'Liverpool rondt Cillessen-deal af'

ThijsZwagerman, 30-06-2018 om 20:45, 33276 views, Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Volgens het Spaanse Sport is FC Barcelona tot een akkoord gekomen met Liverpool wat betreft de transfer van Jasper Cillessen. De voormalig doelman van Ajax kan volgens het Spaanse medium spoedig tekenen bij de verliezend Champions League-finalist.

Met de transfer van de voormalig Ajacied is naar verluidt een kleine 30 miljoen euro gemoeid. Een belangrijke voorwaarde voor Barcelona was dat het geld in één keer wordt overgemaakt. Liverpool kan aan deze voorwaarde voldoen. Aanvankelijk hield Barca vast aan de contractueel vastgelegde clausule van 60 miljoen euro, maar hier blijken de Catalanen schijnbaar vanaf gestapt.

Cillessen zelf was al langer persoonlijk rond met de Engelsen, waardoor niets een transfer nog in de weg lijkt te staan. Barcelona begint aankomende maandag aan de seizoensvoorbereiding, maar de kans is groot dat Cillessen hier al niet meer bij is. De 29-jarige doelman zal bij Liverpool de eerste doelman worden. Liverpool zocht een nieuwe eerste keeper, aangezien Loris Karius al langere tijd niet aan de verwachtingen voldeed.

Het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babayaka
Dit is wat Ajax ook moet gaan eisen, als die clubs spelers willen kopen in 1 keer aftikken die handel.
0 0
Ajax27
Prachtige stap voor m. Spectaculaire competitie waar ie volop in de picture staat en weer wekelijks kan spelen. Het is je gegund Jasper. Hopelijk kun je net als vd Sar nog makkelijk 10 jaar mee.
0 0
AJAXTHELEGEND
Mooie club voor Cillessen ,en een logische keuze van Liverpool .
0 0
Oliveira
Ik denk dat dit een goede stap is voor Cillessen. Hij moet gewoon elke week spelen. Hij is zonder twijfel de beste Nederlandse keeper en zou het niveau van de Premier League aan moeten kunnen. Ik ben benieuwd naar aankomend seizoen.
0 0
MickS
Heel erg mooi nieuws! Gun het hem van harte om te schitteren als 1e doelman. Hij is zo enorm gegroeid bij Barca, is in de bloei van zijn carrière. Kan nog rustig 5-6 jaar mee, dus ook mooi voor het NL-11!
0 0
Bensco
Keepers gaan over het algemeen langer mee dan andere posities. Zo ging Buffon met pensioen op zijn 40ste, vd Sar op zijn 40ste en voetbalt Casillas l ook nog op zijn 37ste. Jasper heeft nog wel een aantal jaartjes te gaan.
0 0
MickS
klopt, ik zeg daarom ook 'bloei' en tel dan ook 'rustig nog 5-6 jaar' en dus tot minimaal 35 ;-)
0 0
AjaxfanRuben
Wie vinden jullie beter op dit moment: Cillissen of Onana? Ik moet zeggen dat ik Cillissen niet gemist heb na Onana. Maar Cillissen heeft wel meer ervaring natuurlijk op WK, wereldclub Barca. Misschien is Onana ook wel duurder dan Cillissen
3 -1
Babayaka
Onana met grote afstand.
0 0
Ajax meister
Ik weet niet wie de keeperscout van Ajax is maar als ik terug kijk naar de jaren 90 hebben wij vrijwel altijd topkeepers onder de lat gehad.
Van der Sar
Stekelenburg
Vermeer
Cillessen
Onana.
Ik zal ongetwijfeld nog wel een paar keepers vergeten, maar het is wel opvallend.
Onana is een prachtkeeper maar hij is op dit moment nog te wild en wilt te graag de bal hebben waardoor daar soms hele gevaarlijk situaties ontstaan waardoor er doelpunten vallen.
2 -1
Ferd
Vermeer en Stekelenburg noemen is lachwekkend. Stekelenburg heeft 1 goed jaar gehad, daarvoor en daarna was hij alleen maar aan het prutsen. Vermeer is ook maar middelmaat, kan zelfs bij Feyenoord en Brugge geen basisplaats veroveren.

