Kluivert over terugkeer: 'Zal nog blijken'

JesseTH, 19-07-2018 om 17:40, 17964 views, NOS |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Justin Kluivert weet nog niet, kijkend naar het gevoel dat hij achterliet in Amsterdam, of het er in de toekomst inzit om terug te keren. Voorlopig staat de jongeling nog volop achter zijn keuze om zich bij AS Roma te voegen en wil hij het ongelijk van de critici bewijzen.

Mogelijk had de aanvaller zich, met spelers als Daley Blind en Dusan Tadic om hem heen, komend seizoen makkelijker kunnen ontwikkelen bij Ajax. 'Zo zien andere mensen het misschien, ikzelf niet', reageert Kluivert resoluut tegenover de NOS. 'Ik kijk natuurlijk naar mijn eigen carrière. Misschien was het heel anders gelopen als ik was gebleven. Misschien heel goed, misschien niet goed. Ik gun Ajax natuurlijk het beste.'

Over de gemaakte keuze spreekt Kluivert niet meer met zijn vader, die een overstap nog niet de beste optie vond. 'Het is een keuze die ik heb gemaakt. Natuurlijk moet je wel luisteren naar wat andere mensen zeggen, maar je moet vooral je eigen hart volgen. Dat heb ik gedaan en voor mij weet ik dat dit de beste keuze is. Ik zal honderd procent mijn best doen om te laten zien dat de mensen die dat niet dachten het goed fout hebben. Ik spreek terug met mijn voeten.'

Of er in de toekomst een mogelijke terugkeer bij Ajax inzit, vindt Kluivert nog lastig te zeggen. Voor nu heerst er in Amsterdam een vooral negatief sentiment rond hem, maar hij denkt dat dat ook zo weer kan veranderen. 'Dat zal nog blijken. Als het goed gaat ben je natuurlijk gewild. Als het hier ook goed gaat, dan zal iedereen weer positief praten.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Chesterson93
Jammer dat het nu overkomt alsof Kluivert aangaf dat het maar moest blijken. Interviewer Marghadi vroeg of hij niet bang was of hij ooit de kans zou krijgen om weer terug te keren naar Ajax na dit alles en daarop zei hij: “moet nog blijken”. Artikelen worden steeds grimmiger hier.
0 0
Pierre Heno
Ik wist dat het komkommertijd is maar dit is een gewoon kwamkwammertijd verhaaltje. Justin het ga je goed maar wij zijn hier al lang helemaal klaar met ventjes zoals jij.
0 0
Pierre Heno
Ik wist dat het komkommertijd is maar dit is een gewoon kwamkwammertijd verhaaltje. Justin het ga je goed maar wij zijn hier al lang helemaal klaar met ventjes zoals jij.
1 0
Maxwell_5
“Ik bla bla, maar ik bla. Ikke.. bla bla. Mijn en ik bla bla bla. Bla bla ik bla bla... “

