaco gaat dus eveneens niet door. Ook Saint-Etienne - Olympique Marseille, waar Nederlander Kevin Strootman speelt, zal komend weekend niet doorgaan.

De feestdagen komen er weer aan! Scoor nu snel jouw ideale Ajax-cadeau voor de kerst!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ambtenaar
Moet het de Fransen nageven.....ze komen op voor zichzelf.
6 -1
AFCAfan93
Zouden wij Nederlanders ook is moeten doen...
1 -1
Aeter
Gaat nooit gebeuren, wij zijn klagers die alles slikken. Anders had Rutte hier ook nooit aan de macht geweest.
1 -1
Cisco2
Misschien een lesje maatschappijleer gemist?

Rutte is "aan de macht" (als zoiets al bestaad in Nederland) gekomen doordat hij gekozen is. Niet omdat wij alles slikken.

Hoe zou jij het trouwens vinden als we morgen De Dam afbreken en je auto in de fik steken? Onder het mom van "We pikken het niet langer". Dus slopen we monumenten en spullen van andere mensen.
0 0
Amsterdam Loyals
Laat je geen zand in de ogen strooien.. geweld mag niet, maar de boodschap dat het volk wel klaar is om overal voor op te draaien (milieu maffia) en van alles beticht te worden (racisme, islamofobie)... politiek is zo ver van de mensen afgegleden...
0 0