Malen: 'Kan mij niet met Kluivert vergelijken'

ArthurV, 17-07-2018 om 16:45, 8353 views, Voetbal International | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Donyell Malen koos er drie jaar geleden voor om als jeugdspeler Ajax te verlaten voor het Engelse Arsenal. De talentvolle spits keerde twee jaar later echter terug naar Nederland, om voor PSV te gaan voetballen. Spijt van zijn beslissing om van Arsenal naar de club uit Eindhoven te verkassen heeft Malen absoluut niet.

'Bij Jong PSV heb ik afgelopen seizoen de volgende stap kunnen zetten in mijn ontwikkeling', vertelt Malen in gesprek met Voetbal International. 'Ik heb dertien keer gescoord, aardig wat, maar niet genoeg. Dat hadden makkelijk twintig goals kunnen zijn. Ik heb echt een paar keer voor open doel gemist.'

Malen is niet de enige die er als tiener voor koos om Ajax te verlaten. Justin Kluivert liet Amsterdam deze zomer namelijk ook achter zich voor een avontuur bij AS Roma. Malen is van mening dat hij en zijn goede vriend moeilijk te vergelijken zijn als voetballer. 'Ik was daar spits en hij al echt een buitenspeler. Nu maakt het mij niet zoveel meer uit. Ik kan links- en rechtsbuiten spelen, maar ook vanuit het midden aanvallen. Daar waar ik de meeste kans heb om te spelen, daar wil ik nu spelen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jaridebeste
Nou wat bepaalde trekjes betreft, kunnen we jullie juist wel vergelijken.
0 0
Johnvanessen
Nee klopt. Voor Kluivert ontvingen wij 17 miljoen!
0 0
jaribombari
Deze jongen gaat swingen dit seizoen. Geloof me. Ik zie hem graag terug naar Ajax komen. Wij missen zo'n type. Snelheid, actie, durf, power. Komen wij aan zetten met Johnsen, Cerny en Nunnely.
1 -3
Joseph
Wij komen aan met Tadic en Neres.. Ik moet het nog zien met die jongen, jong PSV stelt niks voor en gaat volgend jou nu swingen? Hoogstens in de kroeg met zijn niet serieus genomen loopbaan..
6 0
Cello
Zelfde generatie als Kluivert. Malen bij JongPSV nu (misschien PSV1 komend seizoen) en Kluivert, die wel langer bij Ajax bleef nu bij AS Roma.
Ik weet wel het zegt nog niks, maar het zou idd net zo kunnen aflopen als bijvoorbeeld Ouasim Bouy....destijds eigenlijk hoger aangeslagen als voetballer dan Davy Klaassen, maar na Juventus, Brescia, HSV, Panathinaikos, PEC, Palermo, PEC, Leeds tot voor kort spelend bij Cultural Leonesa.

Cultural Leonesa?. Die club degradeerde afgelopen seizoen naar de Segunda División B, het derde niveau in Spanje.

En dit alles begon met de uitleg van Mino Raiola, dat Ouasim zo een geweldig talent was en hem een grote voetbaltoekomst toedichtte. Maar zo zei hij, dat het vooral nu zaak was om veel geld te pakken, want zo zei hij, het kan morgen wel over zijn doordat ene trainer het niet in je ziet zitten òf erger, dat je een zware blessure oploopt en je carriere over is.

Maar goed....wat is er nu van je carriere over als je tot eind vorig seizoen speelde bij Cultural Leonesa?. Zou Ouasim bij al die clubs al meervoudig miljonair geworden zijn?. Financieel onafhankelijk?.
Sportief gezien is de voorspelling van Mino Raiola al niet uitgekomen.....
2 0
geendagsvlieg
Ouasim Bouy heeft een jaar na zijn vertrek bij Ajax die zware blessure gekregen, 12 maanden eruit met gescheurde kruisbanden.
0 0
Robinjo1988
Qua IQ vergelijkbaar lijkt me.
9 0
stefanwillem
Allebei het verstand van een strandbal dus wel degelijk vergelijkbaar.
8 0
Rujar
Wat een droplul. Nog een jaar of twee en dan tekent hij voor de graafschap
1 -1
korem
Hahaha dat is nog het ergste van dit soort jongens ze vinden het gewoon totaal niet erg !! Ze mislukken en nu zoveel jaar later staan ze bij een concurrent in het tweede elftal te voetballen en spijt nee hoor !!! Tja wat moet je met dit sport jongens en helaas worden het er steeds meer !
5 -1
ambtenaar
Dit zijn de ergste.
2 -1
WantAmsterdam
Misschien ooit weer samen? Goed mogelijk dat PSV ooit een poging op kluivert zou doen, we kennen hun toch niet anders...
1 0
Bensco
Kluivert na overstap richting PSV

“PSV zit in mijn hart, heb altijd van PSV gehouden.
2 0
WantAmsterdam
“Zolang ik er ben zal PSV nooit van Ajax verliezen!!”
0 0
3*stars*3
Enge club maar deze enge geldwolfjes, kennen sowieso geen eergevoel.
Niet toevallig ook beide Mino klantjes.
2 0
WantAmsterdam
Inderdaad, dat was even vergeten
1 0
DirkvanDam
mag hij daar ook in het tweede voetballen haha
1 0