Sneijder en De Boer bij 'slechtsten' van Europa

NielsE, 25-09-2018 om 16:42, 33833 views, Voetbal Inside |

Het Ajax Jaarboek 2018/2019 is uit! Bestel hem nu!

Wesley Sneijder en Frank de Boer horen volgens het Spaanse Marca bij de slechtst presterende figuren in hun respectievelijke professie. Als tegenhanger van de FIFA-Awards zijn de slechtste spelers van 2018 op hun positie en de slechtste trainers uitgekozen. 

Sneijder komt voor in het 'slechtste' elftal, wat onder anderen gecomplementeerd wordt door Mesut Özil en Loris Karius. De oud-middenvelder van onder meer Ajax en Internazionale is waarschijnlijk in het elftal opgenomen door zijn troosteloze periode bij OCG Nice. Na een matige periode in Frankrijk vertrok de middenvelder naar Qatar.

De Boer werd op zijn beurt niet uitgeroepen tot 'de slechtste' trainer, maar staat wel in de top drie. De oud-coach van Ajax wordt vergezeld door Vincenzo Montella en Jorge Sampaoli. De Amsterdamse succescoach heeft deze waardering te danken aan zijn slechte periodes bij Internazionale en Crystal Palace. 

Bestel hier je Ajax-kleding!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
slechtste voetbalbladen, top 3 aller tijden: 1. Marca, 2. Marca, 3. Marca.
0 0
M.Olsen
Wat is dit voor grap? Nemen de bedenkers hiervan zichzelf serieus?
0 0
CaptainDavy
Je haalt met je team de Champions League finale. Je bent in de vorm van je leven. Maar plots slaat Sergio Ramos met zijn elleboog op je hoofd. Hersenschuddingen worden in het voetbal niet zo serieus genomen dus de teamarts laat je doorspelen. Dan laat je er 2 door en ben je opeens de slechtste keeper van het jaar. Beetje trieste bedoening dit.
7 0
Schwalbino
Heel erg triest.
0 0
ram
Tsja... ze zetten wel allemaal topspelers in de lijst. Beetje flauw. Maar Frank hoort wel overduidelijk in dit lijstje natuurlijk. Twee keer zó falen en zó ontzettend snel ontslagen worden; dat is echt slecht.
4 -1
Schwalbino
Wat Frank met Ajax gepresteerd heeft is fenomenaal. Teams met een gemiddelde leeftijd van 20/21 jaar.

Ok ik begrijp ook wel dat dit voor sommige gasten op dit forum een heel erg oude leeftijd is maar in het voetbal ben je dan nog lang niet volwassen.
1 0
Minsc
'oude leeftijd', ha ha ha
0 0
KKoossiiee
terecht
1 -2
Duif63
Is er ook zo'n lijst van slechtst presterende directeuren en bestuurders ?
6 -5
DavidFerr
Is er ook zo’n lijst van slechtst presterende fans?
12 -3
The
Hij is geen fan.
8 0
Radie125
En Ten Hag waarom staat die er niet bij
10 -17
Cisco2
Omdat hij zich gekwalificeerd heeft voor de CL zonder een wedstrijd te verliezen en op het moment slechts 1 wedstrijd verloren heeft in de ED.
16 -7
Petterson1964
Knap hoor tegen Graz, Luik en Kiev.
0 -10
AFCAsphere
Lulletje rozenwater is ook weer terug uit zijn winterslaap. Waar was je al die tijd?
3 0
CL=5
Vorig jaar ging ie toch ook met 3-0 kansloos er vanaf in lampenstad? Hoewel dat een ander moment was, heeft hij nog niets geleerd. Sterker nog, hij houdt halsstarrig vast aan fantasie-opstellingen en non-wissels...
9 -12
AFCAsphere
“Fantasieopstelling” waarmee hij de CL via voorrondes na 8 jaar weer eens bereikt.
2 0
CL=5
Kinderhanden zijn snel gevuld.
1 -2
reaguurder
Had eerder Van der Vaart verwacht dan Sneijder... overigens een onzinprijs natuurlijk
12 -1
gi0vanni
Ja maar die is foutloos want als je op de bank zit kan je weinig fout doen. :d
6 0
Leviathan
Wat is dat voor een kansloze 'prijs' ? Sneijder diep in de winter van carrière en Frank bij 2 kut clubs gezeten die nog weinig presteren.
17 -2
voorkennis
Wat een gelul is dit zeg.....
10 -2
Joseph
De Boer heeft flink gemazzeld bij Ajax met de concurentie, maar zo slecht als wat hij bij Internazionale en Crystal Palace liet zijn is hij nou ook weer niet. Ik hoop dat hij snel een club vindt, ook zodat hij niet terug kan naar Ajax, zie ze die fout echt wel maken bij Ajax..
3 -8
DonnyNeres
De boer had in elk geval geen centraal duo met Blind en De Jong opgesteld. Zo dom van Ten Hag, anders had je hem misschien ook verloren, want PSV speelde gewoon beter. Hoe kun je nou als trainer zo'n rare beslissing nemen net nu het rustig was in Amsterdam.
1 -6
afcas
omdat dit soort keuzes de reden waren dat het juist rustig werd?
2 -1
Raoul14
Altijd goed voor je c.v. :-)
0 0