[Update] Vertonghen tot december uitgeschakeld

FinnDekker, 11-10-2018 om 20:40, 8778 views, Persconferentie Belgische bond |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jan Vertonghen heeft een hamstringblessure opgelopen en staat vier tot zes weken aan de kant, zo meldt de Belgische bondscoach Roberto Martinez.

Martinez verklapte op de persconferentie van de Belgische bond dat Vertonghen er lang uitligt. 'Het kan zijn dat Jan de komende twee interlandperiodes ontbreekt bij ons.' Daaruit kan geconcludeerd worden dat hij er ongeveer vier tot zes weken uitligt, omdat de volgende interlandperiode halverwege november is. 

Vertonghen liep de blessure op in het duel met Huddersfield Town. De Belgische verdediger mist door de hamstringblessure het oefenduel met het Nederlands elftal en het duel voor de Nations League met Zwitserland. Naast de interlands mist Vertonghen naar alle waarschijnlijkheid ook de twee Champions League wedstrijden tegen PSV. 

Update - 20.40 uur (11 oktober 2018) - Vertonghen tot december uitgeschakeld

Tottenham Hotspur hoeft tot december niet te rekenen op Jan Vertonghen, zo meldt onder andere Voetbal International. Een scan van zijn hamstring wees uit dat de oud-Ajacied minimaal zes weken aan de kant staat. Vertonghen mist daarom de belangrijke affiches tegen Manchester City, Chelsea en PSV.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
gebruikersnaam
Volgend jaar mooi Vertonghen en Alderweirld transfervrij oppikken.
2 0
pinballmagic
Daar worden we niet sterker van in vergelijk met wat we nu hebben
1 0
gebruikersnaam
wat we nu hebben is volgend jaar weg
1 0
ETM
Spurs zonder Vertonghen en Eriksen is bijwijze van Ajax zonder de Ligt en Ziyech. Dat hakt er keihard in.
2 -1
Ajaxxxisdebeste
Kom sterker terug!
0 0
Sterretje73
Zal aan mij liggen hoor maar AS waarom staat er onder “voetbalnieuws” nog helemaal niets over het gigantische omkoopschandaal dat in België speelt ? Dat speelt al de hele dag en als je als nieuwsmedium serieus met je werk bezig bent had dat toch inmiddels wel ergens moeten staan of heb ik gewoon iets gemist ?
4 0
Ajacied33
Nee je hebt gelijk. Het gaat nu helemaal los daar. Twee scheidsrechters zijn per direcht geschorst en mogen nooit meer een wedstrijd in Belgie fluiten
0 0
Dapperestrijders81
Inderdaad!
0 0
Ardoe
Heel vervelend voor m
0 0
Litmanen85
Begint tijd te worden dat deze held weer terugkomt
0 -1
kaashaas
Sterkte held
0 0
Bky
Een mooie 4 tot 6 weken om alvast de contractonderhandelingen voor volgend jaar te doen. Kan hij direct vanaf dag 1 aansluiten.
1 0
Caparzo
Jan, hopelijk volgend jaar na de Grote Leegloop weer bij ons in het centrum. Hoop het echt (en geloof dat het ook kan/mogelijk is nu Marc de middelen en slagkracht heeft die hij nodig heeft).
1 0
lf87
Jammer, had hem graag tegen psv gezien
0 0