Bierhoff niet gerust: 'We hebben Ajax gezien...'

NielsOpdam, 11-10-2018 om 13:00, 15269 views, De Telegraaf |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Oliver Bierhoff, teammanager van Duitsland, verwacht dat het duel met Nederland geen makkelijke wordt voor de Duitsers. De teammanager pakt bijvoorbeeld het gelijkspel van Ajax tegen Bayern München uit de Champions League erbij.

'We hebben de wedstrijd van vorige week tussen Bayern München en Ajax gezien', wordt Bierhoff geciteerd door De Telegraaf . 'Het wordt zeker niet makkelijk.' Ook de Duitse bondscoach Joachim Löw verwacht geen makkelijke avond in Amsterdam. 'Ze hebben technisch zeer goede spelers. Die hebben ze altijd wel gehad. Maar nu hebben ze als ploeg ook weer de weg naar boven gevonden.'

Na het zeer teleurstellende WK voor de Duitsers moet er nu gepresteerd worden, zo weet ook Julian Draxler, speler van Paris Saint-Germain. 'Wij zijn volledig gefocust op het Nederlands elftal. We nemen de wedstrijd zeker niet te licht op. We willen de komende week tegen Nederland en Frankrijk laten zien dat Duitsland nog steeds een ploeg is om rekening mee te houden.' 

Nederland en Duitsland treffen elkaar aanstaande zaterdag, 13 oktober, om 20:45 uur in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA voor een duel in de Nations League. Nederland verloor het eerste Nations League-duel met 2-1 van wereldkampioen Frankrijk. Duitsland speelde het eerste groepsduel met Frankrijk met 0-0 gelijk.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
In het Ajax elftal dat uit tegen Bayern speelde waren slechts 3 NL spelers opgenomen ( De Ligt, Blind en Van de Beek). Bierhoff kan dus gerust zijn.
1 0
oudzuid2
precies. De Boer zag de toekomst van Oranje ook al zo positief in na de wedstrijd tegen Bayern, maar dat was toch voor buitenlands talent.
1 0
Willem410
Bierhoff is blijkbaar nog niet op de hoogte van de internationale resultaten van Psv.
Dat is namelijk de stijl die Koeman voor ogen heeft, uit gaan van eigen kracht in een wedstrijd op dit niveau zoals Ajax dat deed bij Bayern hoef je van Koeman echt niet te verwachten.
Meneertje angsthaas, 5 verdedigers, controle houden, Strootman en Vormer.
1 0
AFCAjax
nederlands elftal is niet te vergelijken met Ajax meeste spelers spelen niet voor nederland..
2 -2
gras
Vooral Ziych wordt gemist. DIe man is niet alleen een bron van creativiteit, maar verricht enorm veel arbeid. Verder is Koetje veel te behoudend voor deze speelwijze. Zou Bosz zijn aangesteld , was het een ander verhaal. Die had zo kunnen aansluiten bij de speelwijze tegen Bayern.
1 -5
Pierre Heno
en wat heeft Koeman nu eigenlijk gepresteerd als coach? Precies. En ballen heeft hij ook niet want Bergwijn fakete een blessure toen hij ineens voor Jong Oranje moest gaan spelen waar hij zelf gedacht had voor Oranje te worden geselecteerd. Koeman 'beloont' nu feitelijk het feit dat Bergwijn Jong Oranje heeft laten kakken en is daarmee meteen een fors deel van zijn autoriteit kwijt. Koeman is gewoon conservatieve slappe hap en Oranje zal er weinig mee opschieten.
0 -1
geDaante
Ja creativiteit vanuit het hogere middenveld is erg karig bij Nederlands Elftal, en Koeman is tot nog toe erg behoudend gebleken, al lijkt hij langzaamaan toch weer terug te gaan naar 4-3-3.

Maar ben sowieso geen fan van hem tot nog toe, gezien zijn 5-3-2, aanpassen en spelerskeuzes. Bosz was inderdaad heel mooi geweest, al is het lastig in zo'n kort tijd samen met de spelers, die collectieve pressing erin te krijgen.

Die pressing moet weer een vast onderdeel worden bij alle nederlandse clubs, of in ieder geval de topclubs, zodat je dat makkelijker door kan voeren naar het Nederlands Elftal.
2 -2
Web
Komt ook niks zinnigs meer uit, ook de opmerking koetje.
0 -3
gras
Wat bedoel je nou precies?
2 0
Ruff Rhythim
Grappig wel dit...
1 -2
DonShining
haha mooi dit man, het standaard verhaaltje voorafgaand aan zo'n pot. Ik zie de krantenkoppen alweer de dag erna: 'Nederland loopt in mes Duitsers', 'Afgemaakt met kamikaze tactiek'.
3 -3
Aeter
Kamikaze? Koeman durft helemaal niet zo aanvallend te voetballen. Daarom stelt hij steevast Strootman op.
2 -1
geDaante
Of Vormer voorin ;), en 5-3-2, in ieder geval tot voor kort. Ja waar DonShining en die andere drie het over hebben is me een raadsel.
1 -1
Aeter
Breek me de bek niet open over Vormer. Ik snap sowieso niet wat het nut is van spelers selecteren die over twee jaar alleen maar slechter kunnen zijn. Ik zeg doorselecteren en die oude kneut eruit en bouwen aan de toekomst.
0 0
Aeter
Breek me de bek niet open over Vormer. Ik snap sowieso niet wat het nut is van spelers selecteren die over twee jaar alleen maar slechter kunnen zijn. Ik zeg doorselecteren en die oude kneut eruit en bouwen aan de toekomst.
0 0