Sturm Graz mist ervaren Jantscher tegen Ajax

BVeenstra, 23-07-2018 om 14:00, 13586 views, Spox | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Sturm Graz moet het in de heenwedstrijd tegen Ajax in de tweede voorronde van de Champions League doen zonder de ervaren Jakob Jantscher (oud-NEC). Dit heeft de Oostenrijkse club maandag officieel laten weten, zo meldt Spox.

Jantscher, die omschreven wordt als de meest ervaren speler van Sturm Graz, heeft last van zijn onderbeen en miste daardoor ook al het bekerduel met Siegendorf. Deze wedstrijd werd overigens met 2-0 gewonnen.

Ook rechtsback Fabian Koch is nog een twijfelgeval. De 29-jarige verdediger, ook al een ervaren man dus, kampt met een spierblessure. Of hij meereist naar Amsterdam wordt maandagmiddag na de training besloten.

Van €20,00 voor nog maar €12,50! De laatste exemplaren van het originele WZAWZDB-shirt!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
hallo1
Als ze die al missen...
0 0
Kilum
Ik zit nu op Youtube Sturm Graz - Kapfenberger SV te kijken. Zelfs op snelheid 2 is het slaap verwekkend en traag.

Ze hebben 2 buitenspelers die op zich wel leuke dingen laten zien. Maar de tegenstander is vooral tragisch slecht. Dus dat zegt niet heel veel.
0 0
Santiago
Tja hen zullen ook niet bepaald bang zijn als ze onze oefenwedstrijden bekijken
0 0
DonAdam
Wisten jullie dat Siegendorf, waar Graz van het weekend met moeite met 2-0 van won, op het 4e niveau in Oostenrijk speelt? Tegen een ploeg, die hier hoofdklasser zou zijn, werden nauwelijks kansen gecreeert. is ook niet zo gek, want er loopt er niet een bij Graz die een meerwaarde zou hebben voor Eredivisieclubs uit het linkerrijtje.

En hier steken de zeurpieten elkaar de loef af hoe slecht het gesteld is met de kansen van Ajax. Hilarisch vind ik het!

Voordat je een weerwoord hebt, kijk alsjeblieft eerst deze wedstrijd van vorige week:

https://www.youtube.com/watch?v=AbN9XrD-Bss

Zet wel twee potten koffie klaar!
5 -1
Mikes
Zulj heb jij dan zeker niet bekeken. Gaat hoogstwaarschijnlijk na clash met ons, maar Fulham toe. PL lijkt mij toch wel niveau linkerrijtje eh.
0 0
Rentokill
Fulham speelt al jaren in de Championsship. Werd 6e. Jaar daarvoor 20e. Jaar daarvoor 17e... Zulj is de sterspeler die daarnaartoe kan. Paniekzaaien om niks.
0 0
Michelinho
Ik heb laatst een helft van de oefenpot tegen eersteklasser (dus 2e niveau) Kapfenberg gezien. Ook zo slaapverwekkend. Graz speelde veel de lange bal op de vrije man op de flanken en vervolgens gebeurde er niets mee. Balletje rondtikken, gaatje zoeken en zo, terwijl ze zeeën van ruimte kregen. De 1-0 kwam wel voort uit een heel mooie pegel van Hierländer die van grote afstand op de paal knalde en welke vervolgens makkelijk in de rebound ingetikt kon worden. Maar verder heel statisch en allerminst overtuigend in de duels tegen een wel erg zwakke tegenstander.
Ik wil het niet jinxen, maar als je dáárvan verliest...
0 0
433metdepuntnaarlinks
Mee eens, het enige puntje wat een val voor Ajax kan zijn is dat we 70% de bal hebben, niet scoren en dat er dan de bekende paniek komt. De paniek van: we moeten wat gaan forceren, wisselen, meer op doel schieten ... Wij moeten gewoon lekker voetballen en als we kansen creeren en goed spelen en het staat na een uur nog gelijk, dan wissel een een positie, breng je 1 of 2 verse krachten in en laat je het team en systeem staan.

Het moet gek lopen wil je niet scoren en als dat gebeurd, dan scoor je over een paar weken wel. 180 minuten tegen deze bende van ellende, je gaat sowieso scoren. Ik ben altijd bang voor die onnodige paniek altijd, de laatste 15 minuten van geforceerd spel die nauwelijks ooit wat opleveren.

Edit: ik zie dat je de link toegevoegd hebt, ik heb een deel gekeken afgelopen weekend, in de tuin ... Je moet wat als je je verveelt. Afschuwelijk niveau idd!
0 0
Michelinho
Nou, nog een puntje kan de arbitrage zijn (het blijft de CL) of een paniekmomentje achterin, zoals de toch ervaren Nico laatst totaal onnodig een pingel veroorzaakte tegen Anderlecht.
1 0
Jood074
was dat niet watford?
1 0
Jood074
was dat niet watford?
1 0
pizzapunt
Die speler kon nog geen potten breken bij NEC.
2 0
433metdepuntnaarlinks
Die er ook nog eens niet bij is en dus vervangen wordt door een speler die nog minder is dan een speler die geen potten kon breken bij NEC ...

Ik heb er alle vertrouwen in.
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Dit wordt een walk-over. We gaan zeker winnen. 3-0, minstens.

Zeggen we elk jaar.

(Ik denk er dit jaar niet anders over.)
9 -2
433metdepuntnaarlinks
Jij hoort niet op dit forum thuis?! Optimisme over je clubje, dat is hier hoogst ongebruikelijk!

Ik heb er ook alle vertrouwen in, die moeten we gewoon pakken. Zeker over twee wedstrijden!!!
4 -2
Redrum
Het gevoel heb ik altijd weer tegen dit soort tegenstanders. Ook altijd zijn we in het veld een stuk sterker zoals verwacht. Alleen het grote probleem: die balletjes gaan er niet in. Bij ons weten ze het netje wel altijd te vinden tijdens één of meerdere van de spaarzame kansen. Voetballend is Ajax logischerwijs altijd sterker dan dit soort ploegen, maar qua effectiviteit leggen ze het af. Ajax zal de kansen die ze krijgen een keer wel binnen moeten schieten en dan maak je het jezelf eindelijk eens makkelijk.
5 0
Mart42
Kan ik met een gerust hart de toto invullen????
1 0
OntlastendeMiddenvelder
Zet er gerust alles op in wat je hebt.
1 0