Babel ziet af van transfer naar Flamengo

SJvanveen, 12-07-2018 om 22:29, 11142 views, Voetbal International | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ryan Babel vertrekt niet naar Brazilië. Flamengo wilde de ex-Ajacied inlijven en Besiktas bereikte zelfs een akkoord, maar de aanvaller wil zelf niet vertrekken uit Turkije.

Dit alles meldt Voetbal International. Zeven miljoen euro wilde Flamengo op tafel leggen voor Babel, maar samen met het management heeft de international besloten niet weg te gaan uit Istanbul. Hij heeft het bij Besiktas naar zijn zin en het Nederlands elftal is meer in beeld als de 31-jarige speler in Europa voetbalt.

Door zijn dienstverband bij Besiktas maakte Babel zijn rentree bij Oranje en momenteel is hij niet weg te denken uit de selectie. Eerder kwam Babel twee periodes in actie voor Ajax. Ook speelde hij voor onder meer Liverpool en Hoffenheim. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Bring it home Ryan.
0 0
Oliveira
Voor elke euro die we aan Labyad hebben besteed hadden we ook inderdaad Babel kunnen halen. De enige reden waarom Labyad is gehaald is omdat Ten Hag dat wou en niet omdat Labyad nou zo'n goede speler is. 100x liever Babel dan Labyad. Ik weet niet wie er scout in de West Europese regio maar die moet echt worden vervangen.
0 0
mistermiyagi
Als Ziyech vertrekt Babel op gaan halen als linksbuiten.

Labyad komt tekort, leuke supersub..
1 0
jackwolf
Ik roep al jaren : Babel halen! In de spits of linksbuiten. Hij wordt nog steeds beter. Zeer ervaren. Zijn vorige periode hier was hij ook van grote waarde.
3 -1
ajaxxcied4life
Op links hebben we Labyad, Tadic, Bandé, in het centrum Dolberg, Huntelaar, Sierhuis, op rechts Neres, Lang, Cerny, Johnson,

Ik kan me lastig voorstellen dat deze jongen naar Ajax komt, tenzij er mutaties ophanden zijn.
2 0
w86
Ja dat zijn veel aanvallers. Maar Babel schat ik toch wel hoger in dan Labyad. Dus tenzij Tadic voor de linksbuiten gehaald is, zou Babel er prima bij kunnen.
1 -2
Ajax27
Tja maar je hebt nu eenmaal als club voor Labyad gekozen. Dus ja om nu Babel er ff bij te halen, zou niet echt getuigen van echt goed beleid. Laten we Labyad nu eerst maar eens beoordelen wanneer de competitie start en dan een oordeel vellen.
0 0
RedFeather
Was het niet zo dat hij best wilde blijven na zijn 'tweede periode'?
2 0
Spuit11
Slimme keus van Babel.
2 0
Ajaxbrl
Kom ook naar huis Ryan!
2 -1
de-Ajacied
Meteen halen
2 -1
Ozymandias
Babel zou een optie kunnen zijn mits Ziyech wordt verkocht. Met Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Vd Beek, Tadic, De Jong; Neres, Dolberg en Babel zou Ajax dan (relatief aan de 21ste eeuw) een bijna absurd goed basiselftal hebben. Met Babel op linksbuiten zou er ook veel druk van de shouders van Dolberg af worden gehaald aangezien Babel is uitgegroeid tot een veelscorende buitenspeler.
5 -3
talent020
7 miljoen? Overmars had het toch over buitenkansjes? dit noem ik er 1, Bande, en Johnsen zijn te grillig en Labyad zie ik liever vanaf het middenveld komen
4 -2
3*stars*3
Contract loopt volgend jaar af.
Zou mooi zijn als hij volgend jaar transfervrij naar huis komt.
2 0
Ajax#1900
Samen met Jantje, contract loopt ook of volgend jaar
1 0
3*stars*3
Dacht dat Jan nog 2-jarig contract had
Zou echt geweldig zijn als die 2 komen en transfervrij is dubbel mooi.
0 0
Starkoo
Babel is meer dan welkom!
4 -1
Gonzo
Ok doe maar erbij.
0 -3
CruyffFootball
Ja kan er nog wel bij naast Labyad, Bande en Tadic voor de linkerkant.
2 -3
Starring
Tadic is gehaald voor het middenveld. Die andere twee spelers moeten imo überhaupt bewijzen het shirt te mogen dragen.

Ergo: Babel, kind aan huis, is altijd welkom.
0 0
Bky
Eén plus één dit voor Ajax.
5 -2
arigold
Pfoe, als we Babel er ook nog bij zouden krijgen naast Blind, wát een elftal kun je dan samenstellen, ik zou het proberen Marc
2 -1
BennJii020
Dacht ik ook
2 0
BennJii020
Dacht ik ook
2 -1