Je hebt helemaal gelijk Justin!
1 0
PJK54
het scheelt Kluivert wil willen jou nooit meer terug
0 -1
HarryHarHar
Misselijk makend gewoon, en maar op het logo kloppen zielig ventje!.. kunnen we het kinderboekje kluivie nu eindelijk eens sluiten en ons gaan richten op de spelers die wel bij Ajax spelen!...............
1 0
vvz1917
Hij Praat Wel Graag Over Zich Zelf.....
2 0
Finidi en Nwanko
Ik heb een stukje op de radio gehoord, had je het nou over praten? Hij kan geen eens normaal Nederlands praten, lijkt straattaal. Komt niet erg volwassen over voor een jongen die te snel groot is geworden. Soms is het jammer dat iedereen maar kinderen op de wereld mag zetten.
0 0
Redrum
Hi-la-risch
1 0
MankeNelis
Lief hoor, hij mag in de kleedkamer komen en hij mag naast trainert Ancelotti zitten. Blijf maar lekker daar hoor egootje.
0 0
T.reckveugel
Nee hoor, positief zeker niet.
Wereldvreemd ventje, met dikke bankrekening, arme ziel
0 0
kaashaas
Justin ik denk dat als je terug komt dat via PEC is.
0 0
Jim Wonk
Ik heb al 22 uur geen Kluivert nieuws gezien, weet iemand of het wel goed met hem gaat? Zijn laatste Instagram is ook al 6 dagen oud, begin me beetje zorgen te maken :-(
0 0
robinozzi
Hou je bek eens Justin
0 0
Bocarra
De succes supporters zullen zich zeker achter jou scharen als er successen te vieren zijn. Maar de echte Ajax-supporters zullen jou blijvend herinneren als die egoïstische en narcistische logokusser.
5 0
EricAjax1
dacht eindelijk van dat domme gebrabbel af te zijn..
1 0
stefanwillem
Blijf maar lekker weg kleine arrogante bloedemmer. En hou die moeder van je ook maar bij je. Ik wens je alle tegenslag die er op sportief gebied bestaat.
4 0
Bonno1978
Hier zit alles in, lekker man!
1 0
GvanderK
Van mij part word hij de nieuwe Ronaldo, hij heeft een bepaalde grens bereikt bij de Supporters. Dit zelfingenomen spelertje heeft Ajax te kijk gezet en zeer respectloos behandeld. Hopelijk zien we deze 'logo kusser' nooit meer terug bij Ajax. Hij zou de naam van zijn vader eigenlijk niet eens meer mogen dragen.
0 0
Bonno1978
'Ik spreek terug met mijn voeten'. Lijkt me verstandig Justin, want wat er uit je bek komt is niet best. Je voeten laten spreken heb je bij ons tenslotte ook altijd gedaan. Ik kan me de hattrick in de Kuip nog herinneren. Oh nee, dat was thuis tegen degradant Roda.....
0 0
Joseph
We hebben daar nu Tadic of Ziyech staan, een enorme verbetering. Toch blijft het zonde, ik weer zeker dat als hij zich nog een half jaar bij Ajax zou ontwikkelen, je een goede 2e seizoenshelft met hem had kunnen spelen.
Nu op de bank/tribune bij Roma, ben heel benieuwd hoe duur die keuze wordt..
0 0
AFCA0492
achterbaks klotefiguur
0 0
3*stars*3
Misselijkmakend kutventje.
3 0
RobbertB
bah.
1 0
S_020
"Terugkeer" hahahahahaha..
1 0
Hagmag
Hij is nu eindelijk weg.
Beginnen we nu al weer over zijn terugkeer ???
Wat een waanzin.
Terugkeer is mogelijk naar de Arena, als hij een kaartje koopt online, zodat hij plaats kan nemen op de tribune. Deze respectloze koekwaus, mag het Ajax-shirt wat mij betreft nooit meer dragen.
1 0
GvanderK
Wat mij betreft is hij nooit meer welkom. Vandaag kust hij het logo van AS Roma, morgen kan het bij wijze van spreken zomaar die van Lazio.
1 0
AJAIXIXIXI
Als Lazio hem 5 euro meer had geboden zat hij nu daar, hoeft van mij nooit meer terug te komen.
0 0
Mike4wheelz
Eens, en overmorgen dat van Pisvee of Feyenoord...
0 0
Ajaxvooraltijd
Mag ook weleens gezegd worden dat Kluivert senior het hier totaal niet mee eens is en dat vanaf het begin af aan al aangaf maar zijn zoon niet publiekelijk wilde afvallen, wat hem siert als vader zijnde.
2 0
korem
Inderdaad hij spreekt met zijn voeten, hopelijk heeft die nieuwe erop laten zetten zodat as roma nooit meer van Juventus, napoli verliest zolang hij er speelt
0 0
Godenzoon24
Nooit meer pleuris jong.
0 0
Jaridebeste
Laat maar Justin.
0 0
MSwertz92
Zijn voeten spraken anders dat hij nog lang niet klaar was voor een stap alleen ze mond wel. Raar hoe het toch allemaal gaat in het hoofdje van een puber.
1 -1
w86
'Ik gun Ajax natuurlijk het beste.' Probeert hij nu al weer een wit voetje te halen? Terugkeren is voor echte Ajacieden zoals nu Blind en eerder bijvoorbeeld Heitinga. Jongens die hun liefde voor de club nooit hebben verborgen. Hoe Kluivert door de achterdeur is vertrokken, zegt genoeg over zijn liefde voor Ajax.
2 -1
Stroeve
Al wordt hij zo goed als Messi, dan nog niet.
3 -1
Spuit11
Haha! Alsof deze knaap wat te zeggen heeft over zijn eigen carriere met die pizzakoerier als makelaar.
1 -1
nightgoat
No time for losers
2 -1
MáximaZorreguieta
Ha. Van mij had je als held terug mogen keren nadat je geweldig had gespeeld bij Ajax. Nu ben je vertrokken als rotventje. Mag je wegblijven ook!
2 -1
OuweDibbes
De pestpleuris voor je Justin. Jij en je vader mogen de naam ajacied niet eens in de mond nemen. Ik volg mijn hart als Ajacied, en spreekt clubliefde. Kan die 2 wedstrijden waar jij met je voetjes spreekt nooit tegenop.
1 -3
4xEC1
En waarom mag zijn vader zich geen Ajacied noemen dan? Die is meer Ajacied dan jij ooit zal zijn, anders roep je zoiets niet. Kluivert senior, de man die Ajax de CL bezorgde met z'n goal, die pas 2 jaar na de CL winst wegging bij Ajax. Totaal anders dan Justin die nog niks laten zien heeft.
2 0
vak114
Flikker toch een eind op slappe zak.
Net zo'n wegloper als je ouweheer die bij Pisvee zijn roots verloochend heeft.
Asbakken familie.
2 -3
Tinus
Doe niet zo idioot. Wilde net als Siem en Andy het liefst naar Ajax. Maar alleen psv gaf ze een kans op dat moment. Blijven alle drie echte ajacieden.
0 0
aka
Idd
0 0
Ajacied33
Beetje respect voor Kluivert senior man
3 -1
Stone020island
Je mag terugkeren als doelpaal
2 -1
Rsv
Asjeblieft niet hoor
1 -1
Ajax412
Hij mag dit mooie shirt niet eens meer op vakantie aantrekken, laat staan in een volle Arena. Zijn afscheid zal wel pijnlijk worden denk ik. Maarja, hij is toch te dom om dat allemaal te beseffen.
4 -1
Aeter
Jij denkt dat hij een afscheid krijgt?
0 0
MickS
ik verwacht eerlijk gezegd niet dat er een afscheid komt. Net zo min als van Younes.
1 -1
SkilledAtSoccer
Ik wil hem nooit meer in een Ajax shirt zien
9 -1
Redlum
Kluivert is voor prima bedrag vertrokken. Tuurlijk had ik liever meer van hem gezien in Ajax 1, maar is voor de club geen slechte transfer. Hoop dat hij gaat excelleren bij Roma en we mogen genieten van mooie goals in het Nederlands elftal
3 -4
gi0vanni
Ik verwacht dat hij gaat excelleren tegen de laagvliegers daar. Maar dat als ze door hebben dat hij alleen naar binnen komt er genoeg potjes komen waarin hij helemaal niets laat zien. Lekker op het bankje met elke week een zak geld erbij.
0 0
Bky
Haha wtf.

