'Bijtincident heeft Suárez volwassen gemaakt'

BVeenstra, 14-06-2018 om 20:45, 2482 views, Voetbal International |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

De Uruguayaanse bondscoach Oscar Tabárez verwacht veel van ex-Ajacied Luis Suárez op het WK. Vier jaar geleden, tijdens het WK in Brazilië, ging de spits behoorlijk in de fout toen hij Italië-verdediger Giorgio Chiellini in de schouder beet.

'Wat er daar in Brazilië is gebeurd, heeft hem geholpen om volwassen te worden. Luis is slim en mentaal heel goed voorbereid', citeert Voetbal International Tabárez tijdens de persconferentie voorafgaand aan het eerste groepsduel met Egypte van vrijdag. 'Met al zijn kwaliteiten is hij de sleutelspeler in onze ploeg.'

Het bijten van Suárez werd door de scheidsrechter niet gezien, maar de Uruguayaan werd na afloop op basis van tv-beelden vervolgens voor vier maanden geschorst. De laatste jaren onthield Suárez zich van dergelijk gedrag. Tabárez wil nu dat zijn spelers vooral gaan genieten op het WK. 'Het is immers al moeilijk om hier te komen. Maar we verwachten hier ook veel te realiseren. We staan er goed voor. Natuurlijk hebben de spelers een slopend seizoen achter de rug, maar die handicap hebben veel andere landen ook.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Michels
Ja zie, dit stukje is voor de wedstrijd van gisteren geschreven. Nu durf je dit soort teksten niet meer op te schrijven. Mijn god wat kan die man zich aanstellen en irritant doen!
0 0
OuweDibbes
Bijt, Bijt, Bijt ze neer, Bijt die boeren neer.
0 0
AJAXTHELEGEND
Suarez , momenteel één van de waardevolste spelers van Barcelona , daarvoor bij Liverpool ,en daarvoor bij Ajax . Hoop dat hij zijn carriere hier komt afsluiten .Bij Ajax .
0 0