Keizer: 'Sporting net als Ajax grote uitdaging'

BVeenstra, 12-11-2018 om 14:10, 3962 views, Voetbal International |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Marcel Keizer heeft bij zijn presentatie als trainer van Sporting Portugal zijn nieuwe club vergeleken met Ajax. De oefenmeester was tot voor kort trainer van Al-Jazira, maar toen Sporting Portugal langskwam, greep de trainer zijn kans.

'Het kan snel gaan in het voetbal', zegt Keizer bij zijn presentatie. 'Als een club als Sporting met je wil praten, ben je natuurlijk vereerd', citeert Voetbal International de oud-trainer van Ajax. 'Het wordt een grote uitdaging, maar die uitdaging lag er bij Ajax ook. Ik kreeg een goede indruk van de club. Ik zag veel passie bij de spelers, daar hou ik van. Sporting speelt op het hoogste niveau en dan wil je natuurlijk ook titels winnen. We hopen dat we als staf het team kunnen beter kunnen maken.'

Op dit moment staat Sporting Portugal tweede in de Portugese competitie. De achterstand op koploper FC Porto bedraagt twee punten. Ook in de Europa League doet de ploeg het goed. Met zeven punten uit vier wedstrijden heeft het een voorsprong van vier punten op zowel Vorskla als Qarabag. Koploper Arsenal staat op tien punten en is al zeker van overwintering.  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouriVandeBeek
Iedereen gunt Keizer het beste. Hij moest bij Ajax in hele moeilijke omstandigheden werken. Zelf heeft die ook een paar foutjes gemaakt natuurlijk, maar dat is logisch bij iemand zonder ervaring bij een club zoals Ajax. Heel mooi dat hij nog een keer de kans krijgt bij een topclub.
3 0
Red Devil
Ik hoop dat hij het goed gaat doen daar bij Sporting.
1 0
Freddy Al
Fijn voor de man, hij verdiend wat mij betreft echt een nieuwe kans.
Los van de huidige resultaten vond ik dat hij het niet echt slecht deed bij Ajax, wel denk ik dat de hele ambiance voor hem bij Ajax een te grote rol speelde, als trainer van buiten heb je daar in de eerste fase veel minder mee te maken.
Bij Sporting begint hij ook met een schone lei en heeft hij een beetje meer afstand tot de situatie, dat helpt wel als je een afweging maakt.

Ik gun hem echt het allerbeste.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Hoop dat hij het goed doet en zichzelf bewijst dan hebben wij in toekomst weer iets aan hem altijd goed als het trainersgilde weer wat uitgebreid wordt met mogelijke kandidaten mocht Ten Hag weggaan over een bepaalde periode.
0 0
Ajax27
Dat je daar als trainer aan de slag wilt... ja natuurlijk, beter als Al-Jazira, maar wat een verschrikkelijke club. Keizer wordt de 16e trainer in 10 jaar tijd.. netjes. 'Supporters' die de spelers afgelopen jaar aanvielen.. een club die het altijd gewoon net niet is. Het is geen Porto of Benfica.. het is het zorgenkindje wat altijd net tekort komt. Beetje het Feyenoord van Portugal ;-)
5 0
BokkieBokstra
Het is inderdaad een puinhoop club maar dan valt er ook alleen maar wat te winnen.
0 0
Libero
Haha, je bent niet de eerste die Sporting 'het Feyenoord van Portugal' noemt :)
1 0
Ajacied33
Alleen om Keizer al hoop ik dat Sporting kampioen wordt. Ze grijpen altijd naast de prijzen door toedoen van Porto en Benfica natuurlijk
4 0
talent020
ik gun het Keizer van harte, hoop dat hij het goed zal doen en wellicht een prijs kan pakken, maar waarom hebben ze bij Sporting die trainer ontslagen? zoals ik het lees doet Sporting het niet beroerd? maar ik volg het Portugese voetbal dan ook niet op de voet.
3 0
Libero
Ging idd helemaal niet slecht, op uitschakeling in de beker na. Zeker niet gezien de leegloop van de zomer en het feit dat Dost behoorlijk lang geblesseerd was.
Denk dat het meer met een slechte verhouding tussen trainer en clubleiding te maken heeft o.i.d.
1 0
RaynoFischer
Dat was ook het 1ste wat in mij opkwam, ze hebben weinig te klagen op dit moment...
Misschien interne problemen?

Hoop dat Keizer gaat slagen, is hem gegund
0 0