PSV verslaat De Graafschap met ruime cijfers

BVeenstra, 10-11-2018 om 22:50, 30948 views, AS | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Dit was het livetopic voor de wedstrijden in de Eredivisie van zaterdagavond 10 november. Titelconcurrent PSV won de uitwedstrijd bij De Graafschap. Verder versloeg FC Emmen NAC Breda, terwijl Vitesse in de Gelredome won van FC Utrecht. In de Limburgse derby tussen VVV-Venlo en Fortuna Sittard, ging VVV er met de winst vandoor.

FT | FC Emmen - NAC Breda (2-0)

Opstelling FC Emmen:

Scherpen; Klok, Veendorp, Bakker, Siekman, Cavlan; Niemeijer, Bijl, Chacon, Jansen; Arias.

Opstelling NAC Breda:

Van Leer; Sporkslede, Koch, Palmer-Brown, Carolina; Reuvers, Nijholt; Rosheuvel, Korte, El Allouchi; Te Vrede.

Doelpunten:

1-0 Cavlan (59')
2-0 Arias (88')

FT | De Graafschap - PSV (1-4)

Opstelling De Graafschap:

Jurjus; Owusu, Straalman, Nieuwpoort, Nieuwspoort, Tutuarima; El Yebli, Bakker, Klaasen; Narsingh, Serrarens.

Opstelling PSV:

Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño; Rosario, Hendrix, Pereiro; Lozano, De Jong, Bergwijn.

Doelpunten:

0-1 De Jong (18')
1-1 El Yebli (21')
1-2 Bergwijn (27')
1-3 Malen (77')
1-4 De Jong (88')

FT | Vitesse - FC Utrecht (2-1)

Opstelling Vitesse:

Eduardo; Karavaev, Thelander, Clarke-Salter, Büttner; Bero, Ödegaard, Foor; Beerens, Darfalou, Linssen.

Opstelling FC Utrecht:

Jensen; Klaiber, Letschert, Janssen, Van der Maarel; Van Overeem, Gustafson, Gavory; Kerk, Tannane, Emanuelson.

Doelpunten:

1-0 Linssen (58')
2-0 Ödegaard (64')
2-1 Dessers (78')

FT | VVV-Venlo - Fortuna Sittard (3-2)

Opstelling VVV-Venlo:

Unnerstall; Rutten, Promes, Röseler, Janssen; Seuntjens, Post, Susic; Opoku, Mlapa, Grot.

Opstelling Fortuna Sittard:

Koselev; Ciranni, Heerings, Dammers, Pinto; Rodriguez, Hutten, Diemers; Semedo, Stokkers, Lamprou.

Doelpunten:

0-1 Stokkers (30')
1-1 Seuntjens (32')
2-1 Mlapa (41')
3-1 Mlapa (47')
3-2 Vidigal (86')

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Robeerke
PSV wint 4-1: "Ruime overwinning"
Ajax wint 4-1: "Moeizame zege"

Oké piep piep
0 -2
Eastwood
Ook wel een lekkere overwinning voor FC Emmen. Dik verdiend.
1 0
DarkDefender
Zolang we zelf blijven winnen is er echt nog helemaal niks aan de hand, het programma van psv was niet zo heel moeilijk. Natuurlijk hoop je op een verrassing van de Graafschap, maar erg reëel is dat niet. Hopelijk krijgen ze het moeilijker in de uitwedstrijden tegen de iets betere clubs, ook al valt dat niveau nog steeds tegen.
0 -1
Genant
@kweetniet
PSV speelde in 15/16 welgeteld 8 Europese wedstrijden waarvan 2 na de winterstop. Die tegen atletico ook nog op dinsdag
Ajax speelde in 16/17 21 duels in Europa, op donderdag notabene wat heel ander verhaal is richting weekend
Ben jij Maarten Wijffels of zo?
Zelfde zogenaamde realistische , maar eigenlijk gruwelijk slap, gelul
1 -1
kweetniet
Tuurlijk heeft Europa invloed gehad op Ajax in 2017 en op PSV in 2016. Het ging om het verschil in benadering.
0 0
Rdk1983
Moet ze nageven, 12x winnen is knap. En het is al jaren hakken over de sloot kan geen toeval meer zijn.

Het is wel jammer voor competitie dat het maar tissen 2 clubs gaat.
0 -1
Babayaka
Geduld wordt op de proef gesteld.
Laat psv lekker 33 wedstrijden bovenaan staan.
En Ajax pakt in speelronde 34 de kop.
En wordt kampioen.
Zaak voor Ajax is om in de buurt te blijven en het doelsaldo recht te trekken.
2 -1
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Ik hoop dan in de laatste minuut op z'n PISVEES
1 -1
kweetniet
Onbegrijpelijk wat een treurnis en frustraties loskomen bij een overwinning van PSV in Doetinchem. Ik kan me niet voorstellen dat iemand een ander resultaat verwacht had. Ook het spel van De Graafschap kan geen reden zijn. Binnen hun mogelijkheden speelde De Graafschap een sterke wedstrijd.

Aan de vele verwijzingen naar I-phones zal oud zeer een rol spelen. Maar dat lag destijds volledig bij Ajax. Evenals in 2007. Dat kan je hooguit De Boer, HTC en beide Ajaxselecties kwalijk nemen. Overigens beide seizoenen waarin PSV net aan kampioen werd terwijl ze veel zwaardere Europese inspanningen hadden dan de concurrentie. Maar als Ajax in 2017 net het kampioenschap mist dan is het zwaardere Europese traject opeens een alles overheersend excuus. Opvallend hoe zulke Ajaxfans dan de goede reeks van PSV in de CL in 15/16 weinig waard vonden toen Ajax vervolgens in Eindhoven de koppositie pakten. Dubbel Karma noemen ze dat.

Het mag duidelijk zijn dat mijn voorkeur niet in Amsterdam ligt. Tegelijkertijd heb ik geen hekel aan Ajax. Ik wil een sterk Ajax en ook een sterk Feyenoord waarbij de top3 elkaar weer naar grotere hoogtes opjaagt. Wensen, smeken, oproepen of dagdromen over zwakkere concurrentie maakt alleen de eigen club en competitie zwakker. Zie oa zowel PSV als Ajax na 4 kampioenschappen op rij. In dat opzicht ben ik een grotere Ajaxsupporter dan menig zelfbenoemde hardcore Ajaxfan die over alles buiten Ajax loopt te klagen.

