Sturm Graz heeft met Hosiner nieuwe spits

BVeenstra, 12-07-2018 om 07:20, 6071 views, Sturm Graz | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Sturm Graz heeft met Philipp Hosiner een nieuwe spits in huis gehaald. De 29-jarige aanvalsleider is de opvolger van Deni Alar, die de overstap maakte naar Rapid Wien. Hosiner zette woensdag zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2021 aan Sturm Graz verbindt.

Hosiner is afkomstig van Union Berlin, dat op dit moment uitkomt in 2. Bundesliga. Voor zijn vertrek uit Oostenrijk was Hosiner flink op dreef. In drie seizoenen scoorde hij 56 doelpunten, waar hij 102 duels voor nodig had. Daarna vertrok hij naar Stade Rennes, werd hij verhuurd aan FC Köln en speelde hij sinds 2016 voor Union Berlin. Bij die clubs stokte zijn doelpuntenproductie.

Desondanks is men bij Sturm Graz erg blij met de komst van de spits. 'Philipp heeft in het verleden geweldige prestaties geleverd in de Oostenrijkse competitie. Zijn komst is goed voor de hele club', vertelt technisch directeur Günter Kreissl. Trainer Heiko Vogel denkt vooral aan de kraker tegen Ajax binnenkort. 'We moeten hem zo snel mogelijk in het team integreren.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Santiago
Was Ajax niet geinteresseerd in deze jongen een paar jaar geleden. Was topscorer toen volgens mij
0 0
Kilum
Bij welke club heeft hij dan in Oostenrijk gevoetbald? Dat staat niet in de tekst. Maar er wordt wel gemeld dat hij het daar eerder goed deed.

Edit: Austia Wien.
1 0
Mikey Stormram
Ik krijg het nu toch welbenauwd hoor, pfffff. Phillipe Hosiner, de nachtmerrie van elke verdediger
0 -4
OKP-AFCA
Lekker gepast, voor je het weet schiet hij of zijn nieuwe club Ajax weer uit Europa voordat het goed en wel begonnen is.
0 0
Mark03
De laatste keer dat ik zo laagdunkend over een speler deed was toen FC Utrecht Hans Somers erin bracht tijdens het duel om de Johan Cruijff schaal 2004. Die schoot er nog even twee in waardoor we met 2-4 verloren.

Toen heb ik het snel afgeleerd.
1 0
trodat4030
Voor jou waarschijnlijk wel Mike, maar Matthijs heeft bij unser freunde von Adidas een speciaal broekje laten maken met extra grote zakken, zodat ál die spitsjes confortabel in z'n broekzakkie passen..
2 0