[Update] Kluivert start zondag in basis AS Roma

BVeenstra, 22-09-2018 om 14:00, 30569 views, La Gazzetta dello Sport, Voetbal International | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Voormalig Ajacied Justin Kluivert is niet blij met het geringe aantal speelminuten die hij krijgt bij zijn nieuwe club AS Roma. De buitenspeler begon nog geen enkele keer in de basis en buiten enkele invalbeurten om zat hij midweeks niet eens bij de selectie voor het Champions League-duel met Real Madrid.

Volgens La Gazzetta dello Sport zou Kluivert nu ontevreden zijn omdat hij te weinig zou spelen. Trainer Eusebio Di Francesco kon het vervolgens niet laten om een sneer uit te delen. 'Soms is het voor spelers, die denken dat ze het al gemaakt hebben in de voetballerij, beter om een wedstrijd vanaf de tribune te bekijken', aldus de oefenmeester.

Kluivert maakte afgelopen zomer voor een bedrag van 17,25 miljoen euro de overstap van Ajax naar AS Roma. In Italië viel hij tot nu toe drie keer in, waarin hij tot 73 minuten kwam. Qua statistieken staat Kluivert op nul doelpunten en één assist.

Update - 14.00 uur (22 september 2018) - Kluivert start zondag in basis AS Roma

Voormalig Ajacied Justin Kluivert start zondag voor het eerst sinds zijn transfer in de basis bij AS Roma. Dat heeft trainer Eusebio Di Francesco daags voor de wedstrijd aangegeven, zo meldt Voetbal International.

Midweeks zat Kluivert nog op de tribune toen AS Roma in de Champions League op bezoek ging bij Real Madrid. 'Waarom Kluivert op de tribune zat? Omdat we nou eenmaal maar achttien spelers mochten selecteren', aldus de oefenmeester, die het nog altijd ziet zitten in Kluivert. 'Hij zal tegen Bologna dan ook in de basis starten. Dat bewijst volgens mij hoeveel vertrouwen we in hem hebben.' AS Roma speelt zondag tegen Bologna en voor Kluivert betekent dat een weerzien met zijn voormalig Ajax-teamgenoot Mitchell Dijks.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MickS
Weet je, eigenlijk is mijn Ajaxhart mega in dubio hier.

Aan de ene kant hoop ik dat alles mislukt, hij zijn mannetje laat lopen en daar een doelpunt uit komt en dat allemaal in de 1e helft zodat hij kan achter blijven in de kleedkamer. Lekker puh en zo.

Maar aan de andere kant... aan de andere kant zie ik het talentvolle jochie van 19 en och wat zou het mooi zijn als hij er twee in legt. Toch weer een product van onze opleiding die dan mooie dingen laat zien.

Het is gewoon ontzettend jammer dat hij slechts twee hersencellen heeft die lopen te flipperkasten in dat hoofd van hem, in plaats van dat er af en toe wat verstandigs uit komt.
0 0
kaashaas
Heeft Pizakwab bij het bestuur lopen klagen... Justin?
0 0
PJSM
Wss een nietszeggende tegenstander dat die kneus in de basis start. Loser.
0 -3
Red Devil
Na de rust zit hij weer op de bank denk ik.
1 0
MankeNelis
Soms is het beter voor zelfbenoemde gearriveerde sterren om op de tribune te zitten, hahahaaa, die trainert snapt het!
1 -2
3*stars*3
Nou, vreet hem maar op Dijks!
1 -1
gras
Railo trekt zijn scheur open en Roma springt in de houding.

Slim gespeeld hoor Mino, nu staat er nog meer druk op je pupil om te presteren. Do or die. Als Kluivert het niet direct laat zien, heeft de trainer gelijk gekregen en moet Raiola in zijn mand.
1 -1
Koekepeer
Ik denk niet dat Rioolo zo veel invloed heeft
1 -1
AjaxCitizen
Het is met alle respect maar tegen de nummer 18 van de Serie A. Door het janken van hem en die dikke pad van een zaakwaarnemer, krijgt hij even een basisplaats om zich koest te houden. Tegen sterkere tegenstanders zit meneer de logokusser gewoon weer op de bank of tribune.
3 -2
The Kaiser
Nou, laat het zien dan!
2 -1
Joseph
Wat een druk op dat jong ventje, zal veel van deze wedstrijd afhangen. Kunnen zijn laatste minuten worden als hij zijn stempel niet kan drukken.

