[Update II] 'Jardel tijdig hersteld voor duel met Ajax'

Jardel, aanvoerder van Champions League-tegenstander Benfica, is woensdagavond uitgevallen in het competitieduel met Chaves, zo schrijft Record.pt. Het is nog niet bekend hoelang hij uit de roulatie ligt. 

Na veertien minuten moest aanvoerder Jardel het veld verlaten, nadat hij pijn kreeg aan zijn rechterbeen. De stopper bleek een spierblessure op te hebben gelopen. De 32-jarige verdediger speelde tot dusver vier wedstrijden mee in de Champions League voorrondes. Jardel kwam in die voorrondes één keer tot scoren. De aanvoerder speelde ook mee in de wedstrijd tegen Bayern München, die met 0-2 verloren ging. 

Benfica speelt aanstaande dinsdag het tweede Champions League duel met AEK Athene. Volgend weekend, op 7 oktober, speelt de Ajax-opponent een topper in Portugal. Dan ontvangt de Portugese recordkampioen de regerend landskampioen in Portugal, FC Porto. Op 23 oktober komt Benfica naar Amsterdam voor het derde groepsduel in de Champions League.

Update - 13.45 uur (29 september 2018) - 'Jardel moet Ajax kunnen halen'

Volgens het Portugese Record moet Benfica-aanvoerder Jardel op tijd fit zijn voor de Champions League-kraker tegen Ajax van dinsdag 23 oktober. De Braziliaanse verdediger liep tegen Chaves een spierblessure op en mist sowieso de duels met AEK Athene en FC Porto. Zaterdag zal verder onderzoek moeten uitwijzen hoe lang Jardel er daadwerkelijk naast zal staan.

Update II - 13.55 uur (18 oktober 2018) - 'Jardel tijdig hersteld voor duel met Ajax'

Het lijkt erop dat Benfica aankomende dinsdag in het duel met Ajax 'gewoon' kan beschikken over haar aanvoerder Jardel. De verdediger raakte eind september geblesseerd (spierblessure) en stond er zodoende enkele weken naast. Volgens het Portuges medium Record zou hij nu zonder moeite meetrainen en hij moet dan ook beschikbaar zijn voor het duel in Amsterdam.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Libero
In Lissabon zitten ze een soortgelijk bericht over Ziyech te lezen.
0 0
433metdepuntnaarlinks
Spijtig maar ach, met of zonder Jardel, de doelstelling blijft hetzelfde. Gelukkig missen ze al die Ruben Dias, wat toch een prima speler moet zijn. En Ziyech wordt dus tegen Heerenveen gespaard, die is er dus sowieso bij tegen Benfica.

Als ik heel eerlijk ben, laat Benfica maar op volle oorlogssterkte zijn in beide duels (mits wij dat ook zijn!). Ik wil het wel eens zien, een Benfica met de eerste 16 spelers tegen een Ajax met een fitte eerste 16 man over twee wedstrijden. Ik krijg er een soort van knock-out fase gevoel van zoals tegen Schalke en Lyon. Win je de slag over twee wedstrijden ben je door in de CL, alleen is de slag over twee potten verliezen wel "minder" erg aangezien je als buffer nog een Europa League plek hebt nog twee potjes in de groepsfase om te stunten.

Ik kan niet wachten op de komende reeks aan wedstrijden; eerst een leuke pot tegen Heerenveen, dan Benfica, klassiekertje, bekerduelletje, nogmaals Benfica. Genieten met zulke reeksen!
3 0
robsch
Schopje tegen zijn rechterbeen dus
0 0
Restored
het zit ons niet tegen wbt blessures
0 0
Radie125
Dolberg de Ligt Sinkgraven Bande Veltman
0 -2
Stone020island
De ligt?!?
0 -1
Bobbaasje
Sneu voor die jongen, maar wel gunstig voor ons aller Ajax.
0 -1
Ajacied33
ALS hij er al niet bij is tegen ons. Duurt nog dik 3 weken voordat we ze treffen
0 0
JesseMKB33
Misschien zorgt zijn afwezigheid er wel voor dat Benfica punten laat liggen tegen AEK, sowieso gunstig dus.
0 0