Klaassen bij beste nieuwkomers Bundesliga

NielsOpdam, 22-11-2018 om 12:55, 4819 views, Kicker |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Oud-Ajacied Davy Klaassen staat in een rijtje van de beste nieuwkomers in de Bundesliga. Het Duitse voetbalmedium Kicker heeft een lijst samengesteld met de dertien beste nieuwkomers in de Duitse competitie. 

Klaassen krijgt in zijn omschrijving een groot compliment van Kicker. 'Als duurste aankoop in de clubgeschiedenis van Werder Bremen ligt Klaassen vanaf het begin onvermijdelijk onder een vergrootglas. De 13.5 miljoen die Werder Bremen aan Everton betaalde voor Klaassen is niet relevant voor de fans van Werder. De Nederlandse middenvelder heeft dat bedrag vanaf het begin terugbetaald met zijn prestaties.'

Op de lijst van beste nieuwkomers staat ook ex-speler van AZ, Wout Weghorst. Klaassen speelde tot dusver elf competitiewedstrijden voor de Duitsers, waarin hij twee keer scoorde en twee assists gaf. In de DFB Pokal, de Duitse beker, speelde hij twee wedstrijden. In die duels gaf hij één assist en maakte hij één goal. Met Werder Bremen staat hij momenteel op de zevende plek in de Duitse competitie. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAMM
Prachtig voor Davy! Het is hem gegund.
1 0
Redrum
Fijn dat onze Davy nu wel op zijn plek zit. Ik vond het toch een schrijnende situatie voor hem in Everton.
7 0
booya4afca
Leuk voor Davey dat hij zijn draai gevonden lijkt te hebben. Welliswaar niet een technicus puur sang, maar een echte Ajacied is het zeker.
3 0