'Overtuigd dat Kluivert belangrijke speler wordt'

BVeenstra, 12-07-2018 om 10:30, 9594 views, AS Roma TV | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

AS Roma-middenvelder Kevin Strootman is erg blij met de komst van Justin Kluivert. Laatstgenoemde maakte onlangs de overstap van Ajax naar de Italiaanse topclub en zal in Rome alle hulp krijgen van zijn landgenoot.

In totaal wist AS Roma al tien nieuwe spelers aan te trekken. 'De nieuwe jongens moeten geholpen worden, want sommigen kunnen geen Italiaans en hebben dus moeite de coach te begrijpen. Ik zal ook Kluivert helpen bij het uitleggen van Italiaanse begrippen', vertelt Strootman, waarna hij de ex-Ajacied looft. 'Kluivert heeft grote kwaliteiten. Ik ben ervan overtuigd dat hij hier een belangrijke speler wordt', aldus Strootman in gesprek met AS Roma TV, geciteerd door Gianluca Di Marzio.

Kluivert debuteerde in januari 2017 in het eerste elftal van Ajax en speelde in totaal 56 officiële wedstrijden voor de Amsterdamse club. In die tijd maakte Kluivert dertien doelpunten voor Ajax. Na anderhalf jaar in het eerste elftal van Ajax te hebben gespeeld, besloot Kluivert naar AS Roma te verkassen. De Italianen betalen naar verluidt ruim zeventien miljoen euro voor de buitenspeler, al kan dat bedrag middels bonussen en een doorverkooppercentage nog oplopen tot ruim 22 miljoen euro.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
grannig mokum1
Kluivert? Zelf hier bij ajax en tegen PSV of az kan die geen potten breken, maar wel in Roma? Dit wordt de kishna
0 0
Cello
Ik denk dat velen zich verkijken als ze denken dat ie het gaat maken in de Serie A. Vergeet niet dat juist in de Serie A de verdedigers kiezel hard zijn en dat Justin niet de grootste/zwaarste is....en soms straks zelfs in vergelijking met zijn directe tegenstander 'een mug'.
Sommigen noemen ze 'slagers'.... ook wel 'moordenaars'.
Hopelijk kan ie alles heel houden en weet ie een 'doodschop' te voorkomen/ontwijken.

Had beter kunnen blijven en met veel speeltijd (wat ook vraag zal zijn in Rome) en ook met het lichamelijk/fysiek sterker worden over een jaar of 2 a 3 de overstap maken.

Ik houd me hart vast en hoop dat ik het verkeerd heb.
0 0
JC-Forever
Ik vind eigenlijk alleen die laatste zin leuk ... ruim 17 miljoen euro...kan oplopen tot 22 miljoen euro.
De pannenkoeken :-)
0 0
Redrum
Belangrijke speler? Misschien bij de nieuwe FIFA 19 ja.
0 0
geDaante
Hij heeft de kwaliteiten één van de beste buitenspelers van de wereld te worden, de vraag is of hij het mentaal gaat trekken. Ik hoop het heel erg.
0 0
Ajax_026
dat zeiden we ook over Viktor Fischer.....
0 0
geDaante
Die heb ik inderdaad ook overschat, maar vooral in de jeugd, in het eerste viel hij al snel door de mand, al krabbelt hij nu wat op.

Maar Kluivert kan je niet met hem vergelijken. Kluivert is zó behendig en beweeglijk, technisch, snel (ook op de eerste meters, combineert makkelijk en daarbij ook nog best creatief en onvoorspelbaar, met een goed schot.
0 0
gi0vanni
Hij was onvoorspelbaar maar op het eind ging hij iets te vaak naar binnen.
0 0
FSideMaluku
Met zijn mentaliteit wordt in Italië snel afgerekend. Daar hebben ze het niet zo op omhooggevallen types, helemaal niet als ze nauwelijks iets gepresteerd hebben.
0 0
Labrador
En ik ben er van overtuigd dat hij als eerste de voetjes van Ronaldo probeert te kussen om zo zijn shirt te bemachtigen aan het einde van de wedstrijd.
0 0
jaripettersson
Alleen Niemand hoeft Kluivertjes shirtje. Wat moeten ze met kindermaat 146. Te klein voor de hond en te groot voor de cavia.
2 0
chrisjuhhh
We gaan het zien eind van het seizoen niet nu .
0 0
Rinban
Wie?
0 0
jaripettersson
Strootman.
0 0
gi0vanni
Ik weet niet of hij een grote speler kan worden. Moet hij nog flink doorgroeien wat waarschijnlijk niet meer gebeurd op zijn leeftijd en naar de sportschool.
0 0