Genesio: 'Tete gesproken en alles is nu goed'

BVeenstra, 14-09-2018 om 07:20, 7498 views, FC Update |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Olympique Lyon-trainer Bruno Genesio heeft tijdens een persconferentie laten weten dat hij een goed gesprek heeft gehad met voormalig Ajacied Kenny Tete. De ex-Ajacied kwam dit seizoen nog niet in actie voor de Franse club en daar was hij uiteraard niet blij mee.

Tete kan bij Olympique Lyon niet altijd rekenen op speelminuten, omdat Genesio op dit moment kiest voor Rafael als rechtsback. 'Ik heb met Kenny gesproken en alles is nu goed', citeert FC Update de oefenmeester. 'Het is niet de eerste keer dat we gesproken hebben, want ik spreek hem vaak. Ik moet de keuze maken tussen drie spelers. Ik kan me voorstellen dat de twee spelers die ik niet kies zich ongewenst voelen, maar deze concurrentie hoort bij voetbal op het hoogste niveau. Dat is normaal. Ik wil dat hij er staat zodra de ploeg hem nodig heeft.'

De voormalig verdediger van Ajax, die namens Oranje speelde tegen Frankrijk, liet onlangs weten niet blij te zijn met zijn reserverol in Lyon. 'Het is lastig momenteel. Ik voel me goed, maar word teleurgesteld. De reden? Die weet ik niet, dus daar kan ik niets over zeggen. Ik heb er ook geen uitleg over gehad, maar ik hoef het ook eigenlijk niet meer te weten. Ik laat het zien op de training, maar blijkbaar is het niet goed genoeg', zei Tete eerder.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
10Sneijder10
Ik heb een deja vu. Blij dat die opgerot is. Zelfoverschatting van heb ik jou daar.
0 0
MickS
Vul voor Genesio Bosz in en voor Rafael Veltman en ik krijg een déjà vu gevoel bij dit stukje tekst :)
1 0
Genant
Kenny had in seizoen Bosz veel meer gespeeld als Raiola hem niet naar uitgang aan het duwen was. Kenny moet zich afvragen of deze zaakwaarnemer wel goed voor hem is. Just Sayin.
1 0
Bensco
Had die domoor maar gebleven. Met hem en Mazraoui was die positie goed gevuld en had hij CL gespeeld.
1 -2
RusselWestbrook
Om vervolgens derde back te worden als Veltman fit is. Had wel prachtige interviews opgeleverd, dat wel.
1 0
Bky
Mazraoui had ook hem met gemak uit de basis gespeeld.
3 -1
DJPostma
Bull shit. Ik ben ook fan van Nous, maar eerlijk is eerlijk: verdedigend is Veltman beter en Tete al helemaal.
0 -1
RusselWestbrook
Laat verdedigen nou net het minst belangrijk zijn voor een back in het moderne voetbal. Helemaal als die back in een aanvallende ploeg speelt.
1 0
Bensco
Zou kunnen, had in ieder geval een interessante concurrentiestrijd opgeleverd. Ik ben wel te spreken over Mazraoui maar wat daarachter staat is allemaal ruk.
0 0