Kishna revalideert verder bij ADO Den Haag

Oud-Ajacied Ricardo Kishna zal dit seizoen opnieuw zijn wedstrijden afwerken bij ADO Den Haag. Althans, nadat de buitenspeler is hersteld van zijn zware knieblessure. Dat is wat onder meer FOX Sports meldt.

Kishna raakte in het tweede duel van vorig seizoen al geblesseerd. Tegen notabene Ajax ging het in Den Haag mis. De rappe vleugelaanvaller had al een verleden met zwaar blessureleed, maar kreeg dus opnieuw een klap te verwerken. Eerder werd al duidelijk dat Kishna graag wilde revalideren bij de middenmoter in Nederland.

Wel staat de geboren Hagenees nog tot de zomer van 2019 onder contract bij SS Lazio, dat de linkspoot in 2015 overnam van Ajax. In Amsterdam speelde Kishna 34 wedstrijden, waarin de 23-jarige zes keer wist te scoren.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MickS
ik snap daar echt geen klote van. Hij is door dat kutkunstgras weer geblesseerd geraakt aan zijn toch al zeer zwakke knieën, dus vind ik dit een rare beslissing van hem.
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Dan blijkt maar weer dat een voetballer zo goed is als zijn zwakste lichaamsdeel.
0 0
Ajax412
Geweldig talent met slechte knieën en misschien ook geen topmentaliteit. Vaak snap ik totaal niet waarom die populaire gastjes zo vroeg al vertrekken, maar met zijn blessure verleden kan ik dat volledig begrijpen. Spelers die fysiek gewoon goed in elkaar zitten en talent hebben, moeten dat natuurlijk nooit doen. Maar Kishna wist gewoon in zijn achterhoofd dat de clubs als Lazio klaar waren bij nóg zo'n zware blessure.
0 0
Sluk
Misschien is hem voorspelt dat hij met zijn knieën nooit lang topsport kan bedrijven. Dan is het maar goed dat hij vroeg een financiële klapper heeft kunnen maken, je bent tenslotte allemaal aan het werk voor je eigen bv.
0 0
ram
Echt zonde hoor...

Ik vond dit één van onze grootste talenten in jaren. Door velen, vind ik, onderschat. Hij had werkelijk alles! Fysiek, snel, behendig, technisch, goed schot. Een genot om naar te kijken. Ik vond hem, qua aanleg, een combi tussen Ronaldo, Zlatan en Van Persie; hij had sprankjes van allemaal.

Ontzettend jammer dat hij veel blessures heeft gehad en te vroeg vertrokken is.
2 -1
FlyingDutchMan
Mee eens! Bijj Kishna zit het talent in zijn lichaam, alleen zijn lichaam werkt nog niet mee..
0 0
Truth
Hoop voor die jongen dat hij snel weer fit is. Maar begrijp alleen niet waarom hij ervoor kiest om uitgerekend te gaan revalideren bij een kunstgras club, terwijl hij juist op (en vermoedelijk ook door) dat kunstgras die blessure opgelopen heeft
0 0
ambtenaar
Dat Lazio heeft echt een kat in de zak gekocht. Dat ze volgende keer nadenken als die Raiola op de stoep staat.
2 -1
ajaxrulesz
a good example of a cat in the sack.
0 0
Redrum
Wat gaat het toch fantastisch met al die spelers die Ajax vroegtijdig verlieten voor een avontuur in het buitenland. Ok, Kishna is dan een flinke pechvogl met zijn zware blessure, maar hij werd natuurlijk ook niet voor niets verhuurd aan Ado. Je zou zeggen, hoe veel voorbeelden moeten er nog volgen van verwoeste carrieres voordat spelers gaan inzien dat het verstandiger is bij Ajax te blijven? Hoever zal het nog gaan?
1 0
Radikaal
Kishna wist natuurlijk ook wel dat zijn knieen een probleem konden worden, dat waren ze al. Hij kon 1 keer een klapper maken en naar Italie - waarom niet. Dit is nou een van de weinige spelers die ik het echt niet kwalijk nam en neem.
7 0
rodnet
Mee eens. Blijft wel jammer dat zo'n fraaie voetballer zulke zwakke knieen heeft.
0 0
Michelinho
Dit dus.
0 0
DirkvanDam
ik denk dat het een keuze is. je weet dat je de top niet kan halen. je wordt geen superster. je ziet op de training dat andere stukken beter zijn. maar bij die clubs wordt je wel binnen een paar jaar multimiljonair... dat zou de enige logische verklaring zijn.
0 0