'Cillessen spreekt maandag met clubleiding'

BVeenstra, 09-07-2018 om 15:40, 13845 views, Sport | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Voormalig Ajax-keeper Jasper Cillessen voert maandag een gesprek met de clubleiding van FC Barcelona over zijn toekomst. De goalie is tweede keeper bij de Catalanen en aast op meer speeltijd. Zolang Marc-André Ter Stegen echter bij FC Barcelona blijft, is de kans op meer speeltijd wellicht klein.

Sport schrijft dat er op dit moment geen enkele club concreet is voor Cillessen, maar desondanks gaan beide partijen met elkaar in gesprek over een mogelijk vertrek in deze transferwindow. Er wordt geschreven dat Cillessen kan terugkijken op goede prestaties, maar dat hij hoe dan ook Ter Stegen voor zich zal blijven houden.

Men kan wel begrijpen dat de keeper uit Groesbeek meer minuten wil maken en als daar een vertrek voor nodig is, heeft men daar dan ook alle begrip voor. Daarvoor zal dan wel een bedrag van zo'n dertig miljoen euro betaald moeten worden.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rinban
Hij zat toch al bij Liverpool of klopt dit niet dan?https://www.ajaxshowtime.com/article/voetbalnieuws/113690/liverpool-rondt-cillessen-deal-af
3 0
Kilum
Misschien kan Liverpool hem huren in plaats van kopen. Dat bespaart een hoop geld en als hij tegenvalt stuur je hem lekker terug naar de bank van Barca, Als hij echt heel goed is leg je de afkoopsom op tafel en laat je Jasper tekenen voor 4 jaar.
3 0