Van Bommel: 'Favoriet wordt niet altijd kampioen'

JesseTH, 10-08-2018 om 17:30, 5591 views, PSV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

PSV-trainer Mark van Bommel kan weinig met het feit dat velen Ajax als grootste titelfavoriet zien. De ex-international zag Ajax verrassende transfers afronden, maar dat bepaalt nog niet wie er met de prijzen vandoor gaat.

'Ik denk dat dat zo is op basis van een aantal aankopen. Het heeft met geld te maken', oordeelt de coach van PSV op de persconferentie. 'Zij halen spelers uit de Premier League, wat voor Nederlandse begrippen buitengewoon is.' Het maakt voor de oefenmeester naar eigen zeggen weinig uit bij welk team de druk ligt. 'Het is wel zo dat niet altijd de favoriet de kampioen wordt of de Champions League wint', sluit hij het onderwerp af.

De eerste ontmoeting tussen de twee titelconcurrenten vindt plaats op zondag 23 september. Die dag reist Ajax af naar Brabant voor de uitwedstrijd. Na de winterstop, op zondag 31 maart, speelt Ajax in de eigen Johan Cruijff ArenA tegen de Eindhovenaren.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
edalm
Zij kopen spelers, zegt de trainer van Pisvee. Wij kunnen dat niet, want de gemeente heeft niets meer
0 0
Barra
Zie er wel een goede trainer in, ben benieuwd hoe hij het elftal laat spelen en wat zijn spelopvatting wordt. Het zuigen en zeuren langs de kant is een tweede natuur voor hem en hij is weer eens een trainer waar je ouderwets een teringhekel aan kan hebben.
0 0
GinoAFCA
ben benieuwd hoeveel keer deze man naar de tribune wordt verwezen
0 0
KingDusan
Een rechthoek is niet altijd een vierkant. Mijn god Mark...
0 0
Labrador
Wat stond hij weer te roepen tijdens de JC schaal. Net zo irritant als dat hij als speler was
1 0
Radie125
Bommel Jankert
1 0
Maik
Maakt ze niet uit? Camilero's krijgen harde tepels als Ajax als favoriet worden genoemd. Lekker klagen over geld. Wij verkopen tenminste geen parkeervakjes voor miljoenen aan de gemeente.
2 0
chloorbestendig
Speelden we niet eerst uit en daarna thuis?
0 0
JesseTH
Yes, verkeerd genoteerd. Thanks!
0 0
Redrum
Nee daardoor is psv 24 keer kampioen geworden met hun laffe pisvoetbal
0 -1