Guardiola: 'Sandler krijgt kans zich te bewijzen'

BVeenstra, 20-10-2018 om 12:25, 5843 views, Manchester Evening News |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Voormalig Ajacied Philippe Sandler krijgt de komende tijd zich te bewijzen bij Manchester City. Dat heeft manager Pep Guardiola laten weten in gesprek met Manchester Evening News.

'We zullen zien. We hebben besloten hem naar Manchester City te halen en we wilden hem in de voorbereiding aan het werk zien om daarna een keuze te maken of hij zou mogen blijven of dat hij verhuurd zou worden', begint Guardiola. 'Helaas was hij geblesseerd. Hij heeft nu twee keer met de groep meegetraind en we willen nu kijken waar hij staat. Hij zal iedere dag met de hoofdmacht meetrainen. Hij zal zich verbeteren en we zullen hem analyseren.'

Sandler zal mogelijk met het tweede elftal gaan spelen om op die manier ritme te krijgen. 'In december of juni zullen we een beslissing nemen. Nu is het voor Sandler tijd om ons te overtuigen dat hij op dit niveau kan spelen. Hij is een jonge speler en heeft potentie in sommige aspecten van het spel. Aan de andere kant kan hij op sommige vlakken ook nog beter worden en daar zullen wij hem mee helpen.'

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Finally on the pitch with the lads! 🙌🏽🔥

Een bericht gedeeld door philippesandler (@philippesandler) op

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EVH
Ongelofelijk
0 0
ambtenaar
Opmerkelijk, je koopt een speler maar heb nog geen idee wat je er mee gaat doen.
Als speler wil je toch ook een bepaald plan horen lijkt me.
2 0
ghouleseddik
Handelswaar.
1 -1
Ferd
Gaat niets worden, lang niet goed genoeg.
0 0
3*stars*3
Die verhuren ze volgend seizoen aan NAC of PSV koopt hem via een vage constructie.
Begrijpelijk dat hij geen nee kon zeggen tegen City maar dit is natuurlijk geen PL materiaal en zeker niet voor de Engelse top/
0 0
Champy
Jammer dat Sandler geblesseerd is geraakt. Weer een half jaar verloren zonder een uitleenbeurt.
1 0
Ajax27
Guardiola z'n standaard tekst over 1 van de 40 talenten die ze ieder jaar aantrekken om vervolgens te verhuren en te verkopen. paar dagen mee laten trainen met de grote jongens om snel weer te verdwijnen.. 3-4 keer verhuurd worden om vervolgens op hangende pootjes in NL terug te komen of in de Championship te verdwijnen. Jammer jammer jammer dat er nog steeds spelers voor deze weg kiezen.
2 0
Ferd
Voor echt grote talenten is dit jammer. Voor middelmatige spelers als Sandler, die anders hooguit bij de Nederlandse subtop terecht zouden komen is dit een eenmalige kans. Die had stom geweest als hij het niet had gedaan.
2 0
Ajax27
Over 4 jaar bij 4 verschillende clubs hebben gespeeld en bij iedere club 5-10 wedtrijden spelen. Nee daar zullen veel jonge gasten zin in hebben.
0 0
4EVERAJAX
mee eens, maar ja, in zijn geval, Zwolle, dan zou je deze trein best kunnen pakken. Uiteraard lijkt het me dat het een moeilijk verhaal gaat worden, laten we het hopen voor hem.
2 0