Advocaat aan de slag bij FC Utrecht

FinnDekker, 12-09-2018 om 18:25, 5994 views, FC Utrecht |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Dick Advocaat keert terug in de Eredivisie als trainer, namelijk als coach van FC Utrecht. De Hagenees is vastgelegd voor een seizoen. Zeljko Petrovic zal Advocaat assisteren in de Domstad.

Dit alles maakt de club zelf bekend op de eigen site. Utrecht zocht sinds het vertrek van Jean Paul de Jong, die na Erik ten Hag aan het roer kwam, naar een opvolger. De naam van Jaap Stam en Frank de Boer zoemden ook nog even rond.

Utrecht staat momenteel op de elfde positie op de ranglijst met vijf punten uit vier duels. Waarom De Jong precies is ontslagen is vooralsnog onduidelijk. Na de wedstrijd tegen Emmen van zondag treedt Advocaat in dienst.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
chrisjuhhh
https://www.youtube.com/watch?v=7SQ77KLeJpA

Nee Dick jou tactiek werkt niet meer .
0 0
Cello
Wie weet gaat het salaris van Dick, net zoals bij Sparta het geval was afgelopen seizoen, naar een goed doel. Dick hoeft het allang niet meer voor het geld te doen. Zou het iig zeer waarderen als hij dit weer op die manier zou doen.
0 0
Shardo
Laatste jaren the Master of Disaster, ouwe Dickie!!
0 0
Ajax#1900
Ik vind de reacties hier onder een beetje flauw. Als het hem om geld ging zou hij prima in de woestijn of china aan de slag kunnen gezien zn cv. Hij kan ook gewoon een passie voor het vak hebben waardoor hij er nu het nog kan mee verder wil gaan.
0 0
Bensco
Helemaal schitterend dat Petrovic hem gaat assisteren. Denk dat dit een goede stap voor Utrecht en het Nederlands voetbal is.
0 0
Ajax#1900
Ook een kleurrijk figuur idd. Ik vind het wel leuk.
0 0
Ajacied33
Ja dat vind ik ook. Advocaat kan ik wel hebben en Petrovic is helemaal een prachtige vent. Ooit naar zijn afscheidswedstrijd geweest in het nietige RKC stadion waar voormalige toppers als Suker ook meededen. Maar goed, dat terzijde. Leuk dat deze 2 heren weer bij een Bvo gaan werken
0 0
Red Devil
Hij blijft maar doorgaan met graaien.
0 -1
ajaxpat
zou leuk zijn als ie met Kutrecht ook degradeerd ;-)
6 -1
Redrum
Dick is nog steeds hongerig, naar centen.
2 -2
OKP-AFCA
Geef toe, zou jij het anders doen?

Geld willen we allemaal.
0 -1
MM1974
nou geld zat ,lekker genieten van je oude dag.
0 0
MM1974
Blijft Dick zijn zakken vullen
0 0