Denk dat Raiola al met PSV gebeld heeft voor een zomertransfer.
0 -4
3*stars*3
Zijn cliënt Brands, zit nu in Liverpool.
0 -1
Labrador
Contrast. Dijks die als een Jojo gebruikt is bij Ajax maar nooit klaagde en er altijd stond vs Justin die na 2 goals tegen Roda denkt dat hij de nieuwe Ronaldo is.
3 -2
Hagmag
Mooi, hij moet ook de kans krijgen om met het zinkende schip door het ijs te zakken.
AS Roma is tenslotte wel wat anders dan Ajax.......
1 -3
Snellejapie
Wie is geblesseerd dan?
1 -4
Vierendertigste
In de basis starten en na 10 minuten worden gewisseld......................
1 -4
Bobbaasje
Deze jongen ben ik al lang vergeten, daag Kluivertje. Lekker aan je moeders borst sabbelen.
4 -4
rsvh88
Even huilen bij zn zaakwaarnemer. Ze stellen me niet op boehoe. Hij stampij maken en ja hoor Kluivertje mag starten. Verwend kindje is het ook hahaha. Ja hij gaat het heel ver schoppen.
1 -4
godenzonenssuper
Om Railoa even rustig te houden.
6 -3
Pierre Heno
wie had gedacht dat we nog eens blij zouden zijn dat hij ons van Justin heeft verlost. Altijd gezeik en vooral bravour buiten het veld waar het precies omgekeerd zou moeten zijn. Bij AS Roma loopt het duidelijk (nog?) niet dus moet de coach nu wel met wat wijzigingen in de basisopstelling komen. Dàt is de reden dat Kluivertje 4 morgen in de basis staat.
2 -5
Ozymandias
De vraag is of Ajax spelers als Fosu-Mensah, Dilrosun en Kluivert een tweede kans moet geven als ze beschikbaar komen. Uit gevoel zou je snel nee zeggen maar daardoor heeft PSV met Malen nu wel een toptalent in huis die zichzelf bij Ajax had aangeboden. Wordt Ajax er uiteindelijk beter van als ze dat soort talenten geen tweede kans geven terwijl ze kwalitatief wel iets zouden toevoegen? Persoonlijk denk ik dat Ajax elke keer dat ze een speler kunnen krijgen die de club kwalitatief verder zou helpen ze die kans met twee handen moeten aangrijpen. Zelfs al is dat een speler die op te jonge leeftijd Ajax heeft verlaten.

Als straks talenten als Fosu-Mensah, Chong, Castillo, Zirkzee of Redan op de markt komen moet Ajax zeker proberen toe te slaan. Als Ajax structureel elk seizoen Champions League voetbal speelt zullen dat soort talenten waarschijnlijk weer in Amsterdam komen spelen als ze bij hun Engelse topclub niet slagen. Zoals Malen naar PSV ging en Dilrosun naar Herta.
3 -4
chuckie88
Ik ben het nietbmet je eens... het terugnemen van spelers die op vrijwillige basi zijn vertrokken voor het grote geld NOOIT terughalen... dan geef je helemaal een verkeerd signaal af aan alle jeugdspelers die twijfelen tussen Ajax en het grote geld.
Alleen voor spelers destijds waar Ajax zelf heeft nagelaten een contract aan te bieden. toen ze nog een ander beleid voerden kan ik me iets meer voorstellen. Van alle spelers die vertrokken zijn vind i het meest jammer dat Redan vertrokken is.
Wel zijn het heel vaak donkere spelertjes valt me op..
6 -1
ETM
Kluivert zou in het huidige Ajax-team op de bank zitten.
2 -1
Ozymandias
Stel Kluivert slaagt niet in Rome en laat over een jaar of twee/drie merken dat hij wel terug naar Ajax zou willen (en te koop is voor een zacht prijsje). Moet Ajax hem dan niet terugkopen omdat hij Ajax vervelend heeft verlaten? Kluivert zou nadat Ajax hem weer aan de praat heeft gekregen zeker een goede versterking zijn. Hij zou momenteel ook nog wel een vaste basisplaats hebben. Hij brengt namelijk de diepgang die Ajax nu op Neres na mist.
2 -3
ETM
Hij zou geen basisplek hebben, daarvan ben ik overtuigd. Ten Hag heeft t zo weg gezet dat Frenkie, Tadic, en Ziyech het beste kunnen renderen. Ajax speelt momenteel geen spel dat bij Kluivert past. Neres is veel veelzijdiger.
0 0
Aeter
Nooit spelers meer (terug) halen die zichzelf heel goed vinden, maar nog helemaal niets bewezen hebben of Raiola als zaakwaarnemer hebben. Punt.
0 0
afcas
nee, ajax moet hem niet terug nemen omdat hij met de keuzes die hij gemaakt heeft bij ajax heeft aangetoond een gebrek aan intelligentie te hebben. iets wat bij clubs als ajax het allerbelangrijkste is voor een speler. een gebrek aan intelligentie leidt tot verkeerde keuzes en verkeerde keuzes kun je eigenlijk niet gebruiken bij een club die over het algemeen iedere wedstrijd 80/85 minuten met 21 man op de helft van de tegenstander speelt. verkeerde keuzes zijn de voornaamste redenen dat ajax onder bosz geen kampioen werd en er een hoop el returns zo moeilijk werden. toen viel het helemaal vaak op dat ajax met een overtal situatie in een counter het voor elkaar wist te krijgen niet te scoren omdat de man met bal de verkeerde keuzes maakte. moet je nagaan hoe erg dat je hindert wanneer je geen ruimte hebt... en om op je 1 na laatste zin terug te komen. wiens positie zou hij dan innemen? ziyech gaat er niet uit, tadic niet, huntelaar niet en als neres eruit zou gaan breng je er heen diepgang bij. daarbij is neres een veel belangrijkere speler voor ajax geweest dan kluivert. dus ik kan me niet bedenken waarom kluivert een basisplaats zou hebben gehad.
1 0
gi0vanni
Ben het eens dat je Kluivert nooit meer moet terughalen. (En geen enkel talent dat voor 't geld gaat.) Maar bekijk het basisteam van Bosz in de voorbereiding nog maar eens dan zal je zien dat het op Milik na het zelfde team was als dat van de Boer. Klaassen die niet altijd in vorm was maar vaak belangrijk was met zijn goals.

