'Hij neemt de druk op zich en leeft ermee'

JesseTH, 20-06-2018 om 22:20, 3150 views, Goal | De nieuwe rugnummers zijn bekend!

Óscar Tabárez is zeer tevreden over de inbreng van Luis Suárez woensdag tegen Saudi-Arabië. Vooral de manier van herstel, na een mindere wedstrijd tegen Egypte, stemt de oefenmeester positief.

'Ik vond hem een stuk beter spelen', citeert het Franse Goal de tevreden coach. 'Hij vocht, verdedigde, zette druk en gaf alles. Zo is hij altijd geweest, bij Groningen, Ajax, Liverpool en Barcelona. Hij heeft altijd een groot verantwoordelijkheidsgevoel gehad, hij neemt de druk op zich en leeft ermee.

De trainer van de voormalig Ajacied merkt op dat Suárez voetballend niet eens uitmuntend hoeft te spelen om een bijdrage te leveren. 'Soms speelt hij iets minder goed, maar hij is zo sterk dat er altijd hoop is dat hij iets toevoegt aan het team.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
achterlijn
Zoals Luis gisteren speelde zit ik toch ook niet te wachten op een terugkeer want een beetje inzet, vechtlust en overwinningsdrang mag je toch wel uitstralen vind ik, hij liep gisteren echt ongeïnteresseerd rond.

Ik vind hem wel een topkerel, ik zie hem bijvoorbeeld bij Ajax veel liever als de kluivertjes etc, hij heeft zijn best voor Ajax gedaan en heeft met zijn contractverlenging net voordat hij vertrok Ajax ook nog eens zijn liefde voor Ajax betuigd.
0 0
RedFeather
Toch bijzonder dat hij zo bepalend is overal.
Zijn stijl is lastig de definiëren, lijkt alsof hij maar wat doet.
0 0
Minsc
Gaf alles? Ze lieten bij de VRT zien dat Luis en die andere spits er vandaag niet veel zin in hadden, ze bewogen nauwelijks. Het ging daardoor allemaal uiterst traag.
1 0
ossenaar
Precies dit. Zag het ook. Los van het feit dat Luis een echte strijder is heeft hij dit WK nog niet het niveau te pakken dat we van hem kennen. Maar het is en blijft een ongelooflijke held!
0 0