Oranje Vrouwen boeken overwinning in slotminuten

ArthurV, 12-06-2018 om 21:50, 2105 views, AS |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

De Oranje Vrouwen hebben dinsdag in de WK-kwalificatiewedstrijd met 1-0 weten te winnen van Slowakije. In Heerenveen regende het de hele wedstrijd kansen van Nederland, maar gescoord werd er uiteindelijk in de laatste minuut.

In de eerste helft wist Nederland via Shanice van de Sanden, Lieke Martens en oud-Ajacied Stefanie van der Gragt een aantal grote kansen te creëren. Ondanks de kansen, stond na vijfenveertig minuten de brilstand nog steeds op het bord. Het tweede bedrijf ging de ploeg van Sarina Wiegman op dezelfde voet verder, maar nog steeds hadden de dames het vizier niet op scherp. In de laatste minuten was het dan toch raak. Het was topspeelster Lieke Martens die de bal langs de Slowaakse keepster schoot. Zodoende houden de Nederlanders plaatsing voor het WK in eigen hand.

Namens Ajax stond Desiree van Lunteren in de basis. Kelly Zeeman en Merel van Dongen zagen de wedstrijd vanaf de zijlijn toe. 

Opstelling Oranje Vrouwen: Van Veenendaal; Van Lunteren, Van der Gragt, Janssen, Worm; Groenen, Spitse, Van de Donk; Van de Sanden, Beerensteyn en Martens.

Doelpunten:
1-0 Martens 90'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
We zijn er weer bij en dat is prima!!!
1 0
Mokum2018
Bijna, nog niet helemaal.
0 0