Ajax had geluk met o.a. de doorbraak van Onana goed ging want hij had de reputatie van een talentvolle keeper die niet rustig/stabiel was. De doorbraak van Dolberg. Het laat aankomen en niet afmaken van Traore want daardoor kreeg Dolberg de kans, Dat Traore op het afronden/voorzetten na de uit vorm el Ghazi redelijk verving. De doorbraak van de Ligt. De paniek aankoop Ziyech. Aankoop Sanchez die het eerste van Ajax boven Barca B koos. En erg fit was voor iemand zonder vakantie. De doorbraak van Schone (Op 6.) want Ajax was zo dom om Serero weg te doen met als reden dat hij talent in de weg zat om daarna niemand te hebben voor die positie. Serero paste geweldig in de manier waarop Bosz speelde maar die mocht niet eens gebruik van hem maken. Viergever die het boven verwachting deed.
Kluivert die in het begin een grote vooruitgang was t.o.v. Younes. Younes die het Europees gezien wel redelijk deed. Neres die als invaller een geweldig rendement had.

De prestaties van Bosz zijn geweldig. Hij heeft ver boven verwachting gepresteerd. Heeft hij dan alles goed gedaan? Nee natuurlijk niet. Zo heeft hij o.a. Dolberg te veel laten spelen, een team tegen PSV laten spelen dat niet fit was en in de EL een slechte tactiek gebruikt. (Maar de spelers waren ook zo uit vorm en dat zal wel door de zenuwen zijn geweest maar bijna iedereen zat wel heel erg ver onder de ondergrens.)
0 0
chuckie88
Kluivert zou helemaal geen basisplaats hebben in deze huidige selectie, hoe kom je daarbij. Hij zou net als Van Beek, Eiting en Dolberg regelmatig mogen invallen, meer niet
0 -1
Bensco
Nee, echt niet. Zulke uitzonderlijke talenten zijn het nou ook weer niet. Bovendien zet je de club dan in een positie waarin het zichzelf laat bespelen door spelers en zakenwaarnemers. Dan kan Raiola zijn kantoortje weer openen op de toekomst en is het feest weer compleet.
3 -2
Ozymandias
Alsof dat nu niet het geval is. Na Brexit zullen Nederlanders van onder de 18 geen contract meer mogen tekenen voor Engelse clubs en is een groot deel van dit probleem opgelost. In de tussentijd zijn er een aantal talenten die Ajax in de toekomst kwalitatief beter kunnen maken en het zou onverstandig zijn om die net als Malen naar PSV te laten gaan.

"Zulke uitzonderlijke talenten zijn het nou ook weer niet."

Fosu-Mensah, Chong en Redan horen zeker bij de meest getalenteerde Nederlandse spelers van hun generatie. Of ze ook daadwerkelijk werereldtoppers worden ligt aan hun verdere ontwikkeling maar als één van deze drie in de nabije toekomst haalbaar is moet Ajax dat zeker niet laten.
1 0
Bensco
Kan wel zo zijn maar we moeten nu ook weer niet gaan doen alsof elk talent wat bij Ajax is weggegaan bij PSV terechtkomt. Malen misschien maar in de praktijk staan daar een hoop anderen tegenover die liever in het buitenland blijven dan terug te komen naar de eredivisie. In andere competities kunnen nu eenmaal hogere salarissen worden behaald.

En ja TFM, Kluivert en Redan zijn zeker leuke spelers met potentie maar er zijn zat talenten die wel willen spelen en wel de juiste beslissingen nemen dus waarom gokjes gaan wagen met mislukte spelers? Dat doen ze bij Feyenoord ook maar die zijn ook alweer bijna failliet.
1 0
Bensco
Hahahahaha maakt mijn dag dit. Die trainer legt gewoon de vinger op de zere plek. Kluivert kan het nu al shaken bij hem.
0 -2
lauw
Was natuurlijk te verwachten dit. Iedereen adviseerde hem om te blijven vanuit de club de media en zelfs zijn vader. Maar hij heeft zijn oren laten hangen naar zijn op geld beluste moeder en de sportief slechtste zaakwaarnemer ooit. Ik blijf het doodzonde vinden voor hem ik heb echt wel vaak genoten van hem en vond hem een super talent. Dat iemand van 17 een slechte keuze maakt is logisch toen ik die leeftijd was maakte ik elke dag domme beslissingen. Zo zie je maar dat de thuisbasis en zaakwaarnemer de belangrijkste personen zijn voor je carrière. Iedereen is boos op hem maar ik vind z'n moeder en die dikke kut Italiaan hier de schuldige.
4 0
4xEC1
Wat moet je hier nou van zeggen? Leedvermaak is natuurlijk groot maar dit is toch gewoon triest? En dan nu al gaan klagen met het resultaat dat Di Francesco een sneer naar hem en Raiola uitdeelt. Lekker begin, hoop echt voor hem dat het goed komt. Maar ik hoop NOG MEER dat dit écht een slecht voorbeeld wordt voor elke andere jonge Ajacied die door die Raiola wordt verleidt door gouden bergen maar lekker bij Ajax blijft tot de tijd rijp is.
3 0
kaashaas
Je hebt je laten naaien maat... je bent voor Roma een miskoop
3 -1
ajax4ever01
Hahahaha tja Justin jij vond jezelf toch al zo goed?
0 -1
ajaxfan83
Hij moet nog meer naar die rioolrat luisteren. Die verknalt onderhand iedere talent van ajax
1 0
FrankStapleton
Kluivert is niet blij met het geringe aantal speelminuten dat hij krijgt....

