Fosu-Mensah: 'Ik houd alle opties open'

ArthurV, 12-06-2018 om 20:10, 26218 views, Bij Andy in de Auto |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Bij Andy in de auto heeft Timothy Fosu-Mensah, die het afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor het Engelse Crystal Palace, gesproken over zijn vertrek bij Ajax. De verdediger doorliep de jeugdopleiding van de Amsterdamse club, maar verkaste in 2014 naar Manchester United.

'Ik was al zestien, dus Ajax kon al met een contract komen', steekt Fosu-Mensah van wal. 'Ze bleven wachten en er kwam buitenlandse interesse. Ik houd wel van een avontuur en vervolgens heb ik de keuze gemaakt om weg te gaan.'

In het verleden werd Fosu-Mensah, ondanks zijn vroege vertrek, in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax. De rechtspoot sluit niet uit dat hij ooit nog voor de club uit de hoofdstad in actie gaat komen. 'Ik houd alle opties open. Ik vind de Premier League echt een fijne competitie en speel het liefst daar. Maar je weet het maar nooit, Ajax is gewoon echt een mooie club.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Esthas
‘Ik houd wel van een zak geld en vervolgens heb ik de keuze gemaakt om weg te gaan’
0 0
Jeroen88
Ik zou hem halen marc waarom niet. mensah lijk me een prima versterking en kan voor zichzelf hier doorgroeien tot een topper voor doorverkoop naar het buitenland.hij behoort bij de goede lichting van 98 waaronder ,dilruson,fernandes,elthing,, r,kongolo enz .jammer dat hij weinig keuze had destijds om zo vroeg te vertrekken want hier had hij nog veel kunnen leren.
0 0
Turbo
Halen Marc. Keer een directe versterking voor de basis op een positie waar we geen of nauwelijks basiswaardige spelers hebben zou fijn zijn.
4 0
Ozymandias
Fosu-Mensah is een speler waar Ajax van mij makkelijk 15+ miljoen euro voor mag betalen. Een duo met Fosu-Mensah en De Ligt heeft alles wat je van een centraal duo bij Ajax wilt hebben.
3 -3
Ajacied33
Zeer interessante speler idd, maar 15 m neerleggen voor een speler die je zelf hebt opgeleid lijkt me wat teveel van het goede. Enorme blunder vooraf komt je nu dan erg duur te staan
1 0
chrisjuhhh
Van fouten maken leer je en niemand is perfect .
Toegeven op een normale manier is acceptatie , verzwijgen is daar in tegen voor de domme .
0 0
Ajacied33
Nu moet hij het zelf nog willen
0 0
afcas
ik snap niet dat mensen jongens die vanuit de jeugdopleiding naar andere club vertrekken voor het geld nog terug willen zien... puur uit principe moet je het al nooit doen...
5 -2
Mikes
Waarom is het puur voor het geld? TFM kreeg toen hij al dik 16 jaar was nog steeds geen contract aangeboden, terwijl hij 1 van de beste spelers in de jeugd was. Blijk van waardering voot een jongen die het verre van breed heeft. Ik zie TFM ook dolgraag weer terugkomen, omdat je aan alles ziet dat hij bij Ajax had willen slagen alleen hij kreeg geen contract.

Dit is gewoon een enorme fout van Wim Jonk geweest.
4 0
Ajax_026
spijker op de kop Jonk wou spelers vanaf 17jaar vast leggen maar daar zijn ze hard op terug gekomen ook vanwege het vertrek van TFM.
1 0
AFCA-B93
Die jongen heeft helemaal geen interesse in voetballen bij Ajax, zit nu het filmpje te kijken maar vind hem als persoon niet bij Ajax passen. Sowieso...je weet toch...
3 -5
MSwertz92
Ja mang, ik zie je G
1 -1
ajaxcied4life
Ah kijk aan, de patriotten zijn ook wakker.
2 -1
Afcatobias
Als je als ajax deze speler kan kopen voor 15 miljoen zou ik het doen! Fosu-Mensah naast de ligt....
3 -2
Duif63
Treuzelen en aarzelen met het aanbieden van contracten aan (jeugd)spelers deed en doet Ajax nog steeds. Wie is daar ook alweer verantwoordelijk voor ?
1 -3
Mikes
Deed onder Jonk zeker, maar sinds die weg is absoluut niet. Worden de grote talenten met 15,5 jaar al benaderd.
0 0
El Toro
Help me ff, waar hebben we het over? Toch niet dat over het paard getilde mannetje dat over 2 jaar in de Serie B speelt?
2 0
Ajax#1900
Nee hoor, die kreeg gewoon direct een contract op z'n 16e, net als de andere talenten.
1 0
Luie
als je op ze 16e verjaardag een contract geeft gaan ze op hun 19e verjaardag gratis de deur uit
1 0
Ajax_026
daarom moet hun debuut ook niet zo vroeg komen als bij kluivert.
1 0
Ajax#1900
Dat is het probleem idd. 3 jaar max contractduur
0 0
GrandMasterFlex
Deze speler zie ik absoluut graag terug bij Ajax. Sterke en snelle speler die goed is in de combinatie., verdedigend en aanvallend sterk.
5 0