Blind: 'Zal zeker geen paniektransfer maken'

BVeenstra, 21-05-2018 om 12:05, 10341 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacied Daley Blind sluit niet uit dat hij in de aankomende zomer een transfer gaat maken. De verdediger kwam in de tweede seizoenshelft - mede door een enkelblessure - nauwelijks in actie bij Manchester United.

'Ik staar me niet blind op de Premier League, maar aan de andere kant is United echt een mooie club en heb ik nog een contract tot volgend jaar zomer', vertelt Blind in gesprek met het Algemeen Dagblad. In het begin van het seizoen speelde Blind nog geregeld in de basis, maar daar kwam in de tweede seizoenshelft verandering in. 'Na een blessure ben ik er in de tweede helft van het seizoen niet echt meer bijgekomen. Dat was een moeilijke tijd voor me.'

Blind hoopt in het volgende seizoen vaker aan spelen toe te gaan komen. 'Maar United is ook een mooie grote club. Natuurlijk is daar veel concurrentie. Ik sta daar nog een jaar onder contract. Ik zal zeker geen paniektransfer maken. Want het is niet gezegd dat je bij een nieuwe club wel gaat spelen. Het is even afwachten, maar het lijkt me logisch dat ik niet tevreden was over de tweede helft van het seizoen. Dus eerst maar eens op vakantie en dan alle mogelijkheden naast elkaar leggen.'

Enkele weken geleden liet Blind in een interview met Ajax Showtime ook al blijken dat hij graag bij Manchester United wil blijven. Dat deel van het interview lees je hier. Bovendien ging Blind ook in op een eventuele terugkeer naar Ajax, waarover hij zei dat het nu nog te vroeg is. Dat deel is hier terug te lezen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Genant
Daley gaat nog drie jaar naar pakweg Roma of Valencia. Daarna komt hij naar Amsterdam terug.
1 0
FlyingDutchMan
Dame held, kom terug wanneer jij zin hebt!
1 0
EVH
Ik hoop op een mooie club in Duitsland, Spanje of Italie voor Blind. Of zelfs Frankrijk zou heel mooi zijn.

Op en top prof.
0 0
Luie
die blijft nog een jaar bij Manu en dan komt hij terug
0 -1
Bjorn
Zie hem helaas nog niet naar huis komen.
0 0
Tinus
Ik ook niet, maar zou wel mooi zijn. Al is het voor een jaar, zoals Babel deed.
0 0
Joseph
Ajax moet laten zien hoe graag ze hem terug willen halen, Blind is de ideale aankoop voor Ajax. Hij heeft ervaring, hij heeft de kwaliteit en hij kan op de positie spelen die na zijn vertrek nooit meer goed bezet is geweest. Daarnaast kan hij overal in de verdediging spelen, dus als je hem een linie terug zet, kan Eiting minuten maken.

Bovendien is hij 28, als hij een beetje op zijn vader lijkt heeft hij nog 10 jaar in zich en moeten zijn beste jaren nog komen. Je gaat een transfersom dus makkelijk terug verdienen en waarschijnlijk ook een hoop op verdienen. Maar het belangrijkste is dat Ajax zichzelf gigantisch zou versterken zo lang hij bij ons speelt!
1 -1
eros
Zou perfect voor het middenrif van ajax zijn. Alleen niet heel reëel helaas.
0 0
Oliveira
Super handig dat de relevante links staan vermeldt onderaan. Mag ook gezegd worden.
4 0
gi0vanni
Zeker een groot pluspunt, helaas ontbreken er op de nieuwe site nog een aantal grote en kleine dingen.
0 0