Beetje zelfkritiek/zelfreflectie zou lekker zijn. Kan me niet voorstellen dat Roma blij is dat ze ruim 17 miljoen voor een speler hebben betaald, die niet speelt. Als hij daarbij ook nog gaat lopen klagen over zijn situatie, in plaats van hard te werken en te zorgen dat de trainer niet om hem heen kan, dan is het denk ik snel met hem gedaan.

Dan zal hij hierna ook niet zo snel een goede transfer maken en krijg je al snel het stempel van onprofessioneel. Is maar een remedie voor de situatie waarin hij zit: je als professional opstellen. Dus als eerste op de training verschijnen en als laatste weggaan en de kritiek van de trainer ter harte nemen en er mee aan de slag gaan.

Als de trainer je tactisch niet sterk genoeg vind, gerichte trainingen doen om je op dat punt te verbeteren. En vooral niet vergeten: deze club heeft ruim 17 miljoen voor mij betaald, echt niet om mij op de bank te zetten. Zoek de oorzaak vooral eerst bij jezelf.
5 0
CruijffiaansNouriaans
WHAHAHAHAH
0 -1
Hagmag
Toptrainer Di Francesco.
Geweldig nieuws.
Wat gaat die minkunkel / pizzabakker nu doen ?
1 -2
Good Luck
Heeft al contact opgenomen met PSV schat ik in
3 0
Amsterdam Loyals
Goh... je verwacht het niet! Judas, je bent een clown!
1 0
Noxin
Begint nu al te huilen.
1 -1
Spuit11
O o o, en die gasten hebben ruim 17 miljoen betaald. Voor een tribune gast! Hahaaha!
1 0
Radikaal
De jaarkaart wordt ingehouden op zijn loon...
0 0
3*stars*3
Lekker voor hem, punt.
1 0
Snellejapie
Kluivert gaat pas weg als hij 100 miljoen voor Roma oplevert. Hij vindt dat hij nog veel moet leren en vindt dat hij alles aan de club heeft te danken.

Toch...?
2 0
PetrusKeizer
Koptekst klopt niet, moet zijn: "Kluivert niet blij met salaris".
1 0
Godenzoon88
Heerlijk nieuws
2 0
NR9
Wat een lulhannes. Volgens mij heeft iedereen m gewaarschuwd om bij Ajax te blijven, om speelminuten te maken. Maar meneer had dollar tekens in z'n ogen en moest zo nodig weg. En waar iedereen voor gewaarschuwd heeft dat ie op de tribune verdwijnt gebeurd nu ook. Zo oliedom ventje. Bij Ajax was ie basis speler geweest en had hij speelminuten gemaakt en betere speler geworden.
3 0
GvanderK
Arrogant mannetje, hij vind zichzelf zo geweldig. Bij Roma zijn ze echt niet achterlijk, goed dat dit spelertje even op z'n plek word gezet. Wil hem nooit meer bij Ajax te zien.
4 0
Red Devil
Hij wordt gewoon even keihard op zijn plaats gezet door die trainer en terecht.
Lekker doorgaan met janken dan verhuren ze je aan een club in de Serie B. En ook daar zal het dan banken worden voor hem.
1 0
El-Dorado
idd omdat het geen speler voor de Serie A / B is.. maar een pure aanvaller die niet de hele flank bestrijkt
1 0
El-Dorado
Zijn wij nou zo slim of is hij nou zo dom?
3 0
hallo1
Zou bij ons ook op de bank zitten.

