Maduro: 'Sprak met Sporting over Keizer'

BVeenstra, 09-11-2018 om 11:30, 4900 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Bij Sporting Portugal heeft men Hedwiges Maduro om advies gevraagd inzake Marcel Keizer. De voormalig Ajax-trainer werd donderdagavond laat officieel aangesteld als nieuwe trainer van de Portugese topclub.

Het eerste contact tussen Maduro en Sporting Portugal dateert van begin oktober, zo vertelt de oud-Ajacied bij FOX Sports. 'Dat was met de technisch directeur (Hugo Viana, red.). Ze wilden weten hoe Keizer is. Ik heb verteld hoe het bij Ajax was en toen wilden ze weten waarom hij was ontslagen. Ik heb het verhaal van Nouri verteld, dat het een moeilijke situatie was. Sindsdien hebben ze alles over hem opgezocht.'

De reden dat Maduro werd gebeld door Viana is omdat beide heren samen hebben gespeeld bij Valencia. 'Als het eenmaal over Ajax gaat, denken ze aan mij. Dan gaan ze in ieder geval even navraag doen', aldus Maduro, die niet sprak met Keizer zelf. 'Alleen de mensen bij Sporting. Uiteindelijk zijn zij toch gecharmeerd geraakt.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Ik gun het FLAPPIE wel.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Hoop zo dat hij het daar goed gaat doen, dat is voor NL voetbal goed en ons trainersgilde. En je weet het maar nooit ik wordt altijd blij als de poel van mogelijk goeie trainers wat voller is voor Ajax in de toekomst, mocht Ten Hag weer vertrekken.
1 0
4xEC1
Wat gun ik Marcel Keizer toch succes daar! Toch heel lullig zijn aanstelling en ontslag bij Ajax hoor. Vooral omdat hij zelf al aangaf liever als assistent te beginnen. En dan afgerekend worden door dezelfde mensen die je (te vroeg) hebben gecontracteerd op een totaal verkeerd moment. Succes!
3 0
ajaxinho
Maduro heeft smaak!
5 0