Babels Besiktas jaar uitgesloten van bekervoetbal

BVeenstra, 05-05-2018 om 14:30, 3304 views, Turkse voetbalbond |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Het Besiktas van ex-Ajacied Ryan Babel mag in het volgende seizoen niet meedoen aan het Turkse bekertoernooi. Dat heeft de voetbalbond in Turkije besloten nadat de Turkse topclub afgelopen donderdag niet kwam opdagen voor het restant van de halve finale tegen Fenerbahce.

Op 19 april werd de halve finale tussen Fenerbahce en Besiktas na een uur spelen gestaakt, omdat er rellen waren uitgebroken op de tribune. De voetbalbond was van mening dat de overgebleven 32 minuten uitgespeeld moesten worden, maar Besiktas kwam niet opdagen.

De club van Babel is boos, omdat trainer Senol Günes tijdens de rellen werd geraakt door een voorwerp welke werd gegooid vanuit het publiek. Hij moest hierdoor een nacht in het ziekenhuis doorbrengen. Door die gebeurtenissen had Besiktas geen trek in het uitspelen van het restant van het duel. Gevolg is dat Fenerbahce de wedstrijd reglementair met 3-0 won, waardoor het zich plaatste voor de finale. Tegenstander in die finale is overigens Akhisarspor.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax_026
Waarom word hier niet vermeld dat er ook oerwoud geluiden en racistische opmerkingen werden gemaakt door het publiek.? En om die redenen een aantal spelers sowieso niet meer wilde spelen.
0 0
MSwertz92
Kunnen wij deze man niet terug halen ? Hij presteert nu nog. Babel doet wat nodig is gaat zijn mannetje voorbij, kan een voorzet geven, is een echte teamspeler en kan ook een goaltje maken, kan volgens mij in aanvallend opzicht ook ECHT op elke positie spelen.
0 0
M.Olsen
Hoeveel stond het? Voor het staken?
0 0
Michelinho
0-0
0 0