We hebben met Tadic, Ziyech en Neres al drie betere en constantere spelers op de flanken beschikbaar. Ergens is dit wel grappig en zeker ook goed. Lekker denken dat je het mannetje bent en vervolgens je ex-teamgenoten zien schitteren in de CL terwijl je zelf op de tribune zit. Geweldig zo'n Raiola als zaakwaarnemer.
4 0
Leviathan
Wat zitten hier toch een partij zieligerds zeg.
0 -13
Redrum
Zieligerds nog wel hahaha wtf is dit nou weer joh
1 0
GvanderK
Sorry Justin, wist niet dat je nog op AS zat.
5 0
Robeerke
Dit is toch zo prachtig om te lezen. Hopen dat ie meeleest.
3 -1
4xEC1
Hij léést ook mee, noemt zich hier alleen Leviathan.
3 0
witchmaster11
hij krijgt nog wel zijn minuten................de tribune poetsen
0 0
Marito
Volgens La Gazetta dello Sport ZOU Kluivert ontevreden zijn .......
Dat is wel de meest betrouwbare bron die er is ..... toch..... dus NIET.
O.K. het is een klein klootzakje - los van dit stukje - maar het is wel heel makkelijk om zo los te gaan op een jochie van 19 die iets gezegs ZOU hebben.
Wie is er hier bestand tegen een vette worst van zo' n 10 millioen in een paar jaar ?
Achter je toetsenbordje ... lekker anoniem ... Kluivertje afzeiken ... dapper !!!
3 -3
ACB
La Gazzetta is betrouwbaarder dan de hele nl sportpers bijelkaar. Mij persoonlijk interesseert Kluivert niets. Heeft niets meer met Ajax te maken
0 0
JesperOlsen74
Dat hij voor het geld heeft gekozen moet ie zelf weten (zegt wel wat over zijn karakter), maar dan ook niet miepen als hij op het bankie moet zitten.
Dat is altijd een groot risico bij een overstap van een hele jonge speler en al helemaal bij eentje die nog nooit 1 hele wedstrijd goed gespeeld heeft (in de Nederlandse competitie....).
Dus niet zeuren en gewoon lekker elke week je geld tellen en genieten dat je er ook nog eens niets voor hoeft te doen.
En volgend jaar kijken naar enkele ex-teamgenoten die met een landstitel en CL-ervaring de stap naar een echte grote club maken en daar binnenkomen als een grote meneer.
1 0
witchmaster11
wat moet je met een verrader dan ? een backstaber nu kan hij zich tijdens een wedstrijd zijn euries tellen
1 -2
Leviathan
Wat is een verader dan? Younes is een verader ja. Kluivert gaf aan te willen vertrekken en Ajax ging akkoord. Dat gebeurt bij zoveel spelers?
0 -1
EricAjax1
gewoon een gevalletje: told you so. en het is gewoon hartstikke logisch dat mensen hem hier verafschuwen hoor. hij is niet op een normale manier vertrokken bij ons, hij heeft via een interview in de krant een mes in de rug van Ajax gestoken en dat is omvergeeflijk
2 0
Marito
Een gouden mes van zo'n 17 millioen.
Prima.
0 0
De Stift
Dom, dom, dom.
0 0
gebruikersnaam
Had ie maar op pappie en Ajax moeten vertrouwen ipv een dikke italiaanse geldwolf blindelings achterna lopen.
0 0
PaulC
Wat!!!!???? 'Kluivert niet blij met weinig speelminuten'? Wat 'n ondankbare idioot!
0 0
laling
Wij hebben nu Tadic.
Laten we blij zijn dat ie weggegaan is........
1 0
JanTa
Bij Ajax zou hij in de basis hebben gestaan bij al die voorronde CL en nu in de poulefase maar hij koos voor de centen om dan tribuneklant bij Roma te worden. Jonge spelers als b.v. Kluivert moeten heel veel minuten maken om ervaring op te doen maar die zal hij in Italië nooit krijgen dus bedank je zaakwaarnemer maar die het allemaal zoveel beter wist.
0 0
RickyAFCA
Hahahahahaha na een pleuris dag hard gewerkt 'te hebben en om dan smidsags bij een chagrijnig wijf thuis te komen, voelt dit toch wel. Heel. Lekker. Hoor! Kluivert naar Zwolle Ole. Ole
7 -1
maikydread
Hoi maar ze HOUD!!! wel van jouw!!! ken je niet maar moest er wel om lachen,nog steedsw trouwens?
0 0
Juichtoon
Heeft PSV al geïnformeerd?
2 0
Dennis1964
Ja het stikt daar van de ex Ajacieden
0 0
10Sneijder10
HAHAHA! Wel mooie reactie van de trainer: Ga je bijdehand doen? Daar is de tribune. Doei. Moeten trainers hier in Nederland ook eens wat vaker doen.
4 0
Vierendertigste
Di Francesco: goeie trainer!
3 0
Litmanen85
Goed voor Ajax geweest om deze knakker kwijt te raken
1 0
Aeter
Daar ga je dan met je arrogante instelling.
0 0
erikje
Hahahahahaha
0 0
Ruff Rhythim
Maar toch ziet ie wel even de mooiste tribunes van dichtbij, ik zou wel met hem willen ruilen hoor....

Dag Justin....*zwaai*
0 0
Ajax4xbestevaneuropa
In 2020 van roma naar chievo voor 5 mil. In 2025 alleen nog in noord-oost china aan de bak kunnen, en dan in 2028 je loopbaan afsluiten bij de enige club die je nog wil hebben : FC EMMEN!
1 -1
Stamstadam
Overschatte speler. Nare jongen. Genoeg gezegd.
8 0
Jaridebeste
Heel sneu voor die jongen.

Oh wacht.....
HAHAHAHAHAHAHA
14 -2
Labrador
Ik snap jou reactie echt niet. Zielig figuur.

ow wacht hahaha jawel. Top gozer :D
5 -5
KKoossiiee
Je verwacht het niet.
3 0
020bornraised
Echt wat een sukkel deze jongen
4 0
AJAIXIXIXI
HAHAHAHA
3 0
Marcao
Goh, die zagen we niet aankomen! Roma heeft hem voornamelijk gekocht als investering, met een redelijke kans op winst bij doorverkopen. Hij heeft zich gek laten maken door Raiola en zijn Mammie. Nou mag hij op de blaren zitten. De sukkel.
4 0
Joseph
Zou die jongen nu eindelijk begrijpen dat hij daar niks te zoeken had, hij zou nu bij Ajax niet eens in de basis staan. Maar goed, zijn moeder en zaakwaarnemer zullen zeer content zijn..

