Van 't Schip minimaal tot de kerst bij PEC

FinnDekker, 14-11-2018 om 23:25, 6224 views, Voetbal International |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Oud-Ajacied John van 't Schip is tot de winterstop zeker van zijn plek als trainer van PEC Zwolle, zo meldt Voetbal International woensdagavond. De coach beleeft een zwak kalenderjaar met zijn ploeg, maar mag hopen op een langer verblijf in Zwolle. 

'We hebben alle vertrouwen in de staf en zullen in elk geval tot de kerst niets doen', citeert VI de technisch directeur van de huidige nummer vijftien van de Eredivisie, Gerard Nijkamp. 'We werken samen aan de wederoprichting van PEC Zwolle.' 

De directie houdt dus vooralsnog vertrouwen in de ex-Ajacied. Dit ondanks dat de laagvlieger in 2018 slechts zes overwinningen boekte uit 28 competitieduels. In de winterstop volgt een grondige evaluatie, waarna een besluit volgt aangaande de toekomst van Van 't Schip bij PEC.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Volgens mij is John klaar bij PEC. Hij weet er niks meer uit te halen. Hoeft niet persé aan hem te liggen maar deze combinatie werkt duidelijk niet. Ik zou snel verkassen naar een club met wat meer inhoud als ik hem was. AZ zou een mooie club voor 'm zijn. Daar zullen ze vast niet rouwig zijn wanneer ze John vdrBrom kunnen lozen.
0 0
Barra
Jammer om te zien, want ze spelen/speelden redelijk tot goed verzorgd voetbal. Ook dit seizoen heb ik een paar wedstrijden gezien waarin ze prima speelden, maar uiteindelijk wel aan het kortste eind trokken. Uiteindelijk breekt het voetballende ploegen op wanneer er geen resultaat mee wordt geboekt en sluipt er een soort angst in het spel.
0 0
Freddy Al
Zou het mooi vinden als Schippie weer naar Ajax kwam,misschien gaat Reiziger weg dus zou dat iets kunnen worden.
Volgens mij heeft hij ook de capaciteiten om bij ons hoofdtrainer te zijn,bluf en lef geen gebrek aan.
1 0
behangdelul
Waar zijn al die lui hier die om van 't Schip riepen na de eerste paar wedstrijden van het seizoen?
1 -1
Pierre Heno
Hiero!
0 0
wendoo9
Een autocoureur zonder goed materiaal zal ook niet bij de besten rijden !
0 0
Ajax27
Wat een waanzinnig prachtige metafoor. Die lijst ik in. Ik snap nu pas waarom het daar minder gaat.
0 0
gi0vanni
Dat zeg niet zo veel. Ene Frank Rijkaard deed het met een prima selectie hier in Nederland ook niet al te best.
Wie had dat gedacht? Van degraderen met Sparta naar Wereldfaam met Barca. :d
0 0
KlasseLasse
hele andere selectie toch
0 0
Horrontelli
Die voorzitter mag heel blij zijn met Van 't Schip. Hij zou het werk van die voorzitter moeten beoordelen in plaats van andersom.
0 -1
AjaxRobEnschede
? van 't Schip levert toch gewoon heel slecht werk!! Eerste half jaar, voortbordurend op Jans, daarna in 2018 de slechtste van de eredivisie. Niet met de slechtste selectie. Echt rampzalige statistieken Andere conclusie is er niet.
1 0
Bensco
Hij heeft een goede selectie tot zijn beschikking, bijna elke positie is dubbel bezet. Van flankspelers tot backs. Van T schip moet heel wat meer presteren met dit materiaal.
1 -2