Lammers wil PSV helpen: 'Het zou mooi zijn'

FinnDekker, 18-10-2018 om 20:29, 9334 views, FOX Sports |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Aankomende zaterdagavond wil Sam Lammers extra graag van Ajax winnen. Zijn ploeg en de tegenstander van de Amsterdammers, sc Heerenveen, heeft de punten hard nodig, maar daarnaast kan de aanvaller zijn 'echte' werkgever PSV helpen in de titelstrijd.

'Van PSV heb ik nog niet veel gehoord. Misschien komt dat nog', grapt Lammers voor de camera van FOX Sports. 'Zelf zijn we er natuurlijk wel mee bezig. Het is Ajax. Een grote club, die goed voetbal speelt. Ze zijn ook goed bezig dit seizoen. Het wordt een uitdaging om een resultaat te pakken. Het zou mooi zijn om drie punten te pakken, vooral voor Heerenveen.'

Ook voor Jan Olde Riekerink, de trainer van de Friezen, is het een speciaal duel. 'Ik heb er elf jaar gewerkt, dus voor mij persoonlijk is het iets anders.' De trainer voorspelt een lastig karwei. 'Ze hebben een pittige week voor de boeg. Maar ze willen kampioen worden, dus ook dit is een belangrijke wedstrijd voor ze.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Deze reactie zegt weer alles over de gemiddelde intelligentie van voetballers. Ik raad Sam Lammers aan z.s.m. het boekje 'Cliché antwoorden voor domme voetballers, deel 1' aan te schaffen en in voorkomende gevallen daar uit te gaan citeren. Oersaai weliswaar maar altijd nog stukken beter dan het cliché waar hij nu mee op de proppen komt. Man man toch.
0 0
Knalpot
Dat PSV gaat jou na dit seizoen van de hand doen, ik zou zeggen doe maar een stapje harder je best tegen die boeren.
0 0
MH1988
Grappig, er zijn in NL 2 topclubs waarvan er 1 altijd wint tegen Heerenveen met vaak doelpuntrijke wedstrijden.. Die andere topclub weet al jaren niet te winnen in Friesland. Ik denk dat de kans dat onze Sam dit jaar Ajax gaat helpen een stuk groter is.
0 0
Marcao
Dus pisvee vindt jou niet goed genoeg, dumpt je bij Heerenveen.En vervolgens pijp je de boertjes voor de camera's van Fox. Sneu...
2 -1
Redrum
Sam Lammers is ook al zo'n naïef lulletje dat zich gewillig in zijn kont laat nemen door dat gemoedelijke clubje uit Eindhoven. Deed het goed bij Jong-Psv terwijl Luuk de Jong geen bal meer richting goal kreeg maanden lang, geen minuut speeltijd voor Sam. Het jaar erop dan? Nee, psv koopt voor 10 miljoen een spits die 3 jaar jonger is. Dan Sammetje maar verhuren aan Heerenveen om hem daarna te verpatsen, maar Sammetje wil zijn club nog steeds graag helpen! Ik weet niet wat daar allemaal gebeurd in Eindhoven voor en na de trainingen, maar ze vinden het duidelijk heel erg fijn.
2 -3
Radie125
Lammers hopelijk schopt de Ligt je doordemidden
3 -1
Ajaxhart
Beetje verbaasd over onderstaande reacties. Lammers is een gevaarlijke spits, die bovendien steeds beter in vorm komt. Als Ajax niet oppast gaat-ie scoren. Mag je me aan houden.
2 -1
Labrador
Ajax heeft Tadic, ziyech, Neres, huntelaar en Dolberg. Als Heerenveen niet oppast gaan ze scoren. Mag je me best aan houden.
3 0
WantAmsterdam
Wat zou Nederland toch zonder Ajax doen?
4 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Mislukt ventje.
1 0
wdeneush
https://regio-voetbal.nl/nieuws/frenkie-de-jong-op-weg-naar-eerste-profcontract
2 -3
3*stars*3
Hahaha ga je dat op elk artikel herhalen?
Jullie “God” Kuijt zat trouw in de arena en Wijnaldum sliep in een Ajax pyama, Berghuis idem en dat zijn er ff een paar die binnen schieten.
2 -1
Ajaxhart
AS, waarom kan een internetadres nietworden gehyperlinkt?
1 0
WantAmsterdam
Niks nieuws, mensen veranderen
0 0
ajaxpat
Lekker 200% geven tegen Ajax,kunnen ze tegen lampies weer op halve kracht spelen
2 0
jollie18
Hij wel vind het maar een matige spits. Kunnen onze verdedigers wel aan.
2 -1
Ajax meister
Jeetje wat kansloos. Koop een slaapzak en zit lekker in de bruine arie van psv.
3 -4