Het is weer een les voor de talenten van Ajax die twijfelen of ze vroeg in hun carrière voor het geld moeten gaan!
3 0
Ewald
Enkel in de training je logo kussen staat zo raar he. heeft hij toch een probleempje.
10 0
voorkennis
Iedere boerenlul zag dit al mijlenver van te voren aankomen.
Wie herinnert zich niet de uitspraak meer : Zolang ik bij ajax speel verliezen we nooit meer van feyenoord en PSV.
Of begin dit seizoen : ik ga mede na zoveel jaren AS Roma kampioen maken.
Kluivert heeft een ego dat tot de maan reikt in combi met 0,0 zelfreflectie.
Grote muil, arrogant maar presteren ho maar.....denk dat ze zich bij ajax de ballen uit de broek lachen, ik doe t iig wel
14 -1
433metdepuntnaarlinks
Dat is het hem dus, je eerste zin ... Je vraagt je toch af hoe zoiets kan. Hij zal toch snappen dat hij geduld moet hebben en in het begin niet mega veel kansen zal krijgen (tenzij hij gelijk uit de startblokken schiet). Dit kun je toch incalculeren ... Dit is of extreem naief, of extreem dom zijn ... Mogen vd Sar en Overmars hartelijk danken dat ze niet zijn gezwicht voor een snotaap en een pizzabakker en dat ze er nog zo'n hoog bedrag uit hebben gesleept.
8 0
Lazell
Kluivert verdient dit voor zijn ondankbaarheid, maar eigenlijk hebben we op Raiola na alleen maar verliezers. Ajax en het NL-elftal verliest een toptalent (kon gewoon heel goed voetballen, zeker voor zijn leeftijd), Kluivert zijn carriere is verneukt en Roma heeft een ontevreden tribuneklant en 17,5 miljoen door de plee gespoeld.

En die dikke Italiaan maar zijn flappen tellen. Smerig wereldje.
6 -1
Jarl1989
Volgend jaar verhuren aan een Engelse 1e divisionist. Om vervolgens weer terug te keren bij een pec Zwolle. Chapeau Kluivert. Op naar de 160 miljoen transfer waarde haha
2 0
rsvh88
Waarom trappen spelers toch nog altijd in Raiola.... Kluivert bleek al niet de slimste tijdens interviews. Toch echt jammer dat zijn achtergrond hem niet heeft geprobeerd de goede kant op te sturen. Hoop dat dit niet het einde betekent van zijn carrière.
0 0
MickS
zijn vader heeft het wel geprobeerd. Zijn moeder heeft hem echter geholpen met het maken van deze 'geweldige' keuze. Tja shoppen in Amsterdam gaat natuurlijk vervelen. Rome is dan wel weer leuk, en doorgaans iets beter weer natuurlijk om je mooie aankopen te showen in de open lucht.
2 0
Illegaal
Ik vind hem zelfs niet goed genoeg voor Ajax... dus dan is hij het voor mij zeker niet in Italie.

Maar ik lach wel om dit want ik gun dat ettertje dit met zijn grote bek.

En voor degene hieronder die hem terug wil?.... NEEEEEEE NOOIT meer.... zo een arrogante matennaaier moet je niet in een team hebben, dit zijn ten alle tijden dwarsliggers die de sfeer verpesten in een team en uiteindelijk kost je een verziekte sfeer van een over het paard getilde snotaap die werkelijk nog niks heeft laten zien en ook nooit de top zal bereiken je veel punten.
Een team is in de regel zo sterk als zijn zwakste schakel, die zwakste schakel zal Kluivert ten alle tijden zijn met zijn arrogante en onterechte hoogmoed.

Kluivertje komt een speler die net zo snel of sneller dan hem is niet voorbij hoe slecht die verdediger ook verdedigd.

Dat hij maar naar een of andere kabouterclub zijn geringe kwaliteiten gaat tentoon spreiden.
3 -1
JPM
Dit zal er bij veel mensen niet in gaan maar ik zou het klasse vinden als Overmars hem volgende zomer probeert terug te halen, in genade, waarbij hem duidelijk wordt gemaakt dat dit zijn laatste kans is, hij Ajax dankbaar moet zijn en hij niet na een jaar alweer weg kan. Die jongen heeft duidelijk potentie en is ook volgende zomer nog piepjong. Laten we ook niet vergeten dat hij dom genoeg is om zich te laten beinvloeden door iemand als Raiola, dat hij een nog dommere moeder heeft en dat hij een jonge knul is die nu eenmaal fouten kan maken en zich op kan laten naaien. Dat wil niet zeggen dat hij het hart niet op de goede plek heeft.

We kunnen wel weer tof doen met z'n allen, maar ik zou het pijnlijk vinden als hij over twee jaar bij PSV belandt zoals Malen en daar zijn grote potentie alsnog waarmaakt. Want let maar op, Malen gaat schitteren bij PSV en maakt over een tijdje alsnog een mooie transfer naar het buitenland.