En dan vergeet je nog middelmatige keepers als Didulica, Lobont, Boer, Grim, Lamprou etc.
1 0
Finidi en Nwanko
Ik vond Stekelenburg altijd erg onzeker overkomen....
0 0
Kilum
Je hebt het over 2e keepers. En Stekelburg bij Ajax was gewoon erg goed. Speelde daarna ook nog maar mooi even de WK finale. Vermeer ben ik wel met je eens. Die heeft het bij Ajax ook nooit echt laten zien. Af en toe uitstekende wedstrijden maar, die werden dan weer afgelost met enorme ramp wedstrijden.
0 0
Jari_held
Mark my words, van leer kan ook ik dat rijtje passen (niet vd sar niveau uiteraard) maar is gewoon een prima keeper waar we ons geen zorgen om hoeven te maken
0 0
RedFeather
Cillessen zonder twijfel.
3 -3
NouridolbergNeres34
Mooie club voor hem en weer gewoon lekker iedere week of 2x per week spelen.
7 0
Ajacied33
Mooi rijtje met Ajax, Barça en Liverpool. Is Cillessen 29 jaar alweer??
7 0
3*stars*3
Ha en hoe!
Was ook mijn 1e gedachte.
De 1e keep van oranje hoort natuurlijk ook te spelen.
Zoet wilt al een paar jaar een stap maken maar de clubs lijken maar niet te komen voor hem.
8 0
Kilum
Zoet is ook gewoon niet goed genoeg. Aan alles zie je dat dit zijn top is. Hij gaat niet beter worden dat hij nu is. En nu is het al niet al te veel.
0 0
Simon1
Prachtige transfer voor alle drie. Barcelona krijgt een mooi bedrag en heeft mooi winst gemaakt, Liverpool kan de Karius laten banken en Cillessen heeft een weer een mooie stap in zijn carrière gemaakt. Nu rest ons maar één vraag... Wat verdiend Ajax hieraan?
5 0
Rommy
Verdient Ajax er ook wat aan ?
4 -1
Ajax meister
Ajax verdiend weer wat eer. Weer een topspeler "keeper" uit de Ajaxselectie. Maar qua poen weet ik het niet, boeit voor ons toch niet.
0 -2
Ajax2727
Dit slaat echt helemaal nergens op. Als er een doorverkooppercebtage is van 10% krijgt Ajax 3 miljoen, daar kan je 3 spelers een jaar van betalen. Natuurlijk boeit dit wel.
0 0
Ajax meister
Ik hoop dat Cillessen het niet verleerd is, dat het geen Stekelenburg wordt.
2 -1
MickS
Getuige zijn prestaties in de Copa, is hij het niet alleen niet verleerd, maar alleen nog maar beter geworden.
0 0
amthree
Hoop het niet want dan krijg je grabbelaar zoet op goal bij oranje.
1 0
Ajax meister
Zoet was in zijn eerste jaar bij psv echt goed, dacht dat hij wel een topkeeper zou worden. Helaas is het alleen maar bergafwaarts gegaan, zeg maar een 2de Vermeer.
1 0
Ajax4life94
Gun ik hem! Prachtige club voor een geweldige keeper!
5 0
Ferd
Prachtige club? Het is het Feyenoord van Engeland. You never Walk alone, opscheppen over het stadion, opscheppen over de trouwe supporters, vergane glorie, altijd janken over ‘oneerlijke behandeling’ door de bond die de grote rivaal voortrekt, lelijke havenstad.
1 -2
JDR75
Copy/paste uit je andere berichtjes over Liverpool.. De haat zit diep he?? Je lijkt wel een feyenoorder ouwe!
0 0
Ajax27
Was de azijn weer lekker?
1 0
Ferd
Citroensap. Maar dat doet niets af van alle feiten die Liverpool het Engelse Feyenoord maken.
1 -1