Open kanaal FOX gaat meer voetbal uitzenden

BVeenstra, 18-07-2018 om 10:30, 12551 views, NU.nl |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

FOX gaat in het komende seizoen de wedstrijden van de Keuken Kampioen Divisie en de Toto KNVB Beker uitzenden. De wedstrijden zijn daardoor niet alleen te zien op het betaalkanaal, maar ook op het open kanaal, zo meldt onder meer NU.nl.

Op het open kanaal van FOX waren tot dusver voornamelijk series als The Walking Dead en Deep State te zien. In het afgelopen seizoen mocht Veronica de samenvattingen van de toen zo geheten Jupiler League uitzenden. Daarnaast waren de halve finales en de finale van de Toto KNVB Beker eveneens bij Veronica te zien. In het komende seizoen zijn die rechten exclusief voorbehouden aan FOX en betaalkanaal FOX Sports.

Veronica zal wel de Champions League blijven uitzenden en bovendien is het een praatprogramma rijker. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp komen over van RTL. Zij gaan het programma Veronica Inside verzorgen. De wedstrijden van de Europa League zijn te zien bij RTL en FOX Sports. Het programma Voetbal Inside gaat door, maar dan in een andere bezetting.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ruff Rhythim
Leuk voor Twente...
0 0
Johnvanessen
Voetbal inside gaat door?

Gedoemd te mislukken! Dan heb je veronica inside, studio voetbal, de tafel van Kees & voetbal inside. En ook nog andere praatprogramma's van FOX..
2 0
Dwergje48
En Peptalk én Rondo op Ziggo Sport.
0 0
Mikes
Waarbij natafelen, de enige is, mits ze de juiste journalisten neerzetten kwalitatief goed is. De anderen die goed zijn, zijn te zien op Youtube of andere kanalen.
0 0
RedFeather
Natafelen kijk ik ook het liefst, al zouden ze wat meer kunnen kiezen voor journalisten 'nieuwe stijl'.
Niveau is echt bedroevend waar het op analyse aankomt natuurlijk. Rondo en Studio Voetbal ontlopen elkaar inhoudelijk weinig. Ex voetballers op leeftijd die de een na de andere open deur intrappen.
Eretribune en voetbal op vrijdag bespreken direct wedstrijden dus dat heeft dan ook nog wel wat.
Maar ik kijk liever naar Voetbal Inside, dan weet je van te voren dat het niet over voetbal gaat.
Tafel van Kees beschouwt de dag op een langzaam tempo voor. FC Afkicken laat ander geluid horen, maar dat kijkt moeilijk weg. Sportforum van NOS/EO is meestal wat inhoudelijker.
0 0
433metdepuntnaarlinks
Hahaha mee eens, ben ook zeer benieuwd wie ze er neer gaan zetten!
0 0
Luie
gaat RTL verder met Voetbal inside? haha, dat wordt niks meer natuurlijk.
2 0
3*stars*3
Holmaatje van Derksen zal het dan wel presenteren.
Nijhuis droomde altijd van een eigen show.
0 0
Dolberg25
Daar gaat natuurlijk niemand naar kijken. Het schijnt dat Humberto daar onder andere gaat zitten. Nou, als je kan kiezen of je kijkt naar mensen met humor en verstand van voetbal of naar een talkshow presentator.
0 0
Adamoost
Eerder, mensen zonder verstand maar humor (Derksen) , serieus(dtvk) en een voetbaltalkshow.(RTL)
0 0
Lars93
Als je het dan straks hebt over VI, waarover gaat het dan? Voetbal International, Voetbal Inside of toch Veronica Inside?
5 0
DavidFerr
Dat was het toch al niet ;-)
1 0