Graag hou ik bepaalde reageerders hier een spiegel voor. Het is in mijn ogen raar of zelfs lachwekkend als je de eigen club geweldig vindt en de grote concurrent waardeloos. Sterker nog besef eens hoe enorm sterk de concurrent is als ze terwijl ze waardeloos spelen nog steeds gelijkwaardig zijn. Het is knap dat Ajax al 25 keer Eredivisiekampioen is. Maar dan is het ook gewoon knap dat PSV in de laatste 20 seizoenen 10 kampioenschappen heeft gepakt en dat beide clubs in de afgelopen 50 seizoenen beide 20 kampioenschappen hebben gepakt.

Ook kan je niet tegelijkertijd jubelen over financiën van Ajax en PSV dan armlastig noemen als het financieel resultaat van beide clubs over de afgelopen 20 jaar op jaarbasis amper verschil maakt.

Je kan niet lukraak verwijten maken dat PSV alleen maar koopt als Ajax de afgelopen 20 seizoenen meer spelers gekocht heeft.

Je kan niet zeggen dat PSV een transferslag wint door veel meer salaris te bieden wanneer Ajax jaar in jaar uit veel meer uitgeeft aan spelerssalarissen.

Je kan niet stellen dat Ajax een wereldtop opleiding heeft en de opleiding van PSV niets voorstelt als de kwaliteit van de beste eigen jeugd in de 15 jaar tussen de uitstroom van Sneijder en De Ligt niet of nauwelijk hoger ligt dan de uitstroom van de beste eigen jeugd bij PSV. Kies voor de gein maar bij beide clubs de top 5 van de aantoonbaar kwalitatief beste spelers die na Sneijder uit de opleiding zijn gekomen en die niet met een contract in de opleiding zijn gestart.

Het is lachwekkend om te piepen over de verkoop van PSVgrond aan de gemeente als Ajax net als alle andere clubs ook geen eigenaar van de grond onder het stadion is en dat Ajax zelfs vele malen meer gemeentesteun heeft ontvangen. Ter Info het Philips Stadion heeft een sponsornaam. De Amsterdam Arena was ook genoemd naar de sponsor. Dat was ook het hele probleem in de langdurige soap rond de naamsverandering.

Zowel Ajax, Feyenoord en PSV hebben voordeel van de financiële en geografische voorsprong die ze vanuit het verleden mee kregen. Goed mogelijk dat een club als Almere of Emmen op dit moment een veel betere organisatie is dan Ajax en PSV.

Kortom laten we elkaar wat succes en discussieruimte gunnen. Daar wordt uiteindelijk de eigen club en de hele Eredivisie sterker van. En Ajax mag dan trots zijn dat die discussies plaats vinden op AS.
2 -12
3*stars*3
Viel al een tijdje op dat jij niets met Ajax hebt hoor.
Maar dit is een Ajax forum en het is niet raar dat er wat frustratie langskomt, met zo’n schijterige concurrent.
Heb pot tegen de Graafschap niet gezien maar je weet vooraf al dat PSV op halve kracht gewoon ruim daar zou gaan winnen.

Maar je zegt eindelijk eens eerlijk, dat Ajax jouw club niet is.
Maar ga nou niet verwachten dat wij op een Ajax forum, PSV was succes moeten gunnen.
Voer voor discussieruimte moet er altijd zijn maar wij kijken hier door onze clubbril en dat doen ze op fr12 ook en psv.netwerk ook.
Of denk jij dat ze daar Ajax succes gunnen en er discussieruimte is met Ajacieden?
Je zit dan verkeerd en voetbalzone of VI lijkt mij voor jou een betere platform.

Ik ga er niet schijnheilig eromheen draaien want ik gun dat PSV echt niks.
0 0
kweetniet
3, dit is mijn enige meepraatsite. Ik heb ook nog een normaal leven. Hier ben ik ingerold en ben blijven hangen. Maar misschien kan ik inderdaad beter naar Vi. Het voetbal van Ajax en PSV valt niet te vergelijken. Dus valt ook niet te zeggen wat beter is. Hoe organisaties functioneren valt wel te vergelijken. In dat opzicht heeft mijn aanwezigheid hier mij veel geleerd over hoe Ajax en PSV functioneren. Van dat inzicht heb ik iets terug willen geven.

Overigens vraag ik niet om succes gunnen maar om discussieruimte gunnen. Essentieel verschil.
0 0
TontoKarnaggel
kweetniet, allereerst wil ik even kwijt dat jij mij opzich echt geen kwaaie lijkt en hier niet zit om een beetje te provoceren( wat bij andere psv'ers wel zo is) Ik denk ook dat jij het ook echt allemaal meent en geloofd wat jij beweerd.
Maaaaarrrr...... soms zeg je van die rare dingen, zoals ons een spiegel voorhouden en iets over realisme.
Als je dan vervolgens begint over de opleiding die gelijkwaardig zal zijn wordt het gewoon best moeilijk om je serieus te nemen.
Je vergelijkt die opleiding net in die jaren dat die van ons op zijn reet lag en die van jullie voor het eerst serieus genomen werd en stopt weer op het moment dat de Ligt doorbreekt, kom op hè.
Dan vergelijk je de gemeentedeal met de Arena wat in echt alle facetten een ander geval is, en dat weet jij ook heus wel.
Ook het vergelijken van jullie 2e ronde in 2016 en een finaleplaats lijkt mij toch niet helemaal hetzelfde, zeker als je weet dat jullie 2 wedstrijden op een dinsdag werden gespeeld en onze 8 (8!!) op een donderdag.

Al dat vergelijk van jouw geeft imo gelijk aan wat jullie probleem is. Jullie willen gewoon heel graag dat Ajax en Psv 2 ongeveer vergelijkbare clubs zijn en dat iedereen dat moet vinden,zowel Ajacieden als zeker de media. Nou, geloof me, Ajax is op vrijwel geen enkel vlak met psv te vergelijken. Wie daarbij nou beter of leuker is mag iedereen zelf weten, maar we zijn gewoon niet vergelijkbaar. PUNT!!!
0 0
kweetniet
Tonto, ik zeg niet dat de opleidingen gelijkwaardig zijn. Ik stel dat het verschil niet dusdanig is dat de ene wereldtop is en de ander waardeloos.

