'Blind in het vizier van CL-spelend Inter'

JesseTH, 03-06-2018 om 18:30, 4122 views, La Gazzetta |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Daley Blind, voormalig speler van Ajax, staat volgens het Italiaanse La Gazzetta in de nadrukkelijke belangstelling van Inter. De grootmacht uit de Serie A is op zoek naar een linkerverdediger en Blind zou daar perfect in uitkomen.

Echter, niet alleen kan de Nederlander voor Inter gaan spelen als linksback, maar ook als centrale verdediger of verdedigende middenvelder. Voorlopig is er door de club nog geen voorstel gedaan aan Manchester United, maar Blind behoort tot de interesse profielen.

Het lijkt logisch dat de oud-Ajacied een overstap wel zou zien zitten, waar hij in Manchester amper nog aan speelminuten komt. In het afgelopen seizoen, waarin zijn tweede werd in de Premier League, speelde Blind in slechts zeven competitiewedstrijden mee.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jelle2500
Ben ik als enige van mening dat hij het spel alleen maar vertraagd als 'perfecte 6 voor ons'?
0 0
ajaxinho
Ideale opvolger van Busquets.
0 -1
AltijdGelijk
Ik hoop dat je sarcastisch bent.
0 0
behangdelul
Italie, het land voor de voetballers die transfervrij zijn of een contract voor 1 jaar hebben. Blind:doe het niet, kom gewoon terug!
0 0
FlyingDutchMan
Echt weer zo'n kutclub Daley, doe dat niet @ Inter..
0 0
Ajax#1900
Inter zou voor hem natuurlijk gewoon een prachtige club zijn hoor.
0 0
Joseph
Heb toch nog hoop dat Ajax er voor gaat, zou de perfecte 6 zijn en inderdaad ook een optie op andere posities zodat je ook Eiting langzaam wat minuten kan geven. Schone moet klaar zijn, die maakt Ajax niet beter, dat was vorig seizoen al pijnlijk duidelijk in Europa, nu in de eredivisie ook mager, dat kan niet bij Ajax.
2 0
Ferd
Ik heb hoop dat er ooit een moment komt dat mensen geen onzin meer posten. Blind heeft al aangegeven nog niet terug te willen keren
0 0