Dilrosun: 'Hoop dit seizoen op Oranje'

BartVeenstra, 06-10-2018 om 13:40, 4797 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Javairo Dilrosun is dit seizoen druk bezig om Berlijn te veroveren. De ex-jeugdspeler van Ajax maakt namens Hertha BSC een goede seizoensstart door, want in vijf duels scoorde hij al tweemaal en gaf hij drie keer een assist.

Tegenover FOX Sports stelt hij zichzelf allereerst voor. 'Ik ben op mijn best in een-op-een-duels. Ik heb een goede voorzet en ik kan ook goed scoren' begint de Amstrdammer, die altijd op dezelfde manier juicht als hij scoort. De aanvaller maakt dan met zijn vingers een W. 'Voor de buurt waar ik vandaan kom in Amsterdam. Daar doen we dit, dus ik doe dit voor de mensen thuis.'

Dankzij zijn goede prestaties is Dilrosun opgenomen in de selectie van Jong Oranje, maar de behendige aanvaller hoopt op meer. 'Elke jonge speler droomt ervan om voor zijn land uit te komen. Voor je familie en voor je vrienden. Ik hoop dat ik dit seizoen in de selectie zit', aldus Dilrosun, die met Hertha BSC vorige week won van Bayern München (2-0). 'Het was bijzonder. Normaal zie je zulke spelers alleen op de PlayStation en nu sta je met ze op het veld. Geweldig dat we ze konden verslaan.

Dilrosun speelt zaterdagmiddag met Hertha BSC een uitduel met FSV Mainz 05. Volg alle oud-Ajacieden in het buitenland dit weekend hier.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!