Napoli-president: 'Milik scoorde altijd'

TZwagerman, 21-07-2018 om 22:30, 17222 views, Sky Italia |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Napoli-president Aurelio De Laurentiis gelooft nog altijd in de kansen van Arek Milik bij Napoli. De kans is groot dat de voormalige goalgetter van Ajax dit seizoen wordt verhuurd, maar dat betekent volgens De Laurentiis niet dat Napoli geen vertrouwen meer in de Pool heeft.

Milik kwam in de zomer van 2016 voor een slordige 32 miljoen euro over van Ajax. Zijn start was hoopgevend, want de spits scoorde zowel in de competitie als in de Champions League aan de lopende band. Kort hierna werd Milik echter tot twee keer aan toe teruggeworpen door kruisbandblessures. Nu wil Napoli de spits elders speelminuten laten maken.

President Aurelio De Laurentiis vertrouwt erop dat Milik na deze verhuurperiode weer terug kan komen op zijn oude niveau en ziet in hem dan ook een belangrijke speler voor de toekomst: 'In de minimale speeltijd die hij dankzij zijn blessures kreeg, scoorde hij altijd. We hebben dan ook nog altijd veel vertrouwen in hem, maar willen hem op dit moment ook speeltijd bieden. Als dat niet hier kan, zullen we hem ergens onder gaan brengen. Ik weet zeker dat Arek hier vervolgens sterker van terugkomt', zo zei De Laurentiis tegen Sky Italia.

Een mogelijke bestemming op huurbasis zou weleens het Turkse Galatasaray kunnen zijn. Gala en Napoli bereikten weken geleden al een principeakkoord, maar tot een definitieve huurdeal kwam het vooralsnog niet.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DonAdam
Hij zou wat anders zeggen; hij daar per slot van rekening 32 miljoen voor betaalt. Ik weet dat hij hier razendpopulair is, dus dat ik het vast niet mag zeggen, maar dat we daar 32 miljoen voor hebben gekregen; ik geloof het nog steeds niet. Wat een vakmanschap van Overmars!

Dolberg is 3 klassen beter dan Milik. Geef Kasper wat tijd, hij is net terug van een langdurige blessure en heeft weer wat ritme nodig. En KJH is een prima backup voor hem.
0 0
robinozzi
Het duo Younes-Milik is eindelijk herenigd en nu wordt Milik verhuurd?? Het leek erop dat deze twee samen met Klaassen ons kampioen gingen maken, tot de wedstrijd vs de Graafschap kwam
1 0
VivaEspana
Kom op Marc, grijp je kans. Waar beter op niveau komen als bij zijn oude club.
Ik ben helaas nog niet onder de indruk van onze 2 spitsen.
3 -1
AlexIbarra
Ik schat een topfitte Milik idd hoger in dan onze twee spitsen.
Hij heeft alleen 1,5 jaar niet gevoetbald.

Een houterige spits die wedstrijdritme lijkt te missen hebben we al in Huntelaar.
We kunnen Arek niet 10 wedstrijden gunnen om lekker ritme op te doen want dan kan het seizoen alweer voorbij zijn, zoals we vorig jaar hebben gezien.
0 0
Schwalbino
Een onderstel met twee keer een kruisbandblessure en daarop het zware bovenlichaam van Arek. Intuitief voetballen is er niet meer bij. Jammer want hij was toch bezig zich goed te ontwikkelen ondanks zijn beperkingen. Hoop dat hij weer op niveau komt maar vrees het ergste.
0 0
mvdk
Nou...

-------Milik-----Dolberg-----
Tadic------Ziyech-------Neres
-----De Jong-----vd Beek-----
Tagliafico--Blind----De Ligt
--------------Onana------------
5 -3
Oliveira
Ik ben bang dat in deze formatie de rechter verdediging het zwaar gaat krijgen. De Ligt is te traag als vleugelverdediger, De Ligt is duidelijk een centraal verdediger en om van Beek of De Jong in die positie te zetten is ongeveer het zelfde als De Boer deed met compleet willekeurige spelers zetten op posities waar ze eigenlijk niet horen te staan. Ik zie het namelijk niet gebeuren.
0 0
mvdk
De rechter kant is nu ook al zwak en daarnaast heb ik in mijn opstelling 3 verdedigers, geen backs. De Jong en Vd Beek staan niet in de verdediging, maar in een rol zoals Marco van Basten Nederland liet spelen. In de CL is het riskant, maar in de eredivisie walsen we over iedereen heen.
0 0
Jensajax14
Pfff dit is een elftal hoor
2 -1
Bobbaasje
Van mij mag Milik ook komen. Zijn goals tegen Legia Warschau en PSV zeggen mij genoeg dat hij makelijk kan scoren in zowel de Eredivisie als de Europa League.

Met Napoli scoorde hij tegen onder anderen Dynamo Kiev in de Champions League.
4 0
Oliveira
Ik vind het vooralsnog een meesterlijke deal: 32 miljoen. Wel jammer voor Milik dat hij nu in een dip zit.
12 -1