Ik snap het argument dat het geen goed signaal is naar de jeugd. Dat elk spelertje van 16 dan denkt weg te kunnen omdat Ajax toch wel wanhopig genoeg is om hem later terug te halen, mocht het experiment mislukken. En toch zullen de verstandige jongens gewoon bij Ajax blijven mits Ajax zorgt voor een geode doctrine in de jeugd, waarbij het onderdeel wordt van de jeugdopleiding om elke maand even een paar uurtjes college te krijgen over al die mislukkelingen in het buitenland, ofzo. En wat betreft Kluivert kunnen ze laten zien dat die domoor gewoon CL had kunnen spelen dit jaar en volwaardig mee had kunnen draaien in de Eredivisie, zonder een jaar van zijn ontwikkeling weg te gooien en zonder te worden uitgekotst.
1 -14
PuurGeluk
Nou...nee
0 0
afcas
maar de vraag is, waarom zou je een jongen die bewezen heeft niet intelligent te zijn nog willen?
1 0
Joseph
Hij mag hier 5 jaar tekenen voor hetzelfse salaris als de toiletjuffrouw, anders blijft hij maar lekker weg.

Dat zielige egotje van die jongen moet volledig kapot gemaakt worden, wil hij terug komen bij Ajax.
0 -2
carlo30
ja dit zou je altijd nog kunnen proberen als we zo'n speler nodig hebben.
justin lijkt me echt geen slechte jongen, mja heeft wel fouten gemaakt.
hoop wel voor het nederlands elftal dat hij het kan maken.
0 -3
Lagasj
Duidelijk dat u het hart op de goede plaats heeft, dat is te waarderen.
Echter denk ik dat het wishfull thinking is dat hij hier nog kan terugkeren.
Ik ben het met u eens dat je vergevingsgezind moet zijn in bijzondere gevallen maar dat vindt ik Kluivert niet.
Hij zou dan zeker eerder in Roma gespeeld hebben.
Wel kunnen andere Ajax talenten Kluivert als voorbeeld nemen en leren dat zelfoverschatting grote gevolgen kan hebben, niet zozeer op financieel vlak maar zeker wel voor de sportieve loopbaan.
Een goed idee dus om elke maand de jeugd hier even fijntjes op te wijzen.
Het feit de meneer nu weer boos is en de trainer hem meteen maar even op z'n plaats zet geeft ook aan dat hij nog niets geleerd heeft.
Niet de moeite waard dus om terug te halen.
0 0
Lazell
Los van de andere argumenten, ik kan me niet voorstellen dat Roma een speler voor 17,5 miljoen haalt en een jaar later voor minder terug verkoopt. Geef mij maar een onbekend toptalent a la Neres of Pedrinho ofzo.
2 0
Redrum
Malen mag lekker af en toe invallen, meer niet.
3 0
JPM
Komt eraan.
2 -4
M.Olsen
Terughalen en op de bank zetten

HAHAHA
3 -1
Illegaal
Nee niet doen want ook dan is hij een dwarsligger met zijn arrogant gedrag en lijdt het team eronder.
2 0
M.Olsen
Hahaha die coach ook

1 0
VivaEspana
Met een zekerheid van 75%, kunnen we wel stellen dat zijn voetbal carrière op het hogere niveau nu voorbij is.
Die kijkt over 2 jaar verlekkerd hoe zijn matties de Ligt en Frenkie bij Madrid en Barca ballen.
Iedereen hier, ja iedereen wist al dat dit hem zou nekken, maar onze googemerd dacht het wel even te maken in de Serie A.
6 0
Lazell
Een dom, naïef en puberaal kind met een slechte omgeving in de handen van een egoïstische manipulator stoppen en het geloofd alles. Ook dat hij het wel eventjes maakt in de Serie A.
0 0
Labrador
HAAAHAHAHAHAHA

ik bedoel '' Ach wat sneu''
6 0
Denees
Wat vaak vergeten wordt is dat je met een transfer naar Roma tevens in de Italiaanse cultuur terecht komt, die bol staat van gevestigde orde, chaos, communicatie problemen en verder de italiaanse benadering hoe om te gaan met "talenten". Nu zie je maar weer waar dit toe leidt. Eigenlijk had Raiola hem hiervoor moeten beschermen, maar ik denk dat Raiola alleen maar oog heeft voor het geld. Wanneer ik een beetje fantaseer over zijn loopbaan denk ik dat het nu via Frankrijk dan Belgie richting een middenmoter als FC Groningen gaat. Wat misschien ook wel zijn nivo is, ik heb hem nooit zo hoog ingeschat wanneer het gaat om zijn potential de top te halen; fysiek en technisch schiet hij gewoon te kort.
3 -1
Djabber
Wat vaak vergeten wordt? Volgens mij is dit algemene kennis hoor.
0 0
Lazell
Nouja, niet hoog ingeschat? Fysiek niet in orde? Hij is rete snel, of bedoel je kracht? Technisch ook prima, goede dribbel, aanname en schot. Maakte in zijn debuutseizoen ook nog eens 10 goals op 18 jarige leeftijd. Nee, middenmoot Eredivisie is echt zijn max...
1 -2
BGB
Haha
1 0
amthree
Tadic >>> kluivert! Heerlijk dit eigenwijs strontjong!
2 0
EersteAanname
Hahaha voor ons geen verassing, voor hemzelf blijkbaar wel.
1 0
mvdk
Nu de CL groepfase overleven en in de 8e finales Roma uitschakelen.
1 0
Joseph
Hoeft al niet meer, Kluivert zit al op de tribune. De grote verliezer is Roma, dat veel te veel betaald heeft.
0 0
ghouleseddik
HA HA HA HA HA
2 0
Babayaka
mis hem niet
2 -1
Tufono
Bedankt Riola Rioolrat!
1 -2
blessure
Hoogmoed komt voor de val.
1 0
davidgravemaker
Hallo Kluivertje! Groetjes uit de Champions League!
8 0
geronimo
Dit kan hij Riola en zijn moeder verwijten die zijn alleen in geld geïnteresseerd
3 0
PuurGeluk
En zichzelf bovendien.
5 0
WestlandforAjax
Haha kneusje. Zou leuk zijn als die aan het eind van het seizoen aan vvv wordt verhuurd.
2 0
PuurGeluk
Haha ja van een mooie AS Roma tas naar het VVV-se kunstgras!
6 0
PuurGeluk
Hele fijne sneer dit! Wordt eelt op de billetjes kweken. Die blijft daar wel zitten tot 2023.

