Zlatan: 'Niet bezig met terugkeer naar Europa'

NielsOpdam, 08-11-2018 om 14:40, 6994 views, Sky Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Zlatan Ibrahimovic heeft er geen zin in om de Verenigde Staten tijdelijk te verlaten voor Europa, zo vertelt hij in gesprek met  Sky Sports. De Zweedse spits staat volgens verschillende media in de nadrukkelijke belangstelling van diverse topclubs.

Onder andere zijn oude club, Manchester United, en Real Madrid zouden geïnteresseerd zijn in de 37-jarige spits. De twee clubs willen Ibrahimovic huren van LA Galaxy. 'Ik ben eigendom van LA Galaxy, ik ben een Galaxy-speler', begint Ibrahimovic tegenover Sky Sports. 'Ik ga niet ergens op huurbasis voetballen. Dat heb ik niet nodig. Als ik bij een club hoor, blijf ik bij die club en focus ik me daar totaal op. Ik ben dus niet bezig met een terugkeer naar Europa.'

Voor de Zweed en zijn club is het seizoen klaar in de Verenigde Staten. LA Galaxy miste namelijk de play-offs. Het contract van de ex-Ajacied loopt nog een jaar door in Los Angeles. In het verleden werden David Beckham en Robbie Keane wel uitgeleend aan een Europese club tijdens de voetballoze periode in Amerika. Beckham ging naar AC Milan en Keane naar Aston Villa. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxinho
Als je hem belt zegt ie: "The talents won't get a chance!" :D
0 0
AjaxAmsterdam
37 jaar, en nog zitten onder andere Real Madrid en United achter je aan. Wat een fenomeen is hij.
1 0
Ajacied33
Baas boven baas idd
0 0