Overigens is voor mij overduidelijk het eerste van Ajax de enige echte meerwaarde van de Ajaxopleiding. Daar leren de talenten voetballen. Wat vanuit de eigen jeugd (14-) doorbreekt is echt te weinig om invloed vanuit de opleiding te bewijzen. Daarvoor is het percentage talent bij de voetballer zelf veel te groot. Zie Frenkie waarbij het echt niets uitmaakte of hij zijn opleiding bij Emmen, Willem II of Ajax heeft gedaan. Messi idem.
0 0
TontoKarnaggel
Eens met je Frenkie verhaal. Zo'n jongen breekt overal wel door. Maar ik zeg ook niet dat Ajax het talent in die jongens "stopt". De Ajaxopleiding zorgt er echter wel voor dat het eruit komt en geeft ze ook de kans om dat te tonen. Van deze manier van werken profiteert het nederlandse voetbal al 5 decenia. In elke succesvolle periode van oranje stonden bij Ajax opgeleide spelers aan de basis van dat succes. En dat is gelijk mijn kritiek op psv. Al 40 jaar een topclub maar eigenlijk nog nooit iets wezenlijks bijgedrage aan het nederlandse voetbal. Kampioen worden ( boven Ajax eindigen dus) is echt het enige wat jullie verlangen en verwachten van jullie club. Op welke manier is absoluut niet van belang. Dat mag, maar het is voor mij en ik denk de meeste Ajacieden gewoon ontzettend lastig om daar enig respect en symphatie voor op te brengen.
0 0
kweetniet
Puur feitelijk als de opleiding van Ajax superieur is dan zou dat moeten blijken dat gemiddeld 17 jarig talenten die minimaal vijf seizoenen in de opleiding hebben gezetten uiteindelijk meer tot ontwikkeling komen dan17 jarige talenten die maximaal twee jaar in de opleiding zitten. En dat effect zie je dus niet.

Lastig te bepalen wat de invloed van een club is bij successen. Heeft Ajax Cruijff groot gemaakt of heeft Cruijff Ajax groot gemaakt? Voor Cruijff had je een veel grotere groep die kampioen konden worden. En bij de start van Cruijff was Ajax een club in verval dat vooral in de jaren dertig een succesperiode had gehad. Niet geheel vreemd in een tijd dat bij club van middenstanders nog wel geld zat.

Vanaf Cruijff heeft eigenlijk alleen PSV nog blijvend aan kunnen haken. De rest ligt op dusdanige afstand dat het alleen met groot geld te overbruggen is. De rest die tijdelijk een topseizoen hebben vallen daarna weer ver terug. De weerstand bij Ajax op koopclubs is niets anders dan niet willen dat andere clubs kunnen doen wat Ajax zelf doet. Namelijk de beste talenten en spelers binnenhalen met het beste aanbod (salaris, stadion, kans op prijzen, vooruitzichten).
0 0
meerzicht
Je kunt niet zeggen dat psv mooier voetbal levert dan Ajax

Je kunt niet zeggen dat het narcistische gedrag van luuk en bommel onopvallend is

Je kunt moeilijk ontkennen dat psv een aantal malen het geluk en de sxheids aan hun zijde hebben gehad.

Je kunt niet zeggen dat iedere tegenstander tegen Ajax net zo mak is als tegen psv
2 0
kweetniet
Klopt. Beide speelwijze hebben hun eigen mooie en lelijke kanten. Kwestie van willen zien.

Zoals JC regelmatig zei geluk dwing je af. Ik ga al lang genoeg mee om het gevoel van frustratie in ongekeerde richting te kennen. Duurde bij mij ook een tijdje voor ik zag dat opeenvolgend geluk geen toeval is.
0 0
Gerrr
"graag hou ik bepaalde reageerders hier een spiegel voor"
Wie denk je wel dat je bent, clown.
3 -2
3*stars*3
Hahaha, ik dacht ook wtf?!
Zie je het al voor je dat je op een PSV of Fey forum kan langsgaan en zoiets zou droppen.
Dan zou je gelijk horen hoe arrogant jij bent...
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Jezus wat een verhaal, niks te doen of zo?
2 -1
ETM
Dat PSV een stevige concurrent voor de titel is en dat al velen jaren is idd prima. Chapeau!
Maar je zoekt naar waardering daarvoor op een Ajaxforum? Wat moeten Ajaxsupporters nou weer met jouw rare spiegels man?
Moet een Ajaxsupporter jou uitleggen waarom PSV maar een onbeduidende club is ongeacht het aantal Mexicanen dat het het haalt, ongeacht welke tegenstander het in de CL leuk een poos voor de voeten wist te lopen, en ongeacht het aantal titels dat het bij elkaar countert? Dat is ook een spiegel, maar kun je er wat mee? Nee. De CL campagne van PSV in 15/16 was goed, het leverde PSV de stempel: 'volwassen' op (In Nederland) Doe er wat leuks mee ;)

Ajax is een club waarin men heel duidelijk een 'soort' voetbal nastreeft omdat men erin geloofd juist daarmee de grootste successen te boeken. Daarbij horen niet alleen landstitels maar ook wereldwijde faam. Niet alleen resultaten dus maar ook een bepaalde uitvoering.
Om die ambitie waar te maken is Ajax vaak aangewezen op haar eigen opleiding en bovenal jeugd (hoeft zeker geen eigen jeugd te zijn). Voetbaltechnisch, maar ook financieel.
Deze gedachte (plus het geloof erin) heeft Ajax de meest succesvolle club van Nederland gemaakt en 1 van de meest succesvolle en bovenal gerespecteerde clubs van de wereld.
Uiteraard slaagt Ajax er niet steeds in om succesvol te zijn. Sterker nog, het gaat ook vaak over hele periodes fout.
Toch blijven de grootste kenmerken van de club overwegend behouden.

Net als in 16/17 is Ajax dit jaar bezig aan een Europese campagne waarin Ajax uistraalt waar het voor staat, en die ook mogelijk is omdat Ajax daarvoor staat. De club-visie blijkt anno 2018 nogsteeds te kloppen!
Maar natuurlijk wilt Ajax ook kampioen worden. En ja dat gaat wel een beetje moeilijk als PSV alles wint he. Overwinning op de Graafschap of Feyenoord, maakt niet uit. Weer volle punten voor PSV...

In 16/17 speelde Ajax veruit het sterkste voetbal van Nederland. Hoe kan het dat je dan geen kampioen wordt? Dat kan gewoon. Leicester werd PL kampioen, Griekeland werd Europees kampioen, Chelsea won de CL etc..
Maar Ajax-supporters vrezen voor een herhaling dit seizoen en daarin zit m de frustratie, en men snakt nu toch naar weer eens een kampioenschap. In het bijzonder overigens de Ajax-supporters die in Nederland leven. Die hebben ook met de anti-Ajax sentimenten te maken die in Nederland leven. Dat is een stimulans. Als je in het buitenland woont dan vind je algauw de prestaties van Ajax in Europese competities veel boeiender.

Maargoed, dan kom jij hier met je spiegels naar erkenning voor PSV vissen?

