El Hamdaoui maakt seizoen af bij Excelsior

NielsOpdam, 20-09-2018 om 11:30, 4284 views, SBV Excelsior |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Mounir El Hamdaoui maakt de rest van het seizoen af bij Excelsior, zo meldt de club op haar eigen website. De oud-Ajacied trainde sinds 4 september al mee bij de Rotterdammers en tekent nu een contract tot het eind van dit seizoen. Tussen 2001 en 2004 speelde hij al bij Excelsior. Toen kwam de spits in 74 wedstrijden tot 32 doelpunten voor de Rotterdamse club.

El Hamdaoui is blij met zijn contract bij Excelsior. 'Vanaf de eerste dag dat ik mocht meetrainen, voelde het goed. Terugkomen op het oude nest om het zomaar te zeggen. Dat gevoel van thuiskomen was er meteen en nu kan ik ook echt lekker aan de slag. Als ik straks in dit shirt wedstrijden kan spelen, voelt dat helemaal lekker.'

Nadat de spits eerst mee mocht trainen bij de Rotterdammers, is het nu tijd voor een contract. 'Mijn intentie was vanaf het begin om hier te voetballen', begint El Hamdaoui. 'Voor Excelsior was de afgelopen periode bedoeld om te kijken of ik fit ben. Ik voel me goed en heb er zin in. Ik wil nog heel graag voetballen. Het is uiteindelijk vrij snel gegaan en nu is het eindelijk zover.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
gi0vanni
Wie had dat gedacht? Van onderwerp van gesprek zijn dat je van AZ naar Barca kan gaan. Naar met Excelsior niet eens in het linker rijtje staan.
0 0
Shardo
Succes Excelsior, alles wat hij aanraakt veranderd in stront.
En was hij niet gestopt met voetballen en technisch dir. geworden???
1 0
ambtenaar
In de buurt van zijn sportwinkel.
2 0
Ajaxvooraltijd
Welke? Wibra?
1 0
Ajax4xbestevaneuropa
Als je in je nadagen niet een paar jaar in Amerika of Qatar kan spelen en jaarlijks 15-20 goaltjes kan maken bij een cluppie daar, nou stop er dan maar gewoon mee. Hij speelde toch ook CL met Ajax, tegen kiev in de playoffs scoorde hij. Dus binnen 10 jaar van de CL naar het kleinste stadion in de eredivisie. Tel uit je winst.
4 0
CL=5
Wie wijst hem even waar de wc is?
2 0
Ajaxvooraltijd
Gaat wel goed met hamlap.
3 0