'Hoeven niet over kwaliteitsverschil te praten'

ArthurV, 19-10-2018 om 16:15, 5154 views, Leeuwarder Courant |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

SC Heerenveen-trainer Jan Olde Riekerink kijkt vol vertrouwen uit naar de wedstrijd tegen Ajax. Dat laat de oefenmeester van de Friezen weten tegenover de Leeuwarder Courant. Zijn ploeg won twee weken geleden nog met 0-5 bij De Graafschap, waardoor hij reden genoeg heeft om zijn basiself intact te laten voor het duel met de Amsterdammers.

Toch is Olde Riekerink van mening dat er een groot contrast is tussen het niveau van SC Heerenveen en Ajax. 'We hoeven niet over het kwaliteitsverschil tussen Ajax en Heerenveen te praten. Ajax heeft voetballers die 70 miljoen euro waard zijn.'

'Ze hebben een heel belangrijke week', gaat Olde Riekerink verder. 'Na ons speelt Ajax voor de Champions League (tegen Benfica, red.) en vervolgens tegen Feyenoord. We hebben respect voor ze, maar moeten er gewoon een goede wedstrijd van maken. Dat betekent dat we het Ajax zo lastig mogelijk moeten maken en uiteindelijk niet verliezen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Nee dat hoeft ook niet. Jullie hebben Flap!
0 0
Ajaxvooraltijd
Ik zeg een ouderwetse 1-5. Viel me op dat we vaak deze uitslag hadden zowel 5-1 als 1-5.
0 0
Michels
Paar weken geleden kwam er een lijst uit met de hernieuwde transferwaarden van de spelers van Ajax. Geen 1 was 70M waard... Olde Zeikerd!
0 0
Ferd
Die lijst kwam vast van het natte vingerwerk van transfermarkt. Die schijven namelijk echt bizar vreemde prijzen op hun site.
0 0
simok
Tussen waard en waarde zit nog wel een verschil in de voetbalwereld
0 0
EzraAjax95
Wordt gewoon 0-4 voor ons Aller Ajax!
1 -1
GrandMasterFlex
Haha klasse
0 0