Verkeerde adres.
8 -1
kweetniet
Het gaat mij hier niet om waardering voor PSV. Het is van mij uit slechts een poging voor een een stukje wederzijds realisme. Doe er je voordeel mee of laat het liggen. Uiteindelijk is nog nooit iemand beter geworden van het voeden van haat
1 -5
ETM
Ik heb het niet over haat. Maar ik zie ook niet in welk opzicht jouw teksten zozeer realisme herbergen. Dus ik zie ook niet waar ik voordeel uit zou moeten halen. Ik heb persoonlijk geen moeite nuchter naar PSV te kijken. Bij de dramatische ontknoping een paar jaar terug tegen de Graafschap bijv kon ik er minder mee zitten dan veel andere Ajaxsupporters, omdat ik PSV toen gewoon sterker vond..
Inhoudelijk zit er aan jouw uitspraken evengoed een gekleurde draai. En je gaat in op overwegend onderbuikgevoelens om die overwegend alleen te voeden.
Ajax is momenteel sterker dan PSV, maar staat wel onder PSV, daar is niets onrealistisch aan.
Ik zeg jou dat het jou wel om erkenning gaat voor het presteren van PSV. Doe er je voordeel mee. ;)
6 0
kweetniet
Ik zal mijn eigen reacties hier eens in de gaten houden ;)

Klopt dat ik vooral op onderbuikuitingen reageer. Daar zit namelijk het meeste gebrek aan realisme. Maar zie bij mezelf vooralsnog geen behoefte om die onderbuik te voeden. Al mis je hier tov een gesprek aan de bar natuurlijk de toon waarop iets gezegd wordt.
1 -2
ETM
Ik ken je idd niet nee, maar heb aardig wat posts van je gelezen.
Ik ken ook mensen die graag zoveel mogelijk buiten clubsentimenten om over voetbal willen praten. Als pure liefhebbers. Maar juist in dit verband is het zo frappant dat jij je vooral richt op die onderbuikgevoelens.
Je weet donders goed dat je met jou 'zogenaamde' realisme geen realisme in discussies brengt. In jouw posts zitten bovendien een hoop krachttermen die op emotie duiden.
Zit je trouwens ook op Feyenoordfora met je spiegels? Of PSVfora? Ik vind jouw posts inhoudelijk niet kloppen met de 'motivatie' die je zegt te hebben.
2 0
kweetniet
Ik zit alleen hier.
0 0
Jaridebeste
Zo zo, vanavond is het wel een lampen alert in drie kwadraat op dit forum. En dan ook nog onder de noemer dat ze voor ons mooie Ajax zijn. Hoe sneu en hypocriet kun je zijn. Kom er dan tenminste ook gewoon voor uit. Maar ja die lafheid zit in de genen van die club he.
6 -2
Pierre Heno
Volgens mij ben je zelf een lampje. Geen Ajacied lult zo uit z'n nek. En je hebt het steeds maar over 'lampjes'. Daarmee loop je anders flink in de peiling . Zelfs in je posts hoor ik die overduidelijke zachte 'G' doorklinken. Had je weer een goeie avond zeker?! En wel vreemd dat je vanuit exact hetzelfde IP nummer post als 'Ajaciedforaltij' . Toch een essentieel foutje jongen.
1 -9
Jaridebeste
Hahaha ik zie je al tijden de meest complete onzin uitslaan maar dit slaat alles. Maar dat weet je zelf ook wel trol.
1 -1
Patrick78
Minimaal 5 of 6 boeren in actie op dit forum....onbegrijpelijk.
7 -2
kweetniet
Hoezo onbegrijpelijk?
Het zorgt voor meer leven op het forum. En vanuit AS hoef je helemaal geen steun te verwachten want die zijn juist gebaat bij meer discussie en dus meer reacties en dus meer clicks. Maar jij zelf ook want na steeds te horen "ja dat vind ik ook" is het al snel een saai forum.

Kortom, daag jezelf uit door discussies aan te gaan.
3 -6
ETM
Undercover op een forum van de voetbalrivaal. Dat moet wel heel spannend zijn ;)

De enige PSVer die ik op Ajaxfora (vooral AN) ooit echt inhoudelijk wat aan discussies heb zien toevoegen is een poster met de naam Massimo. Massimo droeg wel bij aan het niveau, en daagde idd uit. Die gaf gedetailleerde beschouwingen over de krachten en de zwaktes van Ajax, en het zich verhield tot PSV. Met een PSV bril misschien maar niet met de insteek te stoken. Die was kritisch naar Ajax toe, maar ook naar PSV.
Maar jij bent hier gewoon om af te geven op Ajax, vanuit het befaamde minderwaardigheidscomplex. Dit doe je op relatief subtiele wijze, maar toch vrij doorzichtig :)
1 -1
kweetniet
Jij kent mij overduidelijk niet. Voor zover mogelijk kijk mijn vele reacties hier over Ajax of PSV maar na. Realisme is mijn drijfveer. Ik heb totaal geen behoefte om te stoken over Ajax. Binnen mijn vriendenkring juist volop Ajacieden. En PSVers. En Feyenoorders. Allemaal voetballiefhebbers en elk enthousiast fan van de eigen club.
1 -1
Frank1978
Niet onbegrijpelijk, die droeftoeters zijn nu eenmaal meer met Ajax bezig dan met hun eigen clubje zonder eigen smoel. Irritant is en blijft het wel en best wel zielig ook.
3 -3
Raehvek
Ja en dan mis ik er nog een paar ook. Dat stuk ellende van een RobbieWielaert nog niet gezien
5 -2
..::Rootje::..
Wel opvallend trouwens dat geen één van de analisten het vorig weekend helemaal niet over de (overduidelijke) slaande beweging van Bergwijn hebben gehad.
Die moest er eigenlijk af met een tweede gele kaart, en had vandaag dus niet mogen spelen.

Als het een Ajacied was geweest, dan had iedereen er een mening over gehad.
5 -3
Bloedgezellig
De boodschap is duidelijk voor morgen
6 -1
Deepblue
goede week voor PSV, goede supporters & goede winstpartijen!
Nu wij morgen!
4 -12
Pierre Heno
Nou ..eh...volgens mij is PSV afgelopen week toch ècht per Sinterklaasavond a.s. uitgeschakeld voor het enige toernooi waarvoor je kampioen wil worden van de kleredivisie: de CL.
2 -4
Labrador
Psv fans zijn het lachertje van de eredivisie.
9 -2
Moneyball
Toch grappig al die lampies hier altijd met hun eeuwige Ajax obsessie.

En die 'winstpartij' tegen Tottenham deze week was inderdaad een hele goede.
9 -2
SjaakWolfs
Goede supporters? Hahahahah
7 -3
Raehvek
Wtf? Je zit op de verkeerde site gast!
6 -3
TontoKarnaggel
Moet psv morgen weer voetballen??
11 -3
..::Rootje::..
Dat gezeik van afgelopen week, dat PSV Europees moet overwinteren, zodat ze een dubbel programma hebben kan ook de prullenbak in.

