Sterspeler Zulj blijft voorlopig bij Sturm Graz

BVeenstra, 19-07-2018 om 11:55, 7835 views, Kleine Zeitung | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Sturm Graz-middenvelder Peter Zulj kan deze zomer een mooie transfer maken, maar de sterspeler van de Oostenrijkers zal in ieder geval niet voor de dubbele ontmoeting met Ajax vertrekken. Dat vertelt sportdirecteur Günter Kreissl in de Kleine Zeitung.

'We hebben er geen interesse in om hem zo vlak voor de Europese wedstrijden te laten gaan', zegt Kreissl over Sturm Graz' beste speler van het afgelopen seizoen. 'We hebben geen financiële injectie nodig op dit moment. We willen ons in een mooie sportieve positie nestelen. Ik denk dat het erg onwaarschijnlijk is dat Zulj ons verlaat voordat de Europese kwalificatiewedstrijden gespeeld zijn.'

Zulj zelf kijkt vooral uit naar de wedstrijden met Ajax. 'Ik heb altijd benadrukt dat Sturm Graz een grote club is en dat deze wedstrijden enorm groots zijn. Ik zal spelen tegen Ajax, als de coach me opstelt tenminste', grapt hij.

Ajax en Sturm Graz treffen elkaar aankomende woensdag in de Johan Cruijff ArenA. De return wordt een week later in Oostenrijk gespeeld. Voordat het zover is, speelt Ajax woensdag eerst nog twee oefenduels met respectievelijk Wolverhampton Wanderers en Walsall FC.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DonAdam
Dat Zulj altijd zien...
5 -1
Sunstridr
Van wat ik kan vinden over Zulj is dat hij in het midden, qua voetballende talent, van Klaassen en Van de Beek is, en in fysieke ontwikkeling is hij verder, sterker en een hele klein beetje sneller, dan Klaassen.

Zo Zulj, Maresic en misschien Lema en Emeka Eze zijn Sturm Graz' sterkhouders.
0 0
Rujar
Oké nu gaan we zeker verliezen
0 -1
OKP-AFCA
Niemand met de geforceerde en plichtmatige “Wie?” reactie?
0 0
mickey2602
Wie?
0 -1
Johnvanessen
Sterspeler Ziyech blijft voorlopig bij Ajax.

We moeten lekker uitgaan van onze eigen krachten. Tuurlijk moeten we niet gaan onderschatten. Maar dit tweeluik winnen en je bent zeker van europees voetbal tot aan de winter. Dat is wat dit elftal 107% nodig heeft!
2 0
koenos1
Precies en laten onze middenvelders nou net 3 klassen beter zijn dan deze gozer
0 0
Afcatobias
Dat is niet waar, hierna nog een ronde door voordat we überhaupt europa league hebben. edit: is wel waar heb het even opgezocht. Mijn excuses!
0 -1
Saanchez
Incorrect, Sturm Graz verslaan over twee wedstrijden en we zijn verzekerd van op zijn minst Europa League voetbal (groepsfase).
2 0
Afcatobias
Je hebt helemaal gelijk! zoals al eerder vermeld mijn excuses.
1 0
Dennis1964
Maar dat wordt nog een hele kluif. Niet omdat zij beter zijn maar wel fitter. Dus zou het een topprestaties zijn als we het redden. Ik lees te vaak dat het een makkie wordt en daar wordt ik een beetje nerveus van.
1 -1
Michelinho
Jij weet hoe fit zij zijn?
0 -1
Afcatobias
Ik denk niet dat het een makkie word. Uiteraard is onze selectie beter en moeten we gewoon door maar sturm graz gaat er wel 110% voor denk ik en vinden het niet erg op met zen alle te verdedigen en een counter goal proberen te scoren.
0 0
Saanchez
No prob!
0 0
Redrum
Nooit van gehoord.
0 -2
gi0vanni
Dan zulj wat beter op hem moeten letten.
6 0
***1900***
Beetje flauw maar toch scherp :p
0 0