Van Seumeren: 'Ga praatje maken met Bosz'

NielsOpdam, 17-09-2018 om 15:45, 11622 views, NOS |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

FC Utrecht gaat praten met de clubloze Peter Bosz. De Utrechters hebben net een nieuwe interim-trainer gevonden in Dick Advocaat. Hij maakt dit seizoen af als trainer in de Domstad, maar na dit jaar heeft FC Utrecht een nieuwe trainer nodig. De eigenaar van de club, Frans van Seumeren, heeft interesse in voormalig Ajax-trainer Bosz, zo vertelt hij aan de NOS.

Van Seumeren vindt het een buitenkansje als Bosz interesse heeft in FC Utrecht. 'Als ik een trainer zou kunnen krijgen als Peter Bosz dan zullen we zeker niet aarzelen om dat te doen.' Op de vraag of er al gesproken is met Bosz is de eigenaar van FC Utrecht duidelijk. 'Nee, ik heb nog niet met hem gesproken. Maar ik denk dat ik wel eens een praatje met hem ga maken.'

Van Seumeren weet niet of zijn club bij voorbaat al kansloos is voor een trainer van het kaliber Bosz. 'Ik denk dat hij FC Utrecht te klein vindt. Maar wij zijn ook niet minder dan Vitesse. Daar is hij toch ook trainer geweest.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3sterren
Van Seumeren; praatjesmaker ...
0 0
Stuyvesant
Bosz; praatjesmaker... past dus wel bij elkaar.
1 0
ST
Ze mogen van mij Ten Hag terug, dan nemen wij Bosz wel weer terug.
1 -2
PJSM
Benieuwd of Ten Hag dit seizoen af gaat maken. Zo niet is Bosz ‘ wat mij betreft’ van harte welkom. Nu zwarte piet Bergkamp weg is zijn er geen obstakels meer voor Bosz.
2 -4
Web
Noem eens een reden waarom Ten Hag het seizoen niet afmaakt
Of is het hopen????
3 0
niquedegraaff
Oh maar de sfeer kan na morgen avond ineens helemaal omgeslagen zijn hé, dat weet je toch wel bij Ajax?
1 -3
BarAjax
Tuurlijk. AJAX heeft vet voor TH EN Schreuder betaald. TH krijgt het nu toch lekker op de rit? We hebben de afgelopen jaren veel te veel trainerswissels gehad, Dat is nooit goed. Laat die man zijn ding doen en voorlopig zit de stijgende lijn er goed in. Spelers hebben plezier, enthousiasme straalt er van af zoals dat onder PB was.

90% was sceptisch over dat wij überhaupt de CL wel in gingen. Nieuwe trainer, geen AJAX visie, komt raar over (in het begin was het net een robot maar ik vind dat hij steeds beter over komt in interviews enz), Tukker. Ja.. Leuk. Dit waren ook de mensen die riepen dat Bosz een ** kakkerlak was. Heeft ons wel het beste spel in jaren laten spelen en de EL finale weten te bereiken. Spelers zijn ook lovend over TH.

Laat die man zijn ding doen. Je begint al te zien waartoe het leid.
5 0
geronimo
Van Seumeren wil kamikaze voetbal met Bosz , bij Dortmund hebben ze het geweten
0 -4
godenzonenssuper
Bij Ajax ook.
Voor het eerst in jaren fatsoenlijk voetbal, helaas 1 punt te kort in de competitie en een aantal geweldige wedstrijden in de EL met een finale tot slot.
0 0
Web
Nu nog eens strijden voor deze trainer, die Ajax wekelijks een heel hoog nivaeu laat halen.
0 -1
Pierre Heno
Laat die Van Seumeren alsjeblieft Ten Hag weer terughalen....maar ja..aan het eind van het seizoen wordt het n.a.w. ècht grote uitverkoop bij Ajax en dan kunnen we we weer van voren af aan beginnen. Wanneer je dan nog steeds met Ten Hag zit.......
1 -4
Babangida83
Zit een lekkere duidelijke lijn in met visie: Ten Hag, De Jong, Advocaat en Bosz. (Wetende dat de Ten Hag van FC Utrecht een andere was dan die bij Ajax).
0 -1
Babayaka
Alleen maar goed als Nederlands club s de beste Nederlandse trainers hebben.
Beter dan dat onze trainers naar het buitenland gaan.
Laat hem lekker een paar jaar Utrecht doen, kan hij daarna weer naar Ajax.
1 0
niquedegraaff
Bosz is de volgende trainer na ten Hag. :) Hij wacht gewoon terwijl hij doorbetaald krijgt van Dortmund.
1 0
Denees
Klopt hij heeft allang met hem gesproken denk ik. Maar Bosz heeft geen belangstelling, afgezien van de sportieve uitdaging zal hij ook de financiële uitdaging onvoldoende vinden. Wat krijgt hij van Dortmund 3.000.000 per jaar?
0 0
henwildie
Verademing om seumeren op tv te zien. Direct, open, zelfreflectie.
4 -1
MitsjollAjax
Ik vond hem beetje als een clown overkomen. Leek alsof hij dronken was en kwam niet niet uit zijn woorden. Toen hij kritiek kreeg zei hij dat hij er geen zin meer in had en ander onderwerp wilde. Was meer onkunde dan dat hij direct en open was voor mijn gevoel maar ik heb niet verder gekeken dan de eerste 20 min. Zou kunnen dat daarna beter ging
4 0
Kilum
van Seummeren is wel enorm ambitieus geworden. Eerst F. de Boer, nu weer Bosz. Advocaat als interim. Het zou mij niet verbazen als er binnenkort weer een zak geld wordt open getrokken om de club weer structureel subtop te maken.
1 -1
DHNC
Alles begint met ambitie.
0 0
jaripettersson
Bosz kan toch wel wat beters krijgen dan die flutclub?
3 0
Web
In het buitenland zitten ze niet te wachten op een trainer de met zoveel risico speelt, ook PSV koos voor van Bommel.
1 0
Pierre Heno
met schoonpapa als reflectie....dat scheelt toch wel enig risico.
0 -1
Knalpot
Er zijn ongetwijfeld wel betere clubs te vinden, echter zijn er niet heel veel clubs die zich willen conformeren aan zijn zeer offensieve strategie.
Ik denk dat heel veel clubs in de grotere competities daar toch wel tegenaan hikken, een franse of duitse subtopper zie ik nog wel gebeuren maar het falen bij Dortmund zal daar ook niet aan meegewerkt hebben.
0 0
Stuyvesant
Ach, weet je als Utrecht zeker dat je niks wint.....
1 -7
godenzonenssuper
Weet je wat ze in Utrecht over jou weten?
0 0
Stuyvesant
Nou, vertel...
0 0
***1900***
No way.
0 0