Rot een eind op, wat een kneus. Ga lekker naar PSV, die nemen al die afdankertjes wel weer in dienst zoals Malen.
6 -1
amthree
Ik hoef deze mafkees nooit meer in een ajax shirt te zien.
2 -1
Pingpong
nooit meer in Ajax shirt. Wat overschat deze man zichzelf. Zeg gewoon ik probeer het en als het niet lukt heb ik de miljoentjes op de bank staan.
2 -1
SjaakWolfs
Man? Hij is nog een kind.
0 0
EricAjax1
Zal ook nooit volwassen wordeb
0 0
Robeerke
Alsof een terugkeer geaccepteerd wordt
2 -1
Robinjo1988
Dat zal hij straks wel willen na een seizoen op het bankie. Geen aandacht meer geven aan dit joch.
2 -1
Van Reenen
Blijf a.u.b.weg. Misschien kan hij nog wat wedstrijden spelen en coke pakken in Suriname. Maar terugkomen mag, als ballenjongen.
Houdt toch op met zulke uitspraken en nog 12 jaar te gaan.
0 -1
EersteAanname
haha jezus, ik dacht dat we eindelijk van zijn praatjes af waren.
5 -1
ARUCAMBA
als hij terugkomt verliezen we tenminste nooit meer van feijenoord
1 -2
Toon meer reacties