Anita looft ex-club: 'Ben trots op Ajax'

SJvanveen, 04-11-2018 om 09:49, 7519 views, Voetbal Inside |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ex-Ajacied Vurnon Anita is erg te spreken over het huidige Ajax. De middenvelder speelde zaterdag mee met Willem II tegen zijn ex-werkgever en zag van dichtbij dat de Amsterdammers in goede doen zijn. 

'Ze spelen hartstikke goed en met veel veel vertrouwen. Dat zie je ook op het veld', bijt Anita het spits af in  gesprek met Voetbal Inside. De voormalig speler van Ajax zegt nog steeds Ajax-supporter te zijn en hoopt dat de equipe van Erik ten Hag ver reikt, zowel nationaal als internationaal.

'Ik ben trots op het Ajax dat hier loopt. Als ze Champions League spelen, steun ik ze ook. Van kleins af aan ben je hier gekomen, iedereen staat achter hen en het is aan hen om het te laten zien. Het kampioenschap? Ze staan een paar punten achter, maar kunnen aanhaken', besluit Anita. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tinus
Heb vroeger erg van zijn spel genoten. Gisteren vond ik hem ook nog opvallend goed spelen. Hij vond vaak op het middenveld de oplossing, maar voor de andere willem II spelers ging het allemaal wat te snel.
0 0
Schwalbino
Altijd een leuke gozer gevonden.
1 0
behangdelul
Had die eigenlijk niet bij ons moeten lopen? Een van de beste 6’en in jaren in zijn laatste seizoen
2 -2
ambtenaar
Waar is het toch fout gegaan bij hem.
0 0
Ozymandias
Hij had nooit naar Engeland moeten gaan. Daar past hij qua type totaal niet. Volgens mij had hij makkelijk meegekund in Spanje.
0 0
jollie18
Nu niet meer. Heeft zijn beste tijd gehad
1 0
Van Reenen
Een paar punten? Een paar is 2, dus 2 1/2 paar. Grapje.
0 -1
Ozymandias
Een paar kan in een specifieke context twee betekenen maar het wordt ook gebruikt om een onbepaalde, kleine hoeveelheid aan te geven.
0 -2
RobbieWielaert
Vurra (L)
0 -6
ajaxxcied4life
Mooie kerel!
10 0