'Alderweireld topprioriteit voor Man United'

BVeenstra, 27-07-2018 om 10:35, 7703 views, The Independent |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Manchester United hoopt nog altijd Toby Alderweireld over te nemen van Tottenham Hotspur, zo schrijft The Independent. De Belg wordt gezien als topprioriteit, al zijn er met Harry Maguire, Milan Škriniar en Yerry Mina ook nog enkele alternatieven.

Het Britse medium schrijft dat Tottenham Hotspur een moeilijke club is om mee te onderhandelen. De Londenaren willen best zaken doen, maar willen dan wel Anthony Martial in een ruildeal betrekken. Zo niet, ontvangt het graag zestig miljoen euro voor Alderweireld. Een hoog bedrag aangezien de Belg nog maar een contract heeft voor één jaar heeft bij The Spurs.

Manchester United vindt dat bedrag dan ook veel te hoog. Bovendien zou Alderweireld de wens hebben om te vertrekken. Overigens heeft Tottenham Hotspur de optie om het contract van de ex-Ajacied te verlengen, maar als het dat doet, activeert het een transferclausule van dertig miljoen euro.

Alderweireld speelde in het afgelopen seizoen amper wedstrijden voor Tottenham Hotspur. De Belg stond eerst lange tijd aan de kant met een blessure en toen hij eenmaal fit was, was zijn plekje ingenomen door voormalig Ajax-verdediger Davinson Sánchez.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Maxwell_5
Als dit daadwerkelijk gebeurt, zie ik Tottenham een dag later voor de Ligt op de stoep staan.
1 0
Ardoe
Nou, t gerucht is er nu dus ;)
0 0
gi0vanni
Prima toch. Vertonghen plus 60 miljoen en ze mogen hem hebben.
0 0
PuurGeluk
Dat zit er dik in. Maar ik sta met mn middelvinger op de stoep!
0 0
Aeter
60 miljoen vind ik wel meevallen, van Dijk werd ook 85 voor betaald.
1 0
EricAjax1
van dijk had een langdurig contract
0 0
M.Olsen
Lekker deal met die gelimiteerde transfersom bij verlengen haha
0 0
w86
Juist, dat is lekker onderhandelt door een zaakwaarnemer. Beter dan die dealtjes die Raiola altijd maakt bij clubs die veel te hoog gegrepen zijn voor een speler.
0 0
Ardoe
Jaja, bij het kopen voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten en bij het verkopen de hoofdprijs willen. Maar uiteindelijk pakken ze nooit een prijs en blijft het dus een handelshuis.
1 0
DHNC
Inderdaad. Hoe sympathiek ik ze ook wil vinden qua team en spel, je ontkomt gewoon niet aan de bittere nasmaak van hun transferspelletjes richting Ajax. All in all een onsympathieke club om die rede.
0 0
3*stars*3
Las dat United vol voor Maguire wilt gaan en 73wilt leggen.
Alderweireld is beter en heeft het langer op topniveau laten zien.
Koulibaly van Napoli, lijkt mij ook een topversterkingen voor United.
0 0
ajaxmachtig
Lekker in Londen blijven, Toby! Daar is een kans op een kampioenschap de komende jaren. En als je dat flikt met de Spurs, ben je de rest van je leven een grote held daar!
0 -1
AFCA-B93
Ik zie Spurs echt geen kampioen worden hoor. Zo lang Harry Kane het laat afweten tegen de grote clubs valt er daar niks te winnen denk ik. Naast City zie ik alleen Liverpool als de grote uitdager voor City. Zie Spurs 2e of 3e worden als Liverpool het toch laat afweten
1 0
FUBAR
Hoop van niet. Verschrikkelijke club dat Man Utd.
0 0