Achtste wedstrijd voor PSV na een doordeweekse wedstrijd, en ook deze winnen ze zonder grote problemen. De enige wedstrijden waarin ze enige moeite hadden waren Fortuna en PEC uit.
2 -8
Raehvek
Tegen groningen en vitesse hield het ook niet over.
7 -2
..::Rootje::..
Tegen Vitesse was het wachten op een doelpunt van PSV doordat Vitesse met 10 man stond. Vitesse had na die rode kaart weinig te zeggen.
2 -3
Raehvek
Dat vind jij en ik vind dat psv daar ook alles behalve overtuigde.
En hou op met het 'help het komt nooit meer goed' niveau!
12 gespeeld nog 24 tegaan.... doe rustig maat.
2 -2
..::Rootje::..
"Dat vind jij"? Dat zijn feiten, 'maat'.
Kijk maar naar de statistieken.

En waar roep ik om help? Ga niet zomaar dingen verzinnen, die ik niet gezegd heb.
1 -4
Libero
Juist door die kaart had PSV het lastig want er viel niet veel te counteren en Vitas stond redelijk te verdedigen.
3 -2
..::Rootje::..
Je zegt het zelf: "Vitas stond te verdedigen".
0 -3
Libero
Ja dat stonden ze inderdaad. PSV kon er voor de verandering eens niet doorheen wandelen. Dat jij nou vond dat een doelpunt niet uit kon blijven betekent niet dat dat ook zo was. Countertje van Vitesse had ook zomaar een doelpunt op kunnen leveren.
1 -1
..::Rootje::..
Bij jou is alles 'jij vindt dit, maar ik vind dit". Ajax kan soms ook niet door sommige verdedigingen heen wandelen, wat zegt dat dan over Ajax en wat zegt dat over de tegenstander?
0 0
Libero
Is alles bij mij zo, echt? Verwar je me niet met iemand anders? Of begrijp je niet hoe een discussie werkt?
Maar wat dat over Ajax zegt, vrij weinig. Het gaat hier over PSV waarvan het spelletje is gebaseerd op countervoetbal. Als ze zelf het spel moeten maken tegen een goed verdedigende ploeg zijn ze zoekende. De eerste helft van gisteren toonde ook aan dat ze dan zelfs tegen een zwakke broeder kwetsbaar achterin zijn.
0 0
TontoKarnaggel
Tuurlijk is het kut en natuurlijk gaat het lastig worden maar het is echt nog niet beslist hoor.
12 wedstrijden op rij winnen is best knap maar in deze competitie nou ook weer niet zo onmogelijk, zeker als je het proggramma van die gasten ziet.
Alleen tegen ons hadden ze een wedstrijd waarbij er een redelijke kans op puntverlies was. Bij al die andere wedstrijden had ik bij de toto blind op een overwinning van psv gezet.
5 -1
AjaxAmsterdam
Mensen die denken dat ze alle wedstrijden blijven winnen, zijn juist naïef. Het is lang nog niet verspeeld!
psv speelt met de week slechter, en moeten nog tegen genoeg subtoppers van de competitie. Er hoeft maar een of twee (Langdurige) blessures te vallen en ze zijn al behoorlijk verzwakt. Het geluk houdt gewoon een keer bij ze op. Ik weiger er dus in te geloven dat ze geen punten meer zullen verspelen.
4 -3
Gijsje
He Ozzy je bent dan wel kampioen geworden, maar jou club blijft steken op CL inkomsten van 35-40, terwijl wij, godenzonen, minimaal 65- 70 gaan verdienen.Dus onze Ozzy jij mag elk jaar kampioen worden no probleem.Wij Ajax pakken het grote geld en nu wegwezen.
1 -3
Ajaxfan-87
Nijhuis fluit ons morgen niet, hij wordt vervangen door Gözübüyük.
2 -1
Raehvek
Nou dat is ook een eng mannetje dus ja. Ajax moet schijt hebben aan wie de scheids is! Zelf je niveau halen dan win je zowiezo en doet de scheids er niet toe.
0 -2
DannTheDon020
Wat een geluk
4 -1
Beer
Ik erger me, eerlijk waar, niet zo heel snel aan iemand. Maar wat heeft die Luuk de Jong een vreselijke arrogante rot kop. Eerlijk waar.
6 -2
Raehvek
Ben eerlijk gezegt die kop van Viergever en Dumpfries ook al meer dan zat om eerlijk te zijn. Eigenlijk word ik van dat hele psv gewoon kots misselijk.

Van Bommel
De Jong
Viergever
Dumpfries
Lozano

Brrrr...Een heel eng rijtje !
2 -1
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Die Dumpfries, wat een achterlijke kop heeft die gast.
1 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Het kan nog erger, von Bommel
6 -2
Raehvek
Maak je nu niet te druk PSV wint echt geen 34 wedstrijden.
Als wij thuis van psv winnen, mag PSV alleen nog 1x vaker punten laten liggen dan wij (1 gelijkspel als het soelsaldo zo blijft). Het is alleen zaak dat wij dan ook niets meer laten liggen. Ook niet tegen kut clubs als utrecht enzo. Dat kan dit jaar gewoon niet! Je moet daar gewoon heen en je niet laten intimideren, gewoon voetballen! Je moet in dat soort wedstrijden laten zien dat je kampioen wil worden! En als Ajax weer in die val trapt ja dan verdienen ze het ook gewoon ook niet.

Ofwel als wij nu alleen naar ons zelf kijken en blijven winnen, incl. tegen PSV, dan ziet het er erger uit dan het in werkelijkheid is.
Psv krijgt in de eerste competitie helft ook Feyenoord, AZ en Heracles nog.
En ze moeten de volgende wedstrijd tegen Heerenveen waar ze het ALTIJD onverklaarbaar moeilijk tegen hebben.

Het enigste waar ik me aan stoor is dat PSV ondanks 'de vermoeidheid' wel de energie heeft om 4 goals te maken. Bij Ajax vinden ze het bij 2-0 wel weer mooi geweest!
6 -3
Gijsje
Wat een klootjes hier op AS Ozzy Aprilbrl etc
net 1/3 van de competitie zit erop. Een gelijkspel en
we hebben het weer in eigen hand. Bovendien is het dravers gehalte bij PSV heel hoog.Als even tegen gaat zitten is het snel heel veel minder.
5 -5
Raehvek
Hehe jij begrijpt het! Helaas als een van de weinige die niet loopt te stressen nu!

