Linssen: 'Niet verwacht dat hij me duizelig kapte'

NielsOpdam, 16-11-2018 om 12:15, 9822 views, FC Afkicken |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Bryan Linssen werd, naar eigen zeggen, duizelig gekapt door Frenkie de Jong, zo vertelt de buitenspeler van Vitesse bij FC Afkicken. Vitesse verloor de thuiswedstrijd tegen de Amsterdammers met 0-4, maar daar hebben de Arnhemmers van geleerd. Want tegen PSV ging het beter voor Vitesse (1-0 verlies). 

'De kleinere clubs zijn vaak reëler en zakken in', begint Linssen. 'Dan is het moeilijker om er doorheen te voetballen.' Tegen Ajax deed Vitesse dat niet en kreeg het de deksel op de neus. 'Dat is wel een les die we hebben geleerd tegen Ajax', vervolgt Linssen. 'Je moet iets vinden om Frenkie de Jong en die gasten af te stoppen. Op hun eigen helft mogen ze kappen en draaien wat ze willen, maar ze moeten bij onze goal weg blijven. Alleen had ik niet verwacht dat hij me duizelig kapte.'

Linssen gaat verder in op het spel van Ajax tijdens het duel in Arnhem. 'Ze vonden altijd de vrije man met Tadic en Ziyech. We hadden beter iets anders kunnen doen.' Iets anders deed Vitesse tegen PSV en dat resulteerde in een 1-0 nederlaag, terwijl de Arnhemmers bijna de hele wedstrijd met tien man stonden. 'Als wij ons ingraven heeft PSV het ook heel moeilijk.' 

Heb jij jouw Ajax kersttrui al in huis voor de feestdagen?

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3*stars*3
‘Als wij ons ingraven, heeft PSV het ook heel moeilijk’.

Dat is al een lange tijd duidelijk maar 90% van de coaches en spelers in de Eredivisie lijkt het nog steeds niet te snappen.
Dieptepunt was natuurlijk Groningen...
10 -2
Aeter
Ik vind het wel gedurft van deze coaches. En het is op zich een goede ontwikkeling dat elke club voetballend wil spelen, prijzenswaardig zelfs.

Alleen is dit natuurlijk super naïef, want je wordt gewoon finaal weggespeeld door het gebrek aan kwaliteit. Het zou natuurlijk slimmer zijn om je tactiek aan te passen aan de tegenstander en van eigen kracht uit gaan tegen tegenstanders waar tegen dat mogelijk is.
0 0
Redrum
Zelfs Emmen dacht uit bij psv wel lekker te kunnen gaan voetballen. Ongelofelijk maar waar. Graaf je in en ze zijn nergens, hoe fucking moeilijk kan het zijn?
3 -3
Cisco2
Wat deed Emmen dan tegen ons? En W2?
0 0
3*stars*3
Teveel ezels op de NL velden Red.
Al die “kenners” vinden het ook best maar wel constant wijzen hoe schandalig het was dat Koster het aandurfde om te gaan voetballen tegen Ajax...
1 -2
Redrum
Haha ja ze zijn volledig de weg kwijt hier in Nederland. Aanvallend voetballen tegen Ajax mag niet in Nederland, maar tegen psv is het vrij normaal. En dat ze dan steeds in de counter geslacht worden is bijzaak. Ik hoop dat ze het licht snel gaan zien in Nederland en daarmee het licht in eindhoven doven.
0 0
mcatarinob
En toch is Linssen een van de betere spelers.
0 0
Remark
Inderdaad, en ik had hem graag bij ons in de spits zien staan i.p.v Dolberg. Alle respect voor het onmiskenbare talent van onze knuffel-Deen, maar die Linssen peert ze er wel wat vaker en makkelijker in.
0 -1
JesseMKB33
Huh? Is dit een grap?
1 0