'Ik speelde voor Feyenoord, maar ben Ajacied'

ArthurV, 19-06-2018 om 22:35, 13228 views, Bij Andy in de auto | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Garry Rodrigues heeft bij Andy in de auto een opvallende uitspraak gedaan over Ajax. De buitenspeler kwam in de jeugd namelijk uit voor Feyenoord, maar steekt ondanks dat zijn voorkeur voor de Amsterdamse club niet onder stoelen of banken.

'Jij bent één van de beste Nederlandse buitenspelers die ooit in Nederland heeft gespeeld', spreekt Rodrigues eerst lovend over de man die naast hem zit, oud-Ajacied Andy van der Meyde. 'Jij was mijn grote voorbeeld. Ik heb bij Feyenoord gespeeld maar ik ga het gewoon zeggen: ik ben Ajacied. Dat heeft mijn vader ervan gemaakt.'

Momenteel komt Rodrigues uit voor het Turkse Galatasaray. Daarvoor stond de aanvaller bij onder meer ADO Den Haag, FC Dordrecht, Levski Sofia, Elche en PAOK onder contract.

Zie hier de nieuwe trainingscollectie van Ajax voor het nieuwe seizoen!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajacied33
Verstandige Rotterdammers zijn er dus ook...?
1 0
Ozymandias
Hahaha, ik kijk redelijk vaak naar wedstrijden van Galatasaray en komt er nu pas achter dat Rodrigues een Nederlander is. Wow... vreemd dat hij nog niet een keertje met Oranje heeft mee mogen trainen want hij doet het geweldig in de Süper Lig.
1 0
AjaxCitizen
Speelde toen met PAOK tegen Ajax. Als ik het mij goed herinner zat hij toen redelijk goed in de wedstrijd. Zie dat hij ook mooie statistieken heeft bij Galatasaray. Leuk om te zien hoe hij zijn carrière heeft weten op te bouwen van spelen bij kleine clubs naar spelen bij een topclub in Turkije.
1 0
Chesterson93
Is international van Kaapverdië, vandaar.
4 0
Ozymandias
Ahhh, tja die had natuurlijk zelf ook nooit verwacht dat als hij zou wachten hij dit niveau zou halen en voor Oranje in aanmerking zou komen (wat ook deels door een gebrek aan beter komt trouwens).
0 0