Er is geen club, DUS OOK NIET PSV, die 34 wedstrijden gaat winnen! Wij kunnen ons alleen wat minder meer permiteren.
Als wij gewoon blijven winnen, ook tegen PSV en Utrecht, maak ik me echt geen zorgen over die 5 punten.
Die trekken we wel dicht. Dan hangt het verder af van wie er nog het vaakste ergens dom en onnodig gelijkspeeld ofzo.
1 -1
Gerrr
Trollen, die willen hun ellende van het CL debacle (lachertje van Europa) hier verzachten.
6 -3
Raehvek
Over trollen gesproken ik heb RobbieWielaert al tijdje niet meer gezien hier?! Heeft ie het eindelijk opgegeven?
1 -1
kolan
Ajax moet er voor zorgen dat ze die aansluiting van 5 punten op psv niet kwijtraken tot de winterstop. Daarna komt het goed. Psv is na de winterstop meestal slechter en inhaalbaar. Ze moeten nog 1x tegen ons in Johan Cruijff arena en 2x tegen feyenoord. Daarnaast hadden ze makkelijk programma tot dus ver en ajax had een off day tegen hun.
7 -4
Gerrr
Wat een gejank hier allemaal.
In april gaan we kijken hoe het ervoor staat.
5 -7
ajax4ever01
2e
1 -7
Ajaxbrl
Zal wel WEER lastig worden om kampioen te worden , Elk jaar als pisvee een aardige ploeg heeft worden ze kampioen , Wij kunnen blijkbaar alleen maar kampioen worden als pisvee kutjaren heeft zoals 2011-2014..
7 -4
AjaxCitizen
Toen wij kampioen werden, hadden die lampen ook gewoon aardige ploegen. Denk aan selecties met Wijnaldum, Depay, Strootman, Mertens, Willems etc. Het zegt dus niets.

Ligt meer aan onszelf als we dit seizoen geen kampioen worden. Gelijkspel tegen Heracles en verlies uit bij PSV door tactische blunders en een blessure van onze beste verdediger doen onze titelkansen de nek om.
1 -1
jollie18
Nog een jaar misschien waarin PSV kampioen word. Dan gaan wij het defenitief over nemen.
2 -10
Patajax
meer dan een half elftal gaat weggekocht worden na dit seizoen. Daar heeft psv nooit problemen mee
2 -6
jollie18
Bij PSV gaan er ook wel een aantal spelers vertrekken
2 -4
AdK
In tegenstelling tot andere zomers waarin veel verkocht werd, heeft Overmars afgelopen zomer laten zien ook op tijd de selectie op orde te willen hebben + de poot stijf te houden bij een slecht bod.

Dus voor het eerst heb ik enig vertrouwen erin, dat er wel sterkhouders weg zullen gaan, maar dat er daarvoor toch ook échte toppers kunnen worden teruggehaald.
2 -2
RayJordaan
Tussenjaartje idd.. Ajax moet zich doodschamen als heel Nederland roept “5 jaar niets!”
3 -2
Raehvek
Ja dat klopt dan moeten we ons doodschamen! Maar we hebben er nog alle tijd voor om het bij 4 jaar te houden!

Incl. Beker en cl.
1 -1
Ajaxbrl
Ook dat zeggen we al een paar jaar , 5 jaar zonder prijzen zou dat een record zijn?
2 -3
HansBeus
Wie kan die lampies nog tegenhouden die hebben strak alleen maar de competitie
ook al verliezen ze tegen ons dan nog staan ze twee punten voor en een doelgemiddelde wat ondertussen plus 12 is, dat is ook een punt!
Ajax speelt niet voor het doelgemiddelde en doet nog mee in drie competitie's..
3 -3
Dexy
Wij op een goede dag en met een goede tactiek. En misschien nog Feyenoord als ze helemaal boven zichzelf uitstijgen.

