Larsson kent geen angst voor Ajax in vorm

JesseTH, 21-10-2018 om 18:50, 5497 views, Voetbal International |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Sam Larsson is blij dat hij met Feyenoord een goed gevoel over heeft gehouden aan het voetbalweekend door met 3-0 te winnen van PEC Zwolle. Volgende week wacht Ajax - Feyenoord en naar eigen zeggen is de aanvaller, ondanks Ajax' prestaties, niet bang voor de Amsterdammers.

'Nee. Iedere wedstrijd is belangrijk, maar we weten dat volgende week een heel belangrijke is', vertelt de Zweed tegenover de camera's van Voetbal International. 'Ik denk dat we vandaag goed speelden en dat nemen we mee naar de volgende wedstrijd.'

Toch komt er bij een wedstrijd als de Klassieker wel iets extra's kijken. 'Natuurlijk zijn dat soort wedstrijden heel speciaal. Soms is het in de grote wedstrijden lastig om controle over de wedstrijd te krijgen. Dat geldt voor beide teams, maar we gaan ons best doen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Noxin
En kakkie nr. 4 die positief is voor de wedstrijd tegen Ajax. Wie volgt er morgen?
0 0
Babayaka
Tja waarom zou je bang zijn het is maar voetbal, en ze hebben niks te verliezen, verliezen ze dan is het verwacht, pakken ze toch onverhoopt een punt of een gluiperige winst is de competitie zo goed als beslist.
0 0
AFC34
Geen wonder, hij zit vaak toch op de bank.
1 0
Aeter
Ajax kent geen angst Larsson. Larsson wie?
1 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Ik hoop een 10-0, compleet kapot spelen!
1 0
swing
juissssst, affffrossen die hap
1 0
RobbieWielaert
Na 30 seconden in de Arena zie je die kakkerlakken met schijt in de broek lopen. Zelfs als ze 2 extra veldspelers mogen opstellen geen kans.

Hoe belangrijk in de eventuele titelstrijd gaat die wedstrijd in de Kuip worden... Zullen compleet mental gaan die kakkies dan.
3 0
Schwalbino
Na de wedstrijd weet je beter.
1 -1