Babel 'afgeschreven': 'Sta hier nu toch maar mooi'

BVeenstra, 17-11-2018 om 15:30, 6772 views, NUSport |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Voormalig Ajax-aanvaller Ryan Babel is blij weer deel uit te maken van het Nederlands elftal. Na zijn debuut, zo'n veertien jaar geleden, was hij tot 2011 een vaste naam in Oranje. Daarna werd hij zes jaar lang niet opgeroepen.

Inmiddels is Babel, die op dit moment speelt bij Besiktas, een vaste basisspeler in Oranje en daar is hij blij mee. 'Voor mij persoonlijk voelt dit geweldig', zegt Babel tegenover NUsport. 'Ik denk niet dat veel mensen een paar jaar geleden dachten dat ik hier nu zou staan na zo'n belangrijke zege (2-0 tegen Frankrijk, red.) van Oranje. Dat maakt me extra trots.'

In de zes jaar dat Babel niet speelde bij Oranje, kwam hij uit voor clubs al Kasimpasa, Deportivo La Coruña en zelfs Al Ain FC in de Verenigde Arabische Emiraten. 'Ik heb in die jaren moeten lezen dat ik het voetbal zo goed als vaarwel had gezegd, terwijl ik 26, 27 jaar was. Volgens de media en de publieke opinie was ik klaar. Ik was afgeschreven, maar nu sta ik hier toch maar mooi', aldus Babel, die niet wil spreken over revanche. 'Ik zie mijn terugkeer eerder als erkenning. Ik ben er weer en dat heb ik zelf afgedwongen.'

Heb jij jouw Ajax kersttrui al in huis voor de feestdagen?

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
vdhaas
Had ik niet meer van hem verwacht. Is goed bezig
0 0
PetrusKeizer
hij verft zn haar, zoals zoveel 'bejaarden' :))
0 0
MickS
Zolang het enige is waar ze over kunnen mekkeren, je haar is, weet je dat je het verder dus goed doet.
Dus laat maar lekker mekkeren, Ryan!
0 0
Freddy Al
Respect voor Ryan, doet het onverwacht goed met zijn bijna 32 jaar!
Heeft niets ingeleverd van zijn enthousiasme en gaat er vol voor, daarmee geeft hij ook een belangrijk signaal af in Oranje aan het jonge grut.
3 0
Godenzoon24
En je doet het gewoon goed Babel. Speelt goed en positieve jongen. Maar kap met dat clowneske rode haar joh:p
4 -1
T.reckveugel
Potsierlijk. Mag je niets van zeggen alleen. Depay mag van Kees Jansma gewoon een Zorro hoed op, die vindt het raar dat heel Nederland daar over viel. Depay kan nu nog geen fatsoenlijke corner nemen, neemt ze nog slechter dan Ziyech
5 -3
AFCAsphere
Dit is toch wel het dieptepunt op AS hoor. Klagen dat Depay zich op een bepaalde manier kleed, en dan zeggen dat hij geen fatsoenlijke corner kan nemen. Heeft dat iets met elkaar te maken dan? Laat die jongen lekker dragen wat die wilt, hij doet het nu toch prima bij Oranje? Wat ontzettend zielig om je frustraties af te geven op de manier waarop iemand zich kleed.
0 0
Ozymandias
Wat heeft Memphis' corner met zijn hoed te maken? Hij speelt toch niet met een hoed op? Hij traint toch niet met een hoed op? Als hij denkt dat hij er met die hoed op goed uitziet moet hij hem lekker dragen. Daar gaat hij echt niet minder van voetballen.
4 -3
AFCAsphere
Ik word echt zo moe van sommige mensen op AS...
0 0
Caparzo
Met het jaar dat hij bij ons was, heeft hij als het ware deel 2 van zijn carrière ingeluid. Babel is een zeer verdienstelijke, solide subtop speler. Weliswaar speelt hij bij gebrek aan een topclubspeler, maar hij is zeer welkom in het NL11! Go Ryan go..
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Knap van Babbel! Hoop voor hem dat ie nog twee jaar blijft doorknallen.
5 0
Bocarra
We weten dat vertegenwoordigers van de media niet uit de meest slimme mensen op deze aardbol bestaan. Een paar maand geleden stelde het Nederlandse voetbal niets meer voor. Ajax zou nooit meer een rol van betekenis in Europa kunnen spelen. Inmiddels doet Ajax het goed in Europa en wint het Nederlandselftal van de wereldkampioen en met 3-0 van Duitsland.
1 -1
Lazell
In principe is dat onze eigen schuld.

Wij willen veel nieuws en snel. Over een visie kan je maar 1x schrijven, over de waan van de dag in principe elke dag. Als we alleen maar kwaliteitsjournalistiek zouden lezen, zouden de waan van de dag media niet gelezen worden, verdient de kwaliteitsmedia meer geld, de roddeljournalistiek minder en lost het probleem zich vanzelf op.

Maar als puntje bij paaltje komt, willen we toch veel vaak snelle en veel nieuws updates. Dus wij en niemand anders houden in principe de domme media in stand.
0 0
Middenweg401
Dat zijn uitspraken alsof nu het oogst moment is. Hij werkt hard en speelt geregeld erg nuttig. Goeie gast ook. Maar hij zal nooit mijn type aanvaller worden. Ook niet voor Ajax. Voor mij is hij ook niet van het talent niveau al veel anderen in dit team, maar is de spoeling op die positie nog wat dun. En wat ervaring kan ook geen kwaad in dit team.
1 -4
RobbertB
Ryan is een topgozer. Bij Besiktas en NL elftal is hij ook nog eens lekker bezig.
8 0
aissati
Heel knap, maar laat hem alsjeblieft zijn haar weer normaal doen. Zelfs de teamfoto word er door verpest
1 -10
AFCAMM
Ben het met je eens dat het er niet uitziet, maar dat mag ‘ie natuurlijk helemaal zelf weten. Ik heb ook helemaal niks met al die tattoos, maar zolang ik er zelf niet mee hoef rond te lopen moeten mensen lekker doen waar ze zich goed bij voelen.
12 -1
gi0vanni
Amen.
1 0
EzraAjax95
Goeie man die Babel!
5 0