Alle ploegen daaronder zijn zo hemeltergend zwak, daar zie ik ze in principe geen punten meer tegen laten liggen.
0 -1
goajaxgo
1-4 zonder noemenswaardige inspanning. Geen blessures, geen gele kaarten.
2 -2
arigold
In deze competitie gaat PSV records verbreken van teams die 5x beter konden voetballen
4 -3
ajax4ever01
Ja ook doordat de eredivisie rondom zwak is geworden
1 -1
amthree
Dat gelul met hun gaan nog punten verspelen, deze competitie is zo zwak dat ik het echt niet zie gebeuren. Alles zit mee voor hun en straks hebben ze geen beker of europees voetbal meer en dan hoeven ze zich nog maar op de competitie te richten en wij CL en beker.
9 -2
AFCA1996
Mijn hoop is gevestigd op Feyenoord en ons zelf. De rest is niet in staat om PSV af te stoppen. Vitesse en AZ kunnen dat ook maar dat ligt er maar net aan hoe en in welke vorm ze verkeren.
2 -1
goajaxgo
Tegen de tijd dat Feijenoord tegen PSV speelt staan ze al zo ver achter dat de Kuip niet eens wíl dat de Joden een handje worden geholpen. Let maar op.
1 0
ajax4ever01
Zo sneu is dat volk daar idd ja
0 -2
Ajaxbrl
Ook dat is elk jaar ja..
0 -1
SammyR
Dan maar hopen dat PSV tegen Heracles of de kakkies wat punten laat liggen.
2 -2
ajax4ever01
Zullen wij morgen eerst zelf maar eens op dat klote kunstgras van Excelsior winnen?
1 -1
jollie18
Ik blijf dat ook elke week hopen. Maar PSV gaat fluitend naar de titel. Wij winnen onze wedstrijden ook maar zie ons die 5 punten niet goed maken.
4 -4
Labrador
trol
1 -4
ppierce34
Nee realist
1 -2
TwoLegsAlwaysWin
Walgelijke vertoning
1 -1
goajaxgo
Helemaal eens. We kunnen alleen hopen.
0 -1
Synzo
Allemaal leuk en aardig.... maar voorlopig kunnen we wéér in de achtervolging!
1 -1
Bloedgezellig
Zit ook weer dat waardeloze interland voetbal er tussen
3 -1
RayJordaan
Ik haat deze competitie zo erg
7 -2
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Kan die kutkop van Malen niet uitstaan
6 -1
ajax4ever01
Die kan vast rekenen op een striemend fluitconcert als die op bezoek komt tegen Ajax
1 -1
goajaxgo
Groundhog Day gevoel hier op AS.
3 -1
Leon_ajax
Pffff dit is wel echt kinderlijk eenvoudig hoe ze nog even scoren.
3 -1
Dexy
Zo kinderlijk eenvoudig... Graafschap is echt armoe
2 -1
HilversumNoord
Dat zeggen we elke week. Al 12 wedstrijden ongeslagen. Bizar. Die worden zonder puntverliea kampioen...
2 -5
CruyffFootball
Dat niet. In de Arena verliezen ze namelijk.
Zie ze verder weinig verspelen helaas.
2 -1
Bloedgezellig
Doelsaldo
2 0
Benleiden
Rustig aan mensen, het programma zat erg mee voor Psv. Bovendien gaan ze steeds slechter spelen en dat gaat voor de winterstop gegarandeerd punten kosten. Ze hebben een loodzwaar programma in de weken tot aan de winterstop en zo soeverein is het allemaal niet meer. Het is alleen te hopen dat Ajax wel zijn wedstrijden blijft winnen, want anders krijgen ze bij Psv echt vleugeltjes.
5 -4
goajaxgo
Loodzwaar programma?
1 -1
CruyffFootball
Dat slecht spelen deden ze ook in 2014 en 2015.
2 -1
Ajaxxxisdebeste
Het is duidelijk wedstrijd in Johan Cruijff Arena moet een hel voor ze worden. Heksenketel op standje 110 graden Celsius met publiek op stoom en vol erop 90+ min lang. Helemaal naar de tering voetballen op die dag!
3 -3
Babayaka
Toch grappig, de meeste hier gaan er Al weken vanuit dat psv geen punten meer verspeelt,
En Dan toch hey gescheld en geklaag wanneer psv inderdaad weer gaat winnen.
3 -5
Ajaxxxisdebeste
Wat dacht je dan gejuich... smurf
2 -4
Dexy
Het is gewoon schrikbarend om te zien hoe weinig tegenstand er is in de Eredivisie.
4 -2
Bloedgezellig
De Belgische variant dan?
0 -2
RayJordaan
Yup zoals verwacht, iedere week hetzelfde.. Wie o wie gaat ze nog stoppen in deze kak competitie met al die troep tegenstanders?
2 -1
Ajaxxxisdebeste
Geloof mij PiSV gaat punten verspelen er is bijna nog nooit team zonder punten verlies kampioen geworden alleen Ajax zelf meen ik, bijna of helemaal. Ajax moet geen steken meer laten vallen en onderling duel winnen, wat altijd moet.
2 -5
Libero
In Europa is alleen Rangers een keer zonder puntverlies kampioen geworden, in 1899 geloof ik. Maar die competitie telde 18 wedstrijden. Verder is het in Europa slechts zestien keer voorgekomen dat een ploeg ongeslagen kampioen werd. Ajax is er idd een van: in 94/95 zeven keer gelijk en de rest gewonnen.
1 -1
Patrick78
Uit tegen Feyenoord, uit tegen Vitesse, uit tegen AZ, natuurlijk tegen Ajax, uit tegen Heerenveen, uit tegen Utrecht, uit tegen Heracles. No panic....PSV gaat veel punten verspelen en we worden kampioen .
1 -3
Libero
De laatste drie keer Willem II uit: twee keer gelijk en de 5-0 van vorig jaar. WII is niet veel soeps dit seizoen, maar is pas de voorlaatste pot vh seizoen, wie weet.
0 -1
CruyffFootball
Stuk voor stuk wedstrijden waar ze op de counter kunnen gaan spelen.
1 -1
31xAjax
in Alkmaar, Almelo, Anrhem en Utrecht wint PSV bijna altijd.

