El Ghazi: 'In principe blijf ik bij Lille'

BVeenstra, 20-06-2018 om 07:40, 4738 views, De Telegraaf | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Voormalig Ajax-aanvaller Anwar El Ghazi lijkt ook volgend seizoen 'gewoon' uit te komen voor OSC Lille. De buitenspeler spreekt in De Telegraaf over 'een moeizaam seizoen' en hoopt daarom nu op betere tijden voor zowel zijn eigen persoon als de club. 'Ik ben lang geblesseerd geweest aan mijn lies en we zijn bijna gedegradeerd. Maar persoonlijk ging het tot aan mijn blessure eigenlijk best wel goed.'

Aanvankelijk zag de dokter van OSC Lille niets ernstigs bij El Ghazi, waarna de aanvaller weer ging trainen. De blessure verergerde, waardoor El Ghazi er uiteindelijk zeven tot acht weken naast stond. 'Maar ook daarna kwam ik niet pijnvrij terug, maar door onze positie op de ranglijst voelde ik best wat druk om weer te trainen. Maar omdat ik niet fit was, heb ik op het laatst vrij weinig minuten gemaakt.”

Inmiddels is El Ghazi optimaal hersteld en kan hij niet wachten om zichzelf weer te laten zien. 'Ik wil iedereen laten zien welke stappen ik als mens en als voetballer heb gemaakt. Ik ben hier echt volwassen geworden', vertelt de oud-Ajacied, die de transfermarkt ondanks zijn goede relatie met OSC Lille in de gaten houdt. 'Maar in principe blijf ik, want ik heb het naar mijn zin in Lille en ik word er gewaardeerd.'

Zie hier de nieuwe trainingscollectie van Ajax voor het nieuwe seizoen!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
En het ligt nooit aan de speler zelf, volgens de speler dan.
0 0
chloorbestendig
Voor mensen zonder principes gebruiken moderne voetballers vaak de term “in principe” .
0 0
ossenaar
Wat blijkt het tegenwoordig lastig te zijn voor veel voetballers om - als je gewoon een meerjarig contract hebt bij een club - gewoon te zeggen dat je volgend seizoen bij de club speelt waar je onder contract staat. Dat "in principe" begint vervelend te worden!
1 0
OKP-AFCA
Mensen moeten gewoon geen waarde aan zulke uitspraken hechten, je bent natuurlijk verschrikkelijk naïef als je uitspraken van voetballers gaat geloven.

Maar jij hebt liever zo’n Sneijder, “ik blijf!” en twee uur later dondert hij op naar Real.
0 0
gi0vanni
Of een Ibrahimovic die in 't laatste uur voor 't sluiten van de transfermarkt vertrekt voor maar 15 mil in termijnen van 5 jaar.
0 0
Lazell
Als elke verkeerde uitspraak jou jaren achtervolgd, ben jij ook wel wat voorzichtiger met uitspraken maken.
0 0