Maar dat is het he. Ze denken elders te kunnen doorontwikkelen maar eigenlijk gaan ze er vanuit goed genoeg te zijn en dan krijg je dit. Zelfs Roma verlaat jij niet als een grote meneer!!
1 0
TvdH
hahaha wat een zeldzame sukkel
1 0
Ajaxbrl
Voor het geld gekozen carriere naar de klote...
0 0
Tufono
Jammer, jammer, had toch geluisterd naar ons!
2 0
jaripettersson
Hahahahahahah
2 0
TheHunter1986
Heerlijk dit zeg! Dat hebben ze wel heel snel in de gaten hoe hij in elkaar steekst. Na de winterstop wordt hij verhuurd aan een serie B club
5 0
Redrum
Dit is toch puur genieten, vooral de woorden van de trainer. Kluivert bij Roma lijkt nu al op een fiasco uit te draaien. Eerder dan verwacht ook nog.
8 -1
Salamis
Blijft toch leuk om dit soort berichten te lezen. Wel een beetje Jammer, want het is in potentie een hele goede voetballer, maar jonge praatjesmakers die net komen kijken en meteen een hele grote mond en te veel eisen hebben mogen van mij op de tribune wegkwijnen. Hoop dat dit weer een les is voor alie andere rap/tattooboys die het even snel denken te maken, maar eigenlijk niet met hun vak bezig zijn.
4 -2
JanTa
Ik blijf erbij, hij heeft zich helemaal gek laten maken door (G)Raiola.
1 0
MSwertz92
Dat zou kunnen, maar als je vader de wegen kent en je advies geeft om bij Ajax te blijven en je vervolgens naar Raiola (Die bekent staat dat het een geldwolf is) luistert ben je ook wel aardig dom.
0 0
JanTa
Luisterd een pre puber wel eens naar zijn ouders?
0 0
Nouri10Eriksen
Woorden van de trainer zijn meer dan terecht. Wat ben ik blij dat hij niet meer bij ons speelt!
5 0
afcasven1995
Print dit interview uit en hang het op in de kleedkamers van Jong Ajax, O19 en alle andere jeugdelftallen.
15 -1
Erik1966
inderdaad!!
2 0
Redrum
Exact en plak daarnaast even een printje van de Wikipediapagina van Bouy.
10 0
Libero
Het zal weinig uitmaken. Ze kijken naar Mbappe, luisteren naar hun Raiola's en denken dat zij dat ook kunnen.
1 0
didierajax020
Haha, wat moet ik lachen. Serieus. Kluivert ontvreden? Jongen, dit wist je toch van te voren neem ik aan? Je komt terecht bij Roma, niet bij een Utrecht of Emmen waar je jezelf even in de basis speelt na twee weken.
5 0
Dexy
Haha, dit is echt pure karma. Raiola en Justin zijn werkelijk nog stommer dan ik al dacht.

Die zien we wellicht over 1 of 2 jaar bij PSV verschijnen, read my words...
5 0
gi0vanni
Raiola is de niet bepaald stom. Zijn doel is geld verdienen en hij is daarin in zijn beroepstak gewoon een van de beste. Dat hij om wat extra zakgeld te verdienen nobody's naar topclubs haalt is niet netjes maar het gaat in deze wereld vaak alleen om geld.
1 -1
Redrum
Raiola zag dit waarschijnlijk zelfs al aankomen, zon berekend manipulatief goor mannetje is het wel. Daarom begint hij nu al meteen de schuld bij Roma te leggen, zodat zijn client die hij snoeihard heeft gebruikt zich niet tegen hem zal keren. Dit is hoe Raiola te werk gaat. De centen zijn weer binnen en de gevolgen van een mislukte carriere raken hem niet.
4 0
DrFootball
Laat dit maar weer een les zijn voor anderen die te snel naar het buitenland gaan. Doodzonde van het talent. Kluivert die had gewoon nog minimaal een jaartje hier bij Ajax moeten spelen.
3 0
gi0vanni
Kluivert had aan 1 jaar zeker niet genoeg. Een speler waarvan het rendement gewoon slecht was. Tadic heeft aan 't begin van het seizoen al bijna de zelfde statistieken en hij laat het ook op een hoger niveau zien.
1 0
Libero
Kromme vergelijking. Voor zijn leeftijd had Kluivert bij ons een prima saldo.
1 0
aissati
Heerlijk !! Die trainer zegt gewoon hoe alle supporters erbij Ajax over denken. In Nederland is er geen één trainer die dit durft te zeggen.
5 0
Toon meer reacties