Blijft over Feijenoord en Ajax uit.....
1 -1
AJAIXIXIXI
Utrecht legt altijd de rooie loper uit voor psv, Heerenveen is altijd lastig voor de lampjes.
1 -1
ajax4ever01
Jongens jullie hadden toch moeten weten dat de graafschap geen punten zou gaan pakken tegen dit PSV
4 -1
Tufono
Wat een futloos en laffe club is de graafkaap, ze noemen zich superboeren, het zijn slappe lullen die niet eens een bal kunnen raken! Beschamend dat zulke clubs in de Eredivisie spelen!
5 -1
ajax4ever01
Wat had je dan verwacht? Ze staan niet voor niets onderin hoor
1 -1
Ajaxvooraltijd
Keeper verhuur zou eigenlijk verboden moeten worden.
1 -3
goajaxgo
Dat niet, maar gewoon verbieden om speler dan wel keeper tegen zijn oorspronkelijke werkgever te laten uitkomen.
4 -1
goajaxgo
Kunnen we volgend seizoen niet gewoon 17 keepers contracteren en die onderbrengen bij de overige eredivisieclubs?
4 -3
TwoLegsAlwaysWin
wat een k*t commentator
4 -3
Ajaxvooraltijd
Jurjus heeft er weer een nieuwe Iphone bij...
3 -3
ferrari2009
Die keeper duikt niet eens, omdat het zijn werkgever is pff
3 -2
ajax0916
Scoort die vieze blaak ook nog.
2 -2
Bloedgezellig
Blaag
1 -2
Mocrodammerr
hahaha ik dacht even zappen. 3e goal valt. 3 goals psv, keeper staat 3x stil.
6 -2
Suarez16_
Tja de keeper van pec of groningen had die ballen ook niet gehad. Waren allemaal strak en laag in de hoek.
0 -2
Dexy
En de tv gaat uit
1 -2
JordyAjacied
Eredivisie ZzzzzZzzzzZzzzz
3 -2
BrentTomassen
en nu hoor je ze weer
0 -3
Patajax
over en uit. weer belabberd verdedigd
0 -2
0romis
Kunnen ze die jurjus aub zsm terug sturen naar de kelderklasse
2 -2
Stroeve
Ok doei.
0 -2
***1900***
Haha dacht dat het gewoon pech was bij Jurjus maar het word wel heel opvallend nu..
1 -2
RayJordaan
Ik vond die andere Narsingh altijd al een drama, maar deze is echt een dikke vette downgrade pfff
1 -1
martijndepro
Uberhaupt onbegrijpelijk dat 1 team letterlijk niet bij machte is om de bal 3 x succesvol naar een medespeler te passen. Er verdient maar 1 ploeg te winnen hoor, Ajax-bril of niet.
1 -1
0romis
Enigste die nog een beetje kan voetballen eruit drama
0 -1
amthree
De graafschap vind het wel best zo...
0 -2
Stamstadam
Tsja
0 -1
RayJordaan
Dat de Graafschap kan ook niks meer, wedstrijd gespeeld..
1 -2
goajaxgo
Op puntverlies van PSV reken ik niet meer. Maar misschien dan een geel kaartje of een lichte blessure? Waarschijnlijk weer te veel gevraagd...
0 -3
BrandjeXL
Waarom vraag je dan niet gelijk om een dubbele beenbreuk voor bepaalde spelers?
0 -1
Mikey Stormram
Hoe speelt PSV, maakt De Graafschap nog kans?
0 -2
Mocrodammerr
nee
0 -3
Mikey Stormram
Maar hoe speelt PSV, weer belabberd? Zoja, dan gaan ze vanzelf punten laten liggen
0 -1
Mocrodammerr
ben gestopt met kijken. psv speelt niet top maar graafschap is écht te slecht.
0 -1
RayJordaan
Vorige seizoen speelden ze ook niet de pannen van het dak maar bleven wel winnen, nu is de tegenstand 3x zo slecht.
0 -1
0romis
Verlossing is nabij vd pavert erin
3 -1
Patajax
moet echt kosten van die van bommel
3 -3
AjaxCitizen
Moet je alleen kotsen door Van Rommel? Moet kotsen van die hele nepclub. Lelijk voetbal spelen en dan alsnog telkens winnen. Heb je nog die kutaanhang die het allemaal prima vindt, zolang ze maar prijzen winnen. En dan durven ze ons successupporters te noemen.
1 -1
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
KOTS van heel pisvee
1 -1
Bloedgezellig
AS weet de uitslag al zo te zien
1 -1
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Laatste minuut 1-3 ?
0 -1
Patajax
Die keeper????
0 -2
0romis
Wow jurius doet iets
0 -1
RayJordaan
Haha die commentator, wat een lamp
1 -2
Patajax
lozano eng mannetje
1 -2
AjaxAmsterdam
Het drukke programma gaat psv op een duur echt opbreken. ze worden elke week minder, spel is niet om aan te zien! kan niet anders dat ze binnenkort punten gaan verspelen.
1 -6
amthree
Dat zeggen we elke jaar en toch gebeurt het niet want dan hebben ze opeens nieuwe krachten.
2 -3
0romis
In de eredivisie doen ze ook alles op 50%
1 -3
JordyAjacied
Drukke programma hebben ze straks niet meer, na de winter 1 wedstrijd per week... net zoals Feyenoord toen dat jaar dat we een punt tekort kwamen.
2 -3
goajaxgo
Roept iedereen al een jaar of drie. Ik heb liever dat ze écht punten verspelen dan dat er hier vooraf gezegd wordt dat ze punten gaan verspelen.
3 -2
amthree
Echt hoor altijd dat stomme gelul...
0 -1
AjaxAmsterdam
Hoop doet leven. Het geluk laat zich een keer in de steek bij die lampen.
0 -1
AjaxAmsterdam
maar het houdt ook een keer op. Om te beginnen tegen Feyenoord.
1 -3
RayJordaan
Echt he
0 -2
Leon_ajax
Ah uiteraard, de wedstrijd van dinsdag zit nog in de benen.
0 -1
BrandjeXL
Waar ze 88 minuten met 11 man voor de eigen goal hebben gehangen en daar word je toch een partij moe van.
2 -1
Adam24
Echt ongelooflijk dat we zo de boot in zijn gegaan in Eindhoven.
2 -1
AjaxGLM
Gaat er nog eentje een keer een blessure of schorsing krijgen?
0 -1
0romis
Nee
1 -2
Stroeve
"Ow. Jurjus zit mis."

Hoe is dat überhaupt nog een verrassing.
4 -1
0romis
3 man buitenspel blinde grensrechter
0 -1
Ajaxvooraltijd
Je vraagt je toch af waarom het niet aansprekend voor ploegen is om tegen die lampen op 300% te spelen.
2 -1
Willem410
Hetzelfde geld voor het publiek, als het al vol zit tegen hun dan is het zo dood als een pier, zoals nu ook bij de Graafschap.
2 -1
Ajaxvooraltijd
Alles is weer geweldig. Wereldgoal de Jong....
2 -2
Mocrodammerr
de pleestation gaat aan. leven is tekort voor graafschap psv
3 -2
AjaxRnd
En dan zet je de ps aan :’-) Het is zaterdagavond!
2 -4
AFCAsphere
Is er iets mis met gamen dan? Niet iedereen is geinteresseerd in het uitgaansleven.
1 -1
Mocrodammerr
het is koud en redelijk regenachtig man.
1 -2
Leon_ajax
'Discutabele momenten' hahaa grapjas.
2 -1
GinoAFCA
wie is de commentator dan?
2 -1
ferrari2009
Vincent Schildkamp
0 -1
Leon_ajax
Geen idee
0 -1
Dexy
Wat een kutkeeper die Jurjus. Godverdomme, wat is dat een kutkeeper zeg.
5 -2
NotForSale
Pisbek De Jong moet natuurlijk nog wat zuigen bij de scheids
6 -2
rsvh88
Jankbal de Jong
5 -2
goajaxgo
Niet alleen Jurjus staat onder conract bij PSV, Unerstall ook. Zijn dus 12 gratis punten.
2 -2
lf87
Lekkere tactiek, gewoon alle keepers opkopen
1 -2
NotForSale
Ze staan godverdomme op 5cm van die keeper en toch komt ie niet uit
1 -1
0romis
Jurius doet weer niks en 2 kkleiers vrij idioot slecht
1 0
Ajaxvooraltijd
Wat een schaamteloos pro PSV commentaar zeg.
3 0
Patajax
wanneer niet
1 -1
Ajaxvooraltijd
Het is echt stuitend gewoon. Zelfs een aangeschoten vermeende handsbal word meneer helemaal ongemakkelijk. Daarna nog zeggen dat PSV domineerde en een leuke eerste helft te zien was... Mijn god.
0 0
martijndepro
Dit wordt zeer wss toch weer een grote uitslag. Dat blijft gebeuren als ploegen zonder niveau besluiten om niet compact te staan, maar ook zelf lekker willen aanvallen, tegen een ploeg die continu profiteert van omschakelen,
0 0
NotForSale
Zo duidelijk buitenspel, schande dat die grensrechter het niet eens had gezien
0 0
Dexy
Afgekeurd
0 0
Bky
Lekker.
0 0
Ajaxvooraltijd
Laten we hopen dat het tot het laatste kwartier zo blijft. Dan zie ik die strontboeren nog wel stunten.
0 0
Patajax
mooi zo. en nu wakker worden achterin graafschap
0 0
jollie18
Idd die 5 verdedigers zeggen niks. PSV scoort nog makkelijk
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Hopen dat de KAKKERLAKKEN van pisvee gaan winnen.
5 0
Nijmegenaar
Wat denk je zelf?
1 0
Patajax
100% buitenspel. maar ja het is